Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben de senin gibi dusunuyorum yani temennilerim o yonde..
bazıları da sey diyo şişler burnu kalkık gosteriyo şişler inince burun alçalır dıyenler var inşallah bizde tersi olur da burnumuz kalkar havaya:)

alçı ilk cıktığında burnumun ucu inanılmaz kalkıktı zaten ilk burnumun ucunu gördüm alttaki tamponu alıncaa sonraa yavaş yavaş burnumun üstünün şişi indii ve burnumun ucu gitti gide düşük gibi göründü ama ilkten de düşüktü göze batmaya başladı şimdi ise cok az kaldı şişi o şişte gecince ki o şişi dokunduğumda hissedebiliyorum gecince ucu kalkıcak minnacık olucak ben cok mutlu olucam :asigim:

umarım kalkmazsaa mandal takıcam ben tatlicadiarzu şaka bi yana kesinlikle şişi inincee kalkık durucakk eminim

arkadaşlar ben klübe daha yeni üye oldum ama uzun zamandır forumları takip ediyorum. bende burun estetiği olmayı düşünüyorum kısa bir zaman içerisinde ve aklımda iki doktor ismi var. biri barış çakır diğeride naci çelik. daha önce naci çelikle bir görüşmem oldu ama barış çakırla henüz görüşmedim. ondan görüşme talep edicem fakat görüşmeden önce burada sizden iki doktorlada ilgili bilgi almak istiyorum. yalnış hatırlamıyorsam ecemaslı sen naci çeliğe ameliyat olmuştun, senin burnunun problemi neydi?

meraba evet ben naci beye burun ameliyatı oldum.çok memnunum şuan için.ameliyattan sonrada çok şükür hiç problem yaşamadım.benim hafif kemik vardı onu törpüledi.ben çok memnun kaldım naci beyden,çok ii bi dr.sormak istediğin bişey varsa yanıtlarım.

ecem aslı bendde senin gibi kemıgı torpulettım burun ucuma ve kanatlarına dokundurmadım...benım su an 4.gunum..yuzumde kocaman bandaj var..burnumu goremıyorum..senın kemık torpulenınce sısme oldumu burnunda..sankı burun kanatları sıstı kocaman oldu gıbı gelıor..yanı hıc dokunulmadı oaraya ama sende olmus muydu?

bende 1 sene önce burnumu yaptırdım burnumun kıkırdak kısmında ve uc kısmında 2 tane kırık vardı burnum uzun ve aşşağıya doğruydu burun üstümde çıkıntı yooktu tek sorunum uzzun ve kırık olmasıydı doktorum 4 saatlik ameliyattan sonra şimdiki burnuma sahibim kırık düzeltildi burun küçültüldü yanlar kesilip küçüşltüldü ve havaya kaldırıldı eskisine göre hiç ağrım olmadı yağlı bir cildim olduğu için 4, gün alçım düştü ama allahtan sorun olmadı ilk günler burnuma bakamadım iğrenç bu kim diyordum ama şimdi burnum çok güzel iyiyki yaptırmış eşim o olmasaydı ben burun ameliyatı olmuycaktım.

tabiki şişme oldu.sonuçta hangi işlem olursa olsun burnun açılıyo ameliyat oluyosun.oraya özel olarak dokunulup dokounulmaması farketmez bence.zamanla şişlikler iniyo

Siteyi bende uzun zamandır takip ediyorum, burun ameliyatına karar verdiğimde en çok bu sitedeki paylaşımların faydasını gördüm... Ancak hiç bir zaman burdaki adı geçen doktorlara ameliyat olmayı takmadım kafama...

Kendi çapımda ufak bir araştırma yaptım ve sonunda kendimi ameliyat masasında buldum...

... Ve ameliyat masasına yattığımda kafamı sola çevirdim ve youtube daki aletlerin aynılarını masanın üzerinde gördüm :))))

Neyse uzun lafın kısası, öyle yada böyle ameliyatım güzel geçti ( çok şükür ) , ilk bandajların çıktığı günü hatırlıyorum hatta hiç unutmuyorum ki :))) Teyzemle gitmiştik bandajları açmaya, otoparkta arabanın içinde yaklaşık 1 saat boyunca hıçkırarak ağladım... Hala daha sebebini bilmiyorum..

