ben de senin gibi dusunuyorum yani temennilerim o yonde..
bazıları da sey diyo şişler burnu kalkık gosteriyo şişler inince burun alçalır dıyenler var inşallah bizde tersi olur da burnumuz kalkar havaya:)
_bahar sana özel mesaj yollıcakrtım sende ayarlar kapalı benim şuanki burnumda seninki gibi bana mail yada msn adresını veriri misin özel mesajdan?
_BAHAR bana ulaşırsan sevinirim
arkadaşlar ben klübe daha yeni üye oldum ama uzun zamandır forumları takip ediyorum. bende burun estetiği olmayı düşünüyorum kısa bir zaman içerisinde ve aklımda iki doktor ismi var. biri barış çakır diğeride naci çelik. daha önce naci çelikle bir görüşmem oldu ama barış çakırla henüz görüşmedim. ondan görüşme talep edicem fakat görüşmeden önce burada sizden iki doktorlada ilgili bilgi almak istiyorum. yalnış hatırlamıyorsam ecemaslı sen naci çeliğe ameliyat olmuştun, senin burnunun problemi neydi?
ecem aslı bendde senin gibi kemıgı torpulettım burun ucuma ve kanatlarına dokundurmadım...benım su an 4.gunum..yuzumde kocaman bandaj var..burnumu goremıyorum..senın kemık torpulenınce sısme oldumu burnunda..sankı burun kanatları sıstı kocaman oldu gıbı gelıor..yanı hıc dokunulmadı oaraya amasende olmus muydu?
ben ameliyat odasını o ortamı göremedim oraya gelmeden uyumuşum görmekte istemezdim korkardım heralde.
olamyın bence ameliyat
slm hani,
ne kadar zaman oldu ameliyat olalı ve neden zaman zaman üzüldüğünü merak ettim
neden öyle söyledin fisfisfis
son bir ayım kaldı ve sıkıntıdan ölmek üzereyim. ne kadar stresli bir iş bu.
sen de böyle yazınca merak ettim nedenini
neden öyle söyledin fisfisfis
son bir ayım kaldı ve sıkıntıdan ölmek üzereyim. ne kadar stresli bir iş bu.
sen de böyle yazınca merak ettim nedenini
Neden 1 ay bekliyosuuunnnCADIARZU
Stress yapma, iyi düşün iyi olsun...
TAM 4 Ay oldu dün.. Sıkıntılarım epeyce geçti fakat hala %100 iyileşme yok tabiiki, en az 1 yıl demişti doktor... Genel anlamda çok memnunum, heleki profilden çekilmiş fotoraflarıma bakınca hiç üzülmüyorum ameliyat olduğuma, ama zaman zaman ön cepheden kendime çok değişik geliyorum. İşte o anlarda bazen ameliyat olmasamıydım diyorum ve üzülüyorum....
Sonuçtan memnnum, hiçbir şekilde korkulacak bi ameliyat değil, babamda ekimde nefes problemi yüzünden ameliyat olacak, acıdan korkan arkadaşlar sakın korkmayın, tırnağınızı dibinden kestiğinizde yada diş dolgusu yaptırdığınızda canınız daha çok acıyor inanın..
Ama tabi yaklaşık 3 ay burnunuzu ellemeyi unutun :))
Ben ilk zamanlar makyaj yaparken zorlanmıştım..
Neyse çok uzattım.. Böyle işte..:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?