Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

buraya foto nasıl ekleniyor?sadece burnumun fotosunu eklemek istiyorumm(daha henüz ailem dışında kimse bilmiyo ameliyat oldugumu) bana fikir verirseniz sevinirim

canım bence tekrar ameliyat olma.sana öyle geliyodur güzel bi kalkıklığı vardır bence,bide zaten öyle çok kalkık olan burunlar doğal durmuyo,benim fikrim bu.belkide şuan burnuna çok odaklı olduğun için böyle,bi süre beklemelesin bana kalırsa.

buraya foto nasıl ekleniyor?sadece burnumun fotosunu eklemek istiyorumm(daha henüz ailem dışında kimse bilmiyo ameliyat oldugumu) bana fikir verirseniz sevinirim

Dolcissimo alemsin vallahi!!! Burnun ne kadar doğal ve güzel olmuş, daha ne istiyorsun? Ameliyatı atlattığına ve böyle doğal bi sonuç aldığına dua et.

Belki de doktorun biraz daha kaldırsaydı doğal durmayacaktı. Öyle olsa daha mı iyi olurdu. Bence başarılı burun havalı kalkık burun değildir, doğal duran, ameliyat olduğu belli olmayan burundur. Ve seninki de gayet öyle.

Belliki sen çok takmışşın burnuna. Bence biraz takmamaya çalış, oldu bitti gayet de güzel oldu de kendi kendine çünkü gerçekten de çok güzel olmuş.

Bence de keyfini çıkar!

teşekkur ederim çok şükür diyorum ama yinede insan olmuşken en iyisini istiyo..Ben dr.a defalarca soyledim kalkık istiyorum doğal burun cok sevmiyorum diye sonuçta herkesin begenileri zevkleri farklı ben burnum doğal olcaksa ameliyat olmam kendi burnum var diye düşünen biriydim dr.a da hep bunu soyledim ama dr.lar yine kendi bildiklerini okuyolar bende burun takıntı haline geldi hep hokka gibi burunlara ozendim hayatım boyunca simdi oyle olmayınca bunalıma girdim 1 aydır evden dışarı çıkmıyorum hayata küstüm..fotolar cekiyorum burnumun değişik açılardan istediğim gibi değil..doktorum 1, ayın karar vermek için çok erken oldugunu soyluyo...Size bişey sormak istiyorum burun ucundaki şişlikler burnu sarkık gibi gosterir mi?

Off arkadaşlar ya nası şey anlamadım, her ay düzenli olan şey, bu ay geç geleceği tuttu...
Kaderimin bi oyunu bu bana sanırım:)
Ve öle bişeyki erteleme imkanım yoooook. Tek gün şansım var doktorum yurtdışına gidiyo..
Allahım ya sen yardım et:)

ben burun ameliyatı olan, olucak olan ,ve olmamaış olan herkese danışmak istiyorum şuan için yaşım 17 yani 91 liyim =) seneye yazın inş ameliyat olmayı düşünüyorum.hem yaş açısındn hem okul.ailemde bu fikrimi destekliyoo.ama bazen düşünüyorum acaba çok mu erken diye ,:S.biliyorum karar vericek olan kendim ama aklımı çok kurcalıyo.iyi yada kötü yorumları kaldıramamaktan korkuyorum ama biyandan da çok istiyorm bu ameliyatı olmak.burda ameliyat olmuş ve snçtan gayet memnun olanlarn yorumlarını okuyunca çk mutlu oluyorm ve hevesleniyorm.eminim herkes biraz bu karmaşalara girmiştir..

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Canım bende şuan 21 yaşındayım.... Senin yaşındaiken ameliyat olmayı istiyordum ve hala istiyorum ama ailem şiddetle karşı çıkıyor.. O yüzden kendi kararımı albileceğim yaşımı bekliyorum...

