Herkese merhabalar,
Geçen ay geçirdiğim burun ameliyatı sonrasında dört elle sarıldım internetteki tüm ilgili sitelere. O lanet olası, berbat psikolojiyle okumadığım yorum, ileti göndermediğim doktor kalmadı. Bu siteyi gördüm, hoşuma gitti ve hemen üye oldum. Duygularımı sizinle paylaşmak ve dilerseniz yapacağınız yorumları dinlemeyi canı gönülden isterim.
Dediğim gibi geçen ay burun ameliyatı oldum. Bir anda karar verdim. Nefes almakta zorlanıyordum ve burun kıkırdağım yamuktu. Basit bir ameliyattı, ağrı sızı hiç olmadı. Alçılıyken herşey çok güzeldi. Alçı açıldı, (abartısız) hayatımın en kötü gününü yaşadım. "Olamazdı, nasıl yapabildim bunu." tarzında düşünceler, pişmanlıklar psikolojimi mahvetti. Eski "ben" gitmiş, yerine tanımadığım, hatta tanımak dahi istemediğim biri gelmişti. Yeni yüzüme uzun süre alışamadım, yabancı biri vardı aynada. Günler geçti, şişler indi, alışmaya başladım yeni burnuma ama benim için çok zor bir süreçti bu alışma süreci. Bugün itibariyle 1 ayı geçti. Burnum oturmaya başladı yüzüme ama bir sorunum var. Deneyimli arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa gerçekten çok sevinirim. Burun deliğimin biri biraz aşağıda diğerine nazaran. Duyduğuma göre burnun tam oturması uzun sürüyormuş. Burnumun şekli bu saatten sonra daha ne kadar değişir? Bu sözünü ettiğim sorun ödemden kaynaklanabilir mi? Burnun tam oturması ne kadar süreyi bulur? Burnun kalkıklığı bir aydan sonra ne kadar iner? Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar? Sevgiler...
Herkese merhabalar,
Geçen ay geçirdiğim burun ameliyatı sonrasında dört elle sarıldım internetteki tüm ilgili sitelere. O lanet olası, berbat psikolojiyle okumadığım yorum, ileti göndermediğim doktor kalmadı. Bu siteyi gördüm, hoşuma gitti ve hemen üye oldum. Duygularımı sizinle paylaşmak ve dilerseniz yapacağınız yorumları dinlemeyi canı gönülden isterim.
Dediğim gibi geçen ay burun ameliyatı oldum. Bir anda karar verdim. Nefes almakta zorlanıyordum ve burun kıkırdağım yamuktu. Basit bir ameliyattı, ağrı sızı hiç olmadı. Alçılıyken herşey çok güzeldi. Alçı açıldı, (abartısız) hayatımın en kötü gününü yaşadım. "Olamazdı, nasıl yapabildim bunu." tarzında düşünceler, pişmanlıklar psikolojimi mahvetti. Eski "ben" gitmiş, yerine tanımadığım, hatta tanımak dahi istemediğim biri gelmişti. Yeni yüzüme uzun süre alışamadım, yabancı biri vardı aynada. Günler geçti, şişler indi, alışmaya başladım yeni burnuma ama benim için çok zor bir süreçti bu alışma süreci. Bugün itibariyle 1 ayı geçti. Burnum oturmaya başladı yüzüme ama bir sorunum var. Deneyimli arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa gerçekten çok sevinirim. Burun deliğimin biri biraz aşağıda diğerine nazaran. Duyduğuma göre burnun tam oturması uzun sürüyormuş. Burnumun şekli bu saatten sonra daha ne kadar değişir? Bu sözünü ettiğim sorun ödemden kaynaklanabilir mi? Burnun tam oturması ne kadar süreyi bulur? Burnun kalkıklığı bir aydan sonra ne kadar iner? Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar? Sevgiler...
Herkese merhabalar,
slm tili,
geçmiş olsun öncelikle. ben 6 yıl once başarısız bir ameliyat olmuştum. şimdi ise revizyon ameliyatı olacağım. lokal anestezi hakkında konuşmuştuk hatırladın mı?
İnan ben de çok korkuyorum. Benim de başka sağlık sorunlarım var çok da korkuyorum ama burun ameliyatını da olmak istiyorum ama lokal anestezi ile. Ben de cesaretimi toplarsam bu ay içerisinde naci çelike ameliyat olacagım. İnan ki ben burnumun şimdikinden daha iyi olacağından eminim. Burnumla ilgili endişelerim yok ama ameliyatta ya birşey olursa diye aşırı korkularım var.Sırf bu yüzden aslında istemememe ragmen lokal tercih etmek zorundayım.
Ünal bey onep ankarada mıydı?
Dogru diyorsun Hani, zamanla degisim gosteriyor burun ameliyat sonrasi acele karar verip üzülmemek lazım. Burnunu kime yaptirmiştin peki ögrenebilir miyim?
slm amon-ra,
Kaçıncı sınıftasın bilmiyorum ama bence yeterli birikimin varsa ünv.dedeyken yaptır.
Benimkisi gerçi başarısız bir ameliyat oldu ama ben ünv. 3. sınıf 2. doneminde yaptırmıştım. üstelik yaz tatilinde de deği. Şubat tatilinde. Ben de oturduğum ilde ünv okumadığım için okul bittikten sonra eve dönmüştüm. Aradan 6 yıl geçti. Şimdi ünv.deden biçok arkadaşla görüşmüyorum zaten. İş ortamı çok daha farklı. Okul bitince önceliklerin farklı oluyor. Hem iş hayatına yeni görüntünle başlamak kendine daha çok güvenmeni sağlar. Ama tabi birikimin yoksa iş hayatına atılıp para biriktirdikten sonra ol derim. Başarısız ameliyatların sonucu üzücü oluyor.
Benim burnum küçüklüğü çok güzel minnacık burnum var önden güzel duruyor ama önden hafif sağa yatık..yandan ise hafi gene çıkıntı var...yanı doğru yapan bir doktorun elinde çok güzel burun olur yanlış yapılırsa hata kaldırmaz...o sebeple korkuyorum.....birde tasarım fotolarımı belki baska bir baslıkta koyabilirm fikrinizi verirsiniz....gün geçtikçe heycan basıyor...hanı bazı burunlar oluyorya mandalla sıkılmış gibi yada domuz burnu gibi umarım öyle olmaz yada iyice ufalmaz...uffffffff ya bu düsünceler beni öldürdü vallahı.....artık olup bu psikolojiden kurtulmak istiyorum....:bbo::bbo:Slm Tili,
ameliyattan sonra benim de ameliyat oldugumu cogu kimse anlamamıştı ama bu beni üzmüştü. Boşuna ameliyat olmuş hissine kapılmıştım. Umarım bu seni üzmez.. Onep drlarına da güvenemeyeceksek kime güveneceğiz. Ben de aynı kaygıları yaşıyorum.
Küçük ama kemerli mi bir burnun var? Yoksa nefes alma problemlerinden mi ameliyat oluyorsun?
Bence ne istediğini tam olarak anlat. Istemediğin bir durumla karşılaşmazsın. Sonuçta foto çalışması yapacak ve sen de onu onaylayacaksın. İnşallah istediğimiz gibi olur herşey.
Anestezi konusunu konuştun mu peki drunla korkularını yendin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?