Kızlar lütfen ameliyat olacağınız hastaneyi iyi araştırın bizim hatamız hep doktor araştırıyoruz bende öyle yaptım .Ankarada iyi bir doktor buldum klinik şefi devlet hastanesinde ameliyat oldum estetikte değildi allerjim var burnumdaki etler zamanla şişmiş kemiğime bile dokunulmadı .Burun ameliyatım oldu aynı gün çıktım hastaneden ertesi gün acile zor yetiştirdiler kafamçokkarıştı ateşim 40 derece devamlı kusuyorum kasılıyorum ve bayılıyorum.Teşhis hastane mikrobu ameliyat sırasında kapmışım ve resmen ölüyordum algılama ve konuşma bozukluğu oldu uzun süre araba kullanmam yasaklandısenağlama ve sonradan öğrendim çok yoğun olduğu için hastane hijyeni tam sağlanamıyormuş bir kaç kişi hayatını kaybetmiş amannn dikkat haa burun ameliyatı zormuydu derseniz hatırlayamıyorum :1rolleyes:
Canım burnunun fotoğrafı var mı
Varda , buraya koymak ne kadar doğru olur bilemiyorum açıkçası.. Yani tek başına burundaki değişim çok da önemli değil bence, komple yüzden bakmak lazım, onu da açıkçası koymaktan çekiniyorum, istemiyorum
yaa bende çok heycanlıyım yarın bandajım cıkacak burnum nası oldu gorecegım:)nasıl olacagını bılmıorumm umarım begenırım yoksa kendıme cok kızarım nıye acele karar verdımm dıye:)hayırlısı tabıı... kızlar amelıyat cok kolay gectı yaa korkmayın benım burnuma tampon bıle koymadılar..amelıyattan cıktıktan sonra amelıyat olmadımmı dıye sordumm .halada oylee hiç acı hısstmedim..bıdaha olsa bıdaha amelıyat olurum:)
herkese merhaba.yeni katıldım aranıza ama burdaki mesajların hepsini en başından beri okudum diyebilirim.(burun estetiği olmak isteyen biri olarak).zaten ondan sonra cesaretimi toplayıp doktora gittim. yani burası bana iyi geldi..
bu konuyla ilgili bilmek istediğim daha çok şey var. Bana yardımcı olur musunuz?......
a.s. merhaba emotionless.
ben ege ü. ufuk hocaya gittim.bende iyi bir araştırma yapıp,en doğru olanı seçmek istedim herkes gibi ama burayı okudukça kafam karıştı.o mu? olsun ,bu mu? diye.açıkçası herkese ayırabilecek bütçem de olmadığı için,( derin bi nefes alıp:)) ufuk hocaya gittim.
sen ameliyat olmaya karar verdin mi?
a.s. merhaba emotionless.
ben ege ü. ufuk hocaya gittim.bende iyi bir araştırma yapıp,en doğru olanı seçmek istedim herkes gibi ama burayı okudukça kafam karıştı.o mu? olsun ,bu mu? diye.açıkçası herkese ayırabilecek bütçem de olmadığı için,( derin bi nefes alıp:)) ufuk hocaya gittim.
sen ameliyat olmaya karar verdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?