canım resimlerine nasıl ulaşırım
arkadaşlar mrb.izmirde ufuk bilkaya burun ameliyatı olan var mı?acayip korkuyorum en çok da 1 ayda bile inmeyen şişliklerden
hangi anestezi uzmanina basvurabilirim?
burnumun duzelmesini cok istiyorum. ama cok da korkuyorum. burnum dışında güzel bir yüzüm var. burnum ifademi değiştiriyor. elim sürekli burnumun ucunda.
evet haklisin aşırı derecede ölüm korkusu yaşıyorum. çünkü ciddi bir rahatsizlik geçirdim. ve de ailem burun ameliyatina kesinlikle karşı. onların hakli çıkmasından çok korkuyorum. kafam çok karışık. belki de en iyisi psikolojik yardım almak.
sen lokal anestezide bir kağıt imzalamışmıydın kekik?
nazar benede 3 ay önce oldum şimdi iyiki olmuşum diyorum bende nefes alamıyordum horluyordum benim yaşım bide 40 genede kolay oldu neden durdum bu zamana kadar diye kendime kızıyorum bana özel tanpon kondu ameliyattan sonra tanponların ortasında hortumları vardı buda benim nefes almamı kolaylaştırdı arkadaşlar olması gereken arkadaşlarım olsun korkulduğu kadar zor değil herkese geçmiş olsuna.s.
slm herkese sonunda amelıyta ıcın gun aldım bu persembe amelıyt oluorum...ama cok korkuorum narkozdan olen ınsanlar varmıss,narkoza alerjısı olan ınsanlar..amelıyat olan arkadaslar narkoza karsı alerjınızın olup olmadıgına amelıyattan once baktılar mı?bılgı verırsenız sevınırım:)
slm herkese sonunda amelıyta ıcın gun aldım bu persembe amelıyt oluorum...ama cok korkuorum narkozdan olen ınsanlar varmıss,narkoza alerjısı olan ınsanlar..amelıyat olan arkadaslar narkoza karsı alerjınızın olup olmadıgına amelıyattan once baktılar mı?bılgı verırsenız sevınırım:)
Bende haftaya olucam çarşamba :uhm:
Sanırım o kan testlerini falan alerjin var mı yokmu onu anlamak için yapıyorlar. Bence doktorlarımıza güvenmeliyiz, merak etme canım ya olmaz öle şeyler..
Hadi kolay gelsin:) Umarım iyi geçer ameliyatın..
haklisin kekik ailemin destegini almadan içim rahat etmeyecek. İşin kötüsü ben 1 kere de burun ameliyatı olmuşum çok kötü oldu. Buna ek olarak bir de ciddi bir rahatsızlık. Ailem sen hakkını kaybettin diyor.
Kekik bir de lokal anesteziyi sana estetik cerrahin mi uygulamıştı yoksa anestezist mi? Yani sana igneleri kim yapmıştı? Ameliyatta anestezist de ya da başka bir uzman da var mıydı?
Sana doktorun lokalin de risklerinden bahsetmiş miydi?
Cok sagol şimdiden.
meraba founda,karar vermişsin kime ameliyat olucaksın?şimdiden çok geçmiş olsun.ayrıca çok metanetlisin bu çok güzel.
Bende haftaya olucam çarşamba :uhm:
Sanırım o kan testlerini falan alerjin var mı yokmu onu anlamak için yapıyorlar. Bence doktorlarımıza güvenmeliyiz, merak etme canım ya olmaz öle şeyler..
Hadi kolay gelsin:) Umarım iyi geçer ameliyatın..
meraba öz_gül.inşallah burdan güzel haberlerini duyarız.nerde ameliyat olucaksın?15 gün önce ameliyat oldum ben.narkoz öncesi kan-idrar tahlili,ekg,akciğer filmi vs. istediler.evet insan ameliyat öncesi biraz endişeleniyo ama çok abartma bence.sonuçta uzman insanlar bunu yapıyo.ameliyattan sonra çok rahatlıycaksın eminim.kendine ii bak
mrb cnm been adanada galleria kbb hastanesınde bır prf. ve kbb uzmanına olacagım.. benım amelıyat persembe 1de ama doktor 11 de gel bı kac seye bakcaz dedı bıde arkadaslar doktor benım fotografımı cekıp burunumun nasıl olacagını gostermedı sordum ama amelıyat gunu dedı..yanı fotografları cekmesı gerekıoyr dımı? umarım ıyı gecer amelıyattan sonra rahat bı nefes alırım tsk ederım arkadaslar.ii gunler:)
Merhaba ecemasli
Ben de Naci Bey'e ameliyat olacagim icin sormak istedim. Bu kan, idrar, ekg, vs... testlerini ameliyat oldugun klinikte mi hallettiniz yoksa ayri bir hastaneden mi istediler? Ben İzmir'de oturuyorum İstanbulda sürekli kalacak bir yerimiz yok bu yüzden orada bir de hastaneyle ugrasmamak icin klinikte yapilamiyorsa bu testler İzmir'de hazirlatirip götüreyim diyorum. Bilgilendirebilirsen cok sevinirim:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?