Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ameliyatı başarılı geçmiş ve sonuçtan çok memnun olan biri olarak ben de ameliyatı bir kere daha düşünün derimm yani çok rahatsıoz değilseniz görüntünüzden olmayın tabii ki sonuçta bu bir ameliyat ve her ameliyatın riskleri var.
Bi arkadaşın dediği gibi hastane çok önemli bir faktör iş sadece doktorda bitmiyor.
Ben şimdi düşünüyorum nasıl cesaret ettim diyee çok rahtsızdım görüntümden ve gözüm kararmıştı açıkçası...
Korkutmak için değil ama yine de iyi düşünülüp karar verilmesi gereken bir şey bence bunu söylemek istiyorum...yani tamam çok kolay bi ameliyat ağrısız acısız diyoruz ama sonuçta bu saç boyatmak gibi bişey de değil, bu kadar basite indirmemeliyiz.Çok profesyonel bir doktor ve hastane bulmak ve işi riske atmamak şart. Maddi açıdan karşılayamıyorsak bunu, karşılabildiğimiz bir zamanda yapalım bence...a.s.

çok çok geçmiş olsun , gerçekten ciddi bir tehlike atlatmışsın...bence de estetik ameliyatlar için hastane tercihinde devlet hastanesi yerine , butik tarz özel hastaneler (tabii ki tam teşekküllü) seçilmeli...

Burdan "REDOŞ"A sesleniyoruuuuuuuuuuum ve diyorum ki bana ulaşırmısın ben sana bisürü mesaj attım yanıt gelmedi nerlerdesin cnm tatile mi çıktın ? Lütfen bi haber et görüşürüz kendine iyi bak öptüma.s.:lepi:

canım amelyatını kim yaptı bu arada çok geçmiş olsun

herkese merhaba.yeni katıldım aranıza ama burdaki mesajların hepsini en başından beri okudum diyebilirim.(burun estetiği olmak isteyen biri olarak).zaten ondan sonra cesaretimi toplayıp doktora gittim. yani burası bana iyi geldi..
bu konuyla ilgili bilmek istediğim daha çok şey var. Bana yardımcı olur musunuz?......

meraba canım hosgeldin ben de izmiri ve ameliyat olmak isteyen biri olarak seninle aynı hisleri taşıyorum coktandır burayı takıp edıyorum ..aramısa hosgeldın :) ve bu arada hangı doktora gıttın izmirde acaba?a.s.

a.s. merhaba emotionless.
ben ege ü. ufuk hocaya gittim.bende iyi bir araştırma yapıp,en doğru olanı seçmek istedim herkes gibi ama burayı okudukça kafam karıştı.o mu? olsun ,bu mu? diye.açıkçası herkese ayırabilecek bütçem de olmadığı için,( derin bi nefes alıp:)) ufuk hocaya gittim.
sen ameliyat olmaya karar verdin mi?

canım ben de izmirdeyim, burun ameliyatı düşünüyorum, benim nefes problemim de var, estetik de istiyorum. Ben ekol kbb'yi düşünüyorum, sanırım izmir de herkes 2-3 doktorda hemfikir. Peki kbb dal merkezleri neden düşünülmüyor. Acaba oralarda ameliyat olup memnun olan yok mu? Kararsız kaldım :uhm:

Slm kizlar ben de op olucam.mini rinoplasti,kemiğe karişmicak doktor,sadece kaldiracak ucunu azicik.yine korkuom.bi de yapacak olan doktor hastanemizin kbb cisi.olsam mi kizlar?ne dersiniz?

merhaba julietofizmir..
benimde eğrilik yüzünden az da olsa nefes problemim var ve haklısın,düşünülebilecek daha farklı yerler de var.ama dediğim gibi kafam çok karışık ve çok kararsız biri olarak hiç bizaman 'kesinlikle eminim,işte bu..'diyemiyeceğim için galiba gözümü karartıp birini seçtim. ama şu varki inanılmaz çok korkuyorum. senağlama

Son düzenleme:

biscuvi cim ben de Ufuk Hoca ya karar verdim ,hiçbir doktorla görüşmeden daha burdan edindiğim bilgilerle geçen kıştan beri araştıryorum,ben de sonbaharda Ufuk Hocayla görüşüp gün almak istiyorum,kpss vs iş başvurularıyla uğraştm işe girmem gerek aslında ameliyat olup sonra girmek istiyorum,,sen gün aldınmı peki???
Haberleşelim olur mu öpüyorum hoşcakal..a.s.

ben bir kere görüşmeye gittim.muayene etti.nasıl bi işlem yapacağından bahsetti. fotoğraflara baktım, çok fazla soru sormaya vaktim olmadı,yoğun görünüyodu.
fotoğraf çekti ama daha görmedim nasıl bişey yaptı??:1no2:
sen istanbulda mısın?

slm daısy,
eylulde ameliyat oluyorum 20 eylul su anda daha baska hastalıklar la ugrasıyorum...allah once can sağlığı versin.....
umarım doktorum iyi is yapar doktorum Ünal şahın....bakalım ne iş çıkaracak...ama çok korkuyorum ya şimdiki halımı ararsam!!!!umarım öyle seyler olmaz....sen eskisehirde olmustun sanırım...yada unuttum kime oldun memnun musun...

Öncesi sonrası resim ekliyim dedim bi türlü bulamadım..

neyse artık biraz daha kurcalayayım bari hehehe

Herkese merhabalar,

Geçen ay geçirdiğim burun ameliyatı sonrasında dört elle sarıldım internetteki tüm ilgili sitelere. O lanet olası, berbat psikolojiyle okumadığım yorum, ileti göndermediğim doktor kalmadı. Bu siteyi gördüm, hoşuma gitti ve hemen üye oldum. Duygularımı sizinle paylaşmak ve dilerseniz yapacağınız yorumları dinlemeyi canı gönülden isterim.
Dediğim gibi geçen ay burun ameliyatı oldum. Bir anda karar verdim. Nefes almakta zorlanıyordum ve burun kıkırdağım yamuktu. Basit bir ameliyattı, ağrı sızı hiç olmadı. Alçılıyken herşey çok güzeldi. Alçı açıldı, (abartısız) hayatımın en kötü gününü yaşadım. "Olamazdı, nasıl yapabildim bunu." tarzında düşünceler, pişmanlıklar psikolojimi mahvetti. Eski "ben" gitmiş, yerine tanımadığım, hatta tanımak dahi istemediğim biri gelmişti. Yeni yüzüme uzun süre alışamadım, yabancı biri vardı aynada. Günler geçti, şişler indi, alışmaya başladım yeni burnuma ama benim için çok zor bir süreçti bu alışma süreci. Bugün itibariyle 1 ayı geçti. Burnum oturmaya başladı yüzüme ama bir sorunum var. Deneyimli arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa gerçekten çok sevinirim. Burun deliğimin biri biraz aşağıda diğerine nazaran. Duyduğuma göre burnun tam oturması uzun sürüyormuş. Burnumun şekli bu saatten sonra daha ne kadar değişir? Bu sözünü ettiğim sorun ödemden kaynaklanabilir mi? Burnun tam oturması ne kadar süreyi bulur? Burnun kalkıklığı bir aydan sonra ne kadar iner? Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar? Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…