buraya foto nasıl ekleniyor?sadece burnumun fotosunu eklemek istiyorumm(daha henüz ailem dışında kimse bilmiyo ameliyat oldugumu) bana fikir verirseniz sevinirim
Çok tesekkur ederim.Doktorumun adı Doç. Dr. Aycan Kayıkçıoğlu.
Mükemmel bir hekim kesinlikle tavsiye ediyorum.
buraya foto nasıl ekleniyor?sadece burnumun fotosunu eklemek istiyorumm(daha henüz ailem dışında kimse bilmiyo ameliyat oldugumu) bana fikir verirseniz sevinirim
Dolcissimo alemsin vallahi!!! Burnun ne kadar doğal ve güzel olmuş, daha ne istiyorsun? Ameliyatı atlattığına ve böyle doğal bi sonuç aldığına dua et.
Belki de doktorun biraz daha kaldırsaydı doğal durmayacaktı. Öyle olsa daha mı iyi olurdu. Bence başarılı burun havalı kalkık burun değildir, doğal duran, ameliyat olduğu belli olmayan burundur. Ve seninki de gayet öyle.
Belliki sen çok takmışşın burnuna. Bence biraz takmamaya çalış, oldu bitti gayet de güzel oldu de kendi kendine çünkü gerçekten de çok güzel olmuş.
Bence de keyfini çıkar!
ben burun ameliyatı olan, olucak olan ,ve olmamaış olan herkese danışmak istiyorum şuan için yaşım 17 yani 91 liyim =) seneye yazın inş ameliyat olmayı düşünüyorum.hem yaş açısındn hem okul.ailemde bu fikrimi destekliyoo.ama bazen düşünüyorum acaba çok mu erken diye ,:S.biliyorum karar vericek olan kendim ama aklımı çok kurcalıyo.iyi yada kötü yorumları kaldıramamaktan korkuyorum ama biyandan da çok istiyorm bu ameliyatı olmak.burda ameliyat olmuş ve snçtan gayet memnun olanlarn yorumlarını okuyunca çk mutlu oluyorm ve hevesleniyorm.eminim herkes biraz bu karmaşalara girmiştir..
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
Off arkadaşlar ya nası şey anlamadım, her ay düzenli olan şey, bu ay geç geleceği tuttu...
Kaderimin bi oyunu bu bana sanırım:)
Ve öle bişeyki erteleme imkanım yoooook. Tek gün şansım var doktorum yurtdışına gidiyo..
Allahım ya sen yardım et:)
canım dediğim gibi bende adettim sorun olmuyo,bende hiç morarmada olmadı.druna söyle tabiki ama panik yapma bence
ben burun ameliyatı olan, olucak olan ,ve olmamaış olan herkese danışmak istiyorum şuan için yaşım 17 yani 91 liyim =) seneye yazın inş ameliyat olmayı düşünüyorum.hem yaş açısındn hem okul.ailemde bu fikrimi destekliyoo.ama bazen düşünüyorum acaba çok mu erken diye ,:S.biliyorum karar vericek olan kendim ama aklımı çok kurcalıyo.iyi yada kötü yorumları kaldıramamaktan korkuyorum ama biyandan da çok istiyorm bu ameliyatı olmak.burda ameliyat olmuş ve snçtan gayet memnun olanlarn yorumlarını okuyunca çk mutlu oluyorm ve hevesleniyorm.eminim herkes biraz bu karmaşalara girmiştir..
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
Bence de ol ve kurtul. Tabi hazır hissedince..
Ben de 30 yaşını geçtim ve daha 1 ay önce oldum, o zamandan beri kendime kızıyorum niye daha erken olmamışım diye. Ne gereksiz geçirmişim onca yılı. Olup kurtulmak varmış. 18'ine basıp hemen olan arkadaşları çok tebrik ediyorum.
Tabi yine şunu eklemek istiyoum, psikolojik olarak hazır olmak çok önemli. Ben ne yazık ki ancak bu yaşımda hazır olabildim.
Bir de mesela üniversiteye başlasan bile yaz tatillerinde olabilirsin çünkü burnun doğal olursa kimse tam anlamıyor. Bir değişiklik var ama ne, diyorlar sadece. O yüzden insanların tepkilerinden hiç çekinme.
Off arkadaşlar ya nası şey anlamadım, her ay düzenli olan şey, bu ay geç geleceği tuttu...
Kaderimin bi oyunu bu bana sanırım:)
Ve öle bişeyki erteleme imkanım yoooook. Tek gün şansım var doktorum yurtdışına gidiyo..
Allahım ya sen yardım et:)
bence estetk yaptıgın anlaşılsın benim de burnum doğal oldu ama yapay kalkık hokka gibi burunları çok begeniyorum
ya bide zamanlaa burnun üstünden ucunaa doğruu şişlikler iner en son ucunda şişlik var benim burnumda oda düşükmüş gibi gösteriyo oda gecince normalee dönücek biliyorum doktor burnun ucu en son iner dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?