Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canım bende burun ameliyatı oldum yaklaşık 6 ay kadar oldu burnum hala değişmekte ama olumlu şekilde değişmekte sanırım 1 sene kadarda sürebilir ama diyebilirimki en büyük değişimi ilk 2 ay ve 3 ay içinde oluyor.

merhabalar sizden acil yardım ıstıyorum.
burun ameliyatı olalı yaklaşık 6 ay oldu ve ben çok iyi nefes alamıyorum burun deliklerimden birinden nefes alırken diğer birinden mutlaka nefes alamıyorum sizde böyle birşey oldumu olduysa ne zaman geçti doktorum teoman doğan dı.
cevabınız için şimdiden teş.

slm tili,
geçmiş olsun öncelikle. ben 6 yıl once başarısız bir ameliyat olmuştum. şimdi ise revizyon ameliyatı olacağım. lokal anestezi hakkında konuşmuştuk hatırladın mı?
İnan ben de çok korkuyorum. Benim de başka sağlık sorunlarım var çok da korkuyorum ama burun ameliyatını da olmak istiyorum ama lokal anestezi ile. Ben de cesaretimi toplarsam bu ay içerisinde naci çelike ameliyat olacagım. İnan ki ben burnumun şimdikinden daha iyi olacağından eminim. Burnumla ilgili endişelerim yok ama ameliyatta ya birşey olursa diye aşırı korkularım var.Sırf bu yüzden aslında istemememe ragmen lokal tercih etmek zorundayım.
Ünal bey onep ankarada mıydı?

evet canım Ankara onep doktoru...ya umarım ameliyat olduktan sonra beni tanımayanlar ameliyat oldugumu anlamazlar..ya birde benim burnum küçük iyice küçülmesin...uf ya heycandan oleceğim:)))

eskiden burnun nasıldı şimdi nasıl fotonu koyar mısın???...birde niye o kadar degistin ya doğal yapmadımı...bende ameliyat olacağım korkutma beni:))) doktorunun adı nedir???
umarın burnun istedigin gibi olur benim burnum küçük iyice küçülsün istemiorum uf ya...

Selam canım, öncelikle çok çoookkk geçmiş olsun diyorum... Acil şiflar diliyorum..
Yeni burnuna ve bu 2 ay içindeki hızlı değişimlere sen bile inanamayacaksın nerdeyse.. Bünyeden bünyeye değişse de genelde hepimiz benzer problemleri yaşıyoruz.
Bende ameliyat olduktan sonra burun deliklerime takmıştım, hatta aynen seninki gibi biri yukarda idi, diğeri ise daha aşağıda ve daha büyüktü..
3.ayımda ise birden bi baktım ki her ikiside eşitlenmişti hem hiza olarak hemde büyüklük olarak :sm_cool:

Diyebileceğim şudur ki: Sakın umutsuzluğa kapılma, herşeyin beteri vardır, sonuç daha kötü olabilirdi! şuanda sadece görünen kısmıyla ilgili tereddütlerin var, aniden değişim kolay değil tabi kiii, bi şaçımızı bile kestirdiğimizde alışmamız zaman alıyo yani..

iyi düşün iyi olsun..:Saruboceq:

ya kızlar ben bişi sorcam burun ameliyatı olmak istiyorum ama ankarada üniversiteye gidiyorum ve evim istanbulda sizce üniversiteden mezun olduktan sonramı yaptırsam??? ve sizce estetik an az kaç yaşında yaptırılmalı???

sevgili arkadaşım,bende 6 ay kadar önce burun ameliyatı oldum.burnumun üstünde hala hafif bir kemer var,dr um burnumun ucuna kıkırdak eklemiş fakat sağ ve sol tarafı farklı duruyor.3.ayım dolduğunda kontrole gittim ve şikayetlerimden bahsettim 6.ayın dolunca tekrar bakalım beğenmediğin bişey olursa revizyon yaparım dedi.lokel anesteziyle 15 dk bi törpüleme işleminden bahsetti.merak ettiğim şu senin burnunda ne gibi sorunlar ve daha önceki dr un kimdi.bu ameliyat için ne kadar ücret ödeyeceksin.cvplarsan sevinirim:1hug:

ya arkadaşlar özel mesaj nasıl gönderiliyor.yazıyorum ..özel mesaj sisteminiz kapalı diyo. kontrol panelinden açın diyo ama nerden.her yere girdim,beceremedim.kafamçokkarıştı
yardım bekliyoruumm.:sm_cool:

Dogru diyorsun Hani, zamanla degisim gosteriyor burun ameliyat sonrasi acele karar verip üzülmemek lazım. Burnunu kime yaptirmiştin peki ögrenebilir miyim?

Ben Naci Karacaoğlan'a oldum..
Medipol'de.. Medipol'ün narkozitörleri çok iyi diye, sooracığıma Naci Bey hem başhekim hemde doçent (estetikçilerden doçent vs. bulmak zor ) diye, soracığıma çok babacan ve sıcak bi insan diye vs.. vs...:1rolleyes:
Çok doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum.. :lepi:
Çok güvendim ve yanıltmadı beni , her anlamda :dance:

şunuda belirteyim, benim için öksürmek çok zordu.........

Son düzenleyen: Moderatör:
ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN
--------------------------------------------------------------------------------

merhabalar sizden acil yardım ıstıyorum.
burun ameliyatı olalı yaklaşık 6 ay oldu ve ben çok iyi nefes alamıyorum burun deliklerimden birinden nefes alırken diğer birinden mutlaka nefes alamıyorum sizde böyle birşey oldumu olduysa ne zaman geçti doktorum teoman doğan dı.
cevabınız için şimdiden teş.