Eğer olmayı kafaya koyduysan ol. Çünkü Üniversiteye gidince ameliyat olursam çevremdekiler bilecek durumu beni ksaıyor. Ama sen hazır lise bitmişken ve yeni burnunla yeni bir ortama girersin ve bu çok çok güzel olur...:icecream:

slm arkadaslar dun amelıyat oldum bende:) ınanın korkacak hıc bıse yok ayrıca amlıyata adetlı bı sekılde gırdım sorun olmadı..ustelık bende kansızlıkta var.yaa cok basıt bıseymıs yaa..hıc korkulacak gıbı deıl sadece bugun sıskılerım ve morluklarım arttı o kadar..ınss ıyı olur:)

Teşekkürler özgül moral oldu:))
xdygux:) arkadaşım evet üni'ye gitmeden atlatsan çok iyi olur yoksa insan cesaret edemiyo. Okurken birden değişik bi burunla devam edemiyosun, benim bi arkadaşım olmuştu gerçi sana kalmış bişey..
Yaşında sorun olacağını zannetmiyorum.
Ol bence kurtul, bi kere aklına girdimi zaten elbet bigün oluyosun.

canım dediğim gibi bende adettim sorun olmuyo,bende hiç morarmada olmadı.druna söyle tabiki ama panik yapma bence

valla değelim 18 yaşında olmadın 25 yaşında oldun ozaman dersin ya niye daha önce olmadım niye bu kadar bekledim :)

Son düzenleme:

Founda, stresten gecikebilir de belki...Yani ameliyattan sonra da olabilir. Kim bilir..

bence estetk yaptıgın anlaşılsın benim de burnum doğal oldu ama yapay kalkık hokka gibi burunları çok begeniyorum

Arkadaşlar forumuzun bazı kuralları var burada daha güzel vakit geçirebilmemiz için.
Bu bölümde bölüm uyarısında da yazdığı gibi doktorları karalayıcı ya da aşırı övücü kişileri yanıltıcı mesajlara müdahele edilir.Çünkü burada bu bilgilerin paylaşılmasının amacı üyelerin tecrübelerinden faydalanmaktır.Sadece tecrübe paylaşacaksanız forum herkese açık ancak bu durumdan faydalanmaya çalışan sizlere farklı bilgiler vermeye çalışan kişiler olduğunu düşünüyorsanız bunu forumda ikili bir tartışma haline getirmenize müdahele edilir.Bu durumlar için "kötü içerik" butonu var yöneticilere bilgi vermek için kullanınız.
Konu hakkında paylaşım yapalım konu dışı mesajlar silinecektir.

Kadınlar Kulübü forum kurallarından:
XII) Kişisel tartışma şekline dönüşen konular derhal kapatılır! Kapatılan başlıklara (yazılara) ilgili özel mesaj veya e-posta atılmamasını rica ederiz. Sürekli ikili tartışma yaratan kullanıcılar önce uyarılır, sonra üyelikleri silinir.

http://www.kadinlarkulubu.com/bolum-hakkinda-uyari-t149278/index.html
Bölüm uyarısı :
Arkadaşlar;
Bu bölümde Uzman doktorlar ile ilgili bilgileri paylaşırken yazacağınız mesajlarınızda kişileri, kurumları övücü ya da karalayıcı şekilde yorumlar yapmamanızı, ticari amaçlı internet sitelerinin linklerini vermemenizi, estetik merkezlerinin isimlerini, adres ya da telefonlarını paylaşmamanızı rica ederim.
Anlayışınıza teşekkür ederim

ya bide zamanlaa burnun üstünden ucunaa doğruu şişlikler iner en son ucunda şişlik var benim burnumda oda düşükmüş gibi gösteriyo oda gecince normalee dönücek biliyorum doktor burnun ucu en son iner dedi

ya bide zamanlaa burnun üstünden ucunaa doğruu şişlikler iner en son ucunda şişlik var benim burnumda oda düşükmüş gibi gösteriyo oda gecince normalee dönücek biliyorum doktor burnun ucu en son iner dedi

ben de senin gibi dusunuyorum yani temennilerim o yonde..
bazıları da sey diyo şişler burnu kalkık gosteriyo şişler inince burun alçalır dıyenler var inşallah bizde tersi olur da burnumuz kalkar havaya:)

_bahar sana özel mesaj yollıcakrtım sende ayarlar kapalı benim şuanki burnumda seninki gibi bana mail yada msn adresını veriri misin özel mesajdan?
_BAHAR bana ulaşırsan sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…