Zaman zaman seviniyorum zaman zamanda üzülüyorum, tek şey söylemek istiyorum;

DOKTORUNUZU KENDİNİZ SEÇİN (sonrasında kimseyi suçlamamak için veya teşekkürü de kendinize edin:) )
ÇOK AMA ÇOOKK İYİ DÜŞÜNÜP KARAR VERİN... ( benim ameliyat olmaya karar vermem 6 ay sürdü )

ben ameliyat odasını o ortamı göremedim oraya gelmeden uyumuşum görmekte istemezdim korkardım heralde.

Ben korkmadım, yani ilk başta youtubeda izlerken çok korkmuştum, ameliyathanede görüncede de içim bi tuhaf oldu..
Hemen bıdı bıdı konuşmaya başladım hatta, bunlar internetteki aletlerin aynısı kafamçokkarıştı dedim, doktorum ve hemşireler filan güldüler , bende güldüm, zaten o noktada korksam noolcak korkmasam ne olcak...
Çokmu konuşuyorum dedim, susturucaz biz seni şimdi merak etme dediler sırnaşık şey

yaa bende çok heycanlıyım yarın bandajım cıkacak burnum nası oldu gorecegım:)nasıl olacagını bılmıorumm umarım begenırım yoksa kendıme cok kızarım nıye acele karar verdımm dıye:)hayırlısı tabıı... kızlar amelıyat cok kolay gectı yaa korkmayın benım burnuma tampon bıle koymadılar..amelıyattan cıktıktan sonra amelıyat olmadımmı dıye sordumm .halada oylee hiç acı hısstmedim..bıdaha olsa bıdaha amelıyat olurum:)

slm hani,
ne kadar zaman oldu ameliyat olalı ve neden zaman zaman üzüldüğünü merak ettim

TAM 4 Ay oldu dün.. Sıkıntılarım epeyce geçti fakat hala %100 iyileşme yok tabiiki, en az 1 yıl demişti doktor... Genel anlamda çok memnunum, heleki profilden çekilmiş fotoraflarıma bakınca hiç üzülmüyorum ameliyat olduğuma, ama zaman zaman ön cepheden kendime çok değişik geliyorum. İşte o anlarda bazen ameliyat olmasamıydım diyorum ve üzülüyorum....
Sonuçtan memnnum, hiçbir şekilde korkulacak bi ameliyat değil, babamda ekimde nefes problemi yüzünden ameliyat olacak, acıdan korkan arkadaşlar sakın korkmayın, tırnağınızı dibinden kestiğinizde yada diş dolgusu yaptırdığınızda canınız daha çok acıyor inanın..
Ama tabi yaklaşık 3 ay burnunuzu ellemeyi unutun :))
Ben ilk zamanlar makyaj yaparken zorlanmıştım..

Neyse çok uzattım.. Böyle işte..:1rolleyes:

neden öyle söyledin fisfisfis

son bir ayım kaldı ve sıkıntıdan ölmek üzereyim. ne kadar stresli bir iş bu.
sen de böyle yazınca merak ettim nedenini

boyle soylememin nedeni ameliyata girenler çok şey beklemesin diye...Eğer takıntılıysanız olmayın ameliyat çunku psikolojiniz yıpranır insan çektiği acıları,sıkıntıları,verdiği emekleri ve işin maddi yonunu de düşününce kafasındaki gibi olmayınca inanın depresyona giriyo.
Burnunuz eskisinden iyi oluyo ama beklentiniz %100 karşılanmıyo + sabretmeniz lazım...
1 yılı at çöpe(psikolojik açıdan)
Ameliyatı çok super gecen beklentilerini kat kat fazlasıyla alan da var ama bu iş şans işi en iyi cerrahın bile yaptıgı burunu begenmeyebilirsiniz ondan çok iyi duşunun...

Neden 1 ay bekliyosuuunnnCADIARZU
Stress yapma, iyi düşün iyi olsun...

çalışıyorum canım. işyerinden iznimi ancak o zamana ayarlayabildim. aslında haklısın değil bir ay, bir iki sene araştırsam yine de doktor konusunda karar verebileceğimi zannetmiyorum.
her geçen gün daha da zorlaşıyor bu iş
hep iyi düşün iyi olsun diyorum kendi kendime ama yine ya kötü olursa diye düşünmekten kaçamıyorum.

arkadaşlar benım bugun bandajım acıldı ben sadece burnumdakı kucuk kemerı aldırdım ama bıraz odem olmus sısmısss..odemı azlatmak ıcın ne yapmam lazım doktora sordum dokunma dedı ama arkadslar masaj yapın dıyorlardı?

Canım burnunun fotoğrafı var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…