Merhaba arkadaşlar;
Bende geçen hafta en sonunda ameliyatımı oldum:) Çok rahat geçti bi haftam, ilk iki günü zordu tamponlar çıkasıya sanki yüzümde bi taş taşıyodum ama sonrası çok rahattı. Ağrım sızım olmadı, morluklarım ise normal.Maşallah diyim:)Ayaklandım geziyorum, alçım değişmişti pazartesi günü bakmaya cesaret edemedim, nası olduğunu bilmiyorum..

Gerekn ayrıntıları, resim vb..aktarıcam,yardım isteyen arkadaşlrada yardımcı olmaya çalışıcam bende bu siteden çok yardım aldım, herkese çook teşekkürler.. ama şu an hem evimden uzaktayım hem fazla bilg.a girme olanağım yok.

Son olarak benimde bi burun deliğim diğerinden büyük ve aşağıdaydı..Hatta çok moralim bozuldu ağlamaklı oldum..Ama sonra bi baktım 5 güne aynı seviyeye inmişler ve büyük delik gittikçe küçülüyo..Bi arkadaşta aynı şeyi söylemiş..Arkadaşlar son sözüm burun işi sabır işi!:)

Slm Tili,
ameliyattan sonra benim de ameliyat oldugumu cogu kimse anlamamıştı ama bu beni üzmüştü. Boşuna ameliyat olmuş hissine kapılmıştım. Umarım bu seni üzmez.. Onep drlarına da güvenemeyeceksek kime güveneceğiz. Ben de aynı kaygıları yaşıyorum.
Küçük ama kemerli mi bir burnun var? Yoksa nefes alma problemlerinden mi ameliyat oluyorsun?
Bence ne istediğini tam olarak anlat. Istemediğin bir durumla karşılaşmazsın. Sonuçta foto çalışması yapacak ve sen de onu onaylayacaksın. İnşallah istediğimiz gibi olur herşey.
Anestezi konusunu konuştun mu peki drunla korkularını yendin mi?

slm cedrina,
benim daha önceki drum kbb uzmanıydı. Tanınmış biri degil. O yüzden ismini vermeme gerek yok. Benim geniş ve kemerli bir burnum vardı. Sadece kemeri alıp ucundaki kıkırdak dokuyu hiç ellemeden olduğu gibi bırakmış. Üstelik ucunu kaldırdığı için de burun ucum eskisine göre daha büyük duruyor. Üstelik kemeri sag ve sol profilden de eşit törpülememiş. Kemerin oldugu bölgedeki burnun yandaki kemiklerini de almış ama uç tarafındaki kemiklere hiç dokunmamış. Buraya resim eklemeyi bilsem ekleyeceğim. Çünkü anlatılacak gibi degil. Benim amacım estetik degildi demişti. Öncelikle nefes problemin demişti. Ama burnumdan aldığı kıkırdakları çeneme eklemekte hiç bi sakınca görmemiş.Ayıca hala zaman zaman nefes almakta zorlanıyorum.
Bu yüzden 2. ameliyatı düşünüyorum. Bence kemerin hafif ve burnun inceyse burnunu çok oydurma. Bazen kemerli burunlar kemersiz burunlardan daha güzel olabiliyor.

slm amon-ra,
Kaçıncı sınıftasın bilmiyorum ama bence yeterli birikimin varsa ünv.dedeyken yaptır.
Benimkisi gerçi başarısız bir ameliyat oldu ama ben ünv. 3. sınıf 2. doneminde yaptırmıştım. üstelik yaz tatilinde de deği. Şubat tatilinde. Ben de oturduğum ilde ünv okumadığım için okul bittikten sonra eve dönmüştüm. Aradan 6 yıl geçti. Şimdi ünv.deden biçok arkadaşla görüşmüyorum zaten. İş ortamı çok daha farklı. Okul bitince önceliklerin farklı oluyor. Hem iş hayatına yeni görüntünle başlamak kendine daha çok güvenmeni sağlar. Ama tabi birikimin yoksa iş hayatına atılıp para biriktirdikten sonra ol derim. Başarısız ameliyatların sonucu üzücü oluyor.

canım çok sağol bu sene 1. senemdi hihoyyyt birikimim yeterli deil:sm_confused: ama 1 yıl içerisinde toplayabilirim diye düşünüyorum önerilerin için çok saol :1hug:bi tek sen beni iplemişsin zaten

Son düzenleme:
slm canım ben forumda adı geçmeyen tanınmayan birine yaptırmıştım.
Daha çok gençmişsin. Seneye de yaptırsan birşey kaybetmezsin. Dediğim gibi ben 3.sınıf 2. donemde yaptırmıştım.Birikim onemli bence sırf yaptırmak için yaptırma bence ben öyle yapmıştım ve çok pişmanım. Bence burun estetiği hayatta 1 kere yaptırılır.

Benim burnum küçüklüğü çok güzel minnacık burnum var önden güzel duruyor ama önden hafif sağa yatık..yandan ise hafi gene çıkıntı var...yanı doğru yapan bir doktorun elinde çok güzel burun olur yanlış yapılırsa hata kaldırmaz...o sebeple korkuyorum.....birde tasarım fotolarımı belki baska bir baslıkta koyabilirm fikrinizi verirsiniz....gün geçtikçe heycan basıyor...hanı bazı burunlar oluyorya mandalla sıkılmış gibi yada domuz burnu gibi umarım öyle olmaz yada iyice ufalmaz...uffffffff ya bu düsünceler beni öldürdü vallahı.....artık olup bu psikolojiden kurtulmak istiyorum....:bbo::bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…