aman sevgili arkadaşlar...emelin söylediği kesinlikle doğru.kbbcilere burun ameliyatı olanların çoğunluğu düzelttirmek için plastik cerraha gidiyor sonra.tabii sekonder burun operasyonları daha zor oluyor. o yüzden siz plastik cerraha gidin.zaten plastik cerrahlar operasyon sırasında eğer nefes almada, yada burun içinde bir sorun varsa hallediyor.benim vardı hem et vardı içeride hem de nefes almada ciddi sorunlarım vardı.sağolsun doktorum DR.NACİ ÇELİK tüm sorunlarımı tek ameliyatta halletti.
jeanne dark merhaba, ilk olarak geçmiş olsunn..Umarım herşey de sonuç olarak mükemmel olur ve gönlünüze göre olurr..Bende alçılıyım şu anda ve sizinle aynı duyguları paylaştığımı söyleyebilirizz..Sizin doktorunuz kimdi..?
slm okyanus_incisi...:)
aynı dilekler benden size:) benim doktorum Barış Çakır bey .. kendisine güvenim sonsuz çünkü başından beri bana ne söylediyse söylediği doğrultuda yaşandı gelişmeler.. ne morluk ne bişii.. canım hiç yanmadı ne ameliyat sonrası ne de kontrollerde..burdan herkese şiddetle tavsiye edebilirim..:) şimdi alçıdan dolayı burnum nasıl tatlı tatlı kaşınıoo anlatamam .. eminim sizde aynısını yaşıoosunuzdur:) size de çok geçmiş olsun..a.s.
ilk önce geçmiş olsun zor diyorsunuz ameliyattan sonra nasıl zorluklarla karşılaştınız biraz bilgilendirirmisiniz benim kemik sorunum var kırılması gerekiyomuş zor ameliyatmı sizce senağlama
Teşekkürler çok heycanlıyım bende..Henüz 5. günümdeyim alçının altından kanatlara dokunduğumda ödemli..Tatlı kaşıntılar yok henüz..Doktorum Fatih Dağdelen.Tamponlarım çıktı Cuma günü hızlı bi şekilde biraz acıyla ve gözlerimdeki morluk koyu makyaj yapmışım edasındaGünden güne soluyorlar, bariz şişliklerim 3. günden sonra kayboldu zaten..
Size micro rhinoplasty mi uygulandı yada nasıl ödemsiz morarma bişi olmadan böyle bir sonuç oluşuyor..? Az darbe az reaksiyon olsada açık teknikle hiçlik imkansız sanırım..
canım sen estetikmi oldun yoksa zorunlumu ameliyat oldun?
benimde olmam gerekiyor ama çok korkuyorum...bilgilendirirsen sevinirim..geçmiş olsun...
ben dediğim gibi yarın tam bi haftamı doldurucam ..tamponlarım cuma günü çıkarıldı .. Açık konuşmak gerekirse doktorum ne kadar gereksiz kuruntu yaptığımı söylesede sabaha kadar kafamda ne kadar acı çekeceğimin korkusundan yatamadım diebilirim ama yazık etmişim.. çünkü tampon silikon tampon olduğu için inan nasıl çıkarrıldığını bile farketmedim ve bunu hala anlamış diilim..senin tamponlarında silikon diil miydi?eğer silikonsa doktorumun elleri sihirli die düşünmeye başliicam:)morluklara gelince doktorum bunu bana başta sööledi morluğun olmicak dedi ve olmadı gerçekten de.. doktorumun önerilerini birebir uyguladım 2 saat aralıklarla buz koydum gözlerime..şu anda kendimde gördüğüm tek morluk elimin üstünde serum verildiği için:)bunun dışında ben şunu da belirtmek isterim ameliyatım 5 saat sürdü bu da doktorumun titizliğinden kaynaklanıoo..bu kadar çok titizlendiğinden bu sonucu almış olabiliriz die düşünüoorum.. alçı çıkınca tabiiki burnumda ödemler olacaktır bu konuda şimdiden bişi sööleyemem ama şu ana kadar hiçbi sıkıntı yaşamadım diebilirimbunu da doktoruma borçluyum kesinlikle..a.s.
sevgiler
Canım adına çok sevindimm..
Micro rhinoplasty mi uygulandı sana? Yani kapalı ameliyat..
Fatih bey çok sıcakkanlı ve hastasının fikirlerini, düşüncelerini önemseyip en uygun ve doğal sonucu ortaya çıkaran birisi.Ameliyata girmeden tekrar resim üzerindeki uygulamayı görmek istedim ve öyle doğaldıki henüz bilmiyorum o resimdeki gibimi nasılllllım??..Çok heycanlıyım..Girmeden beni rahatlattı, heycanlanma korkma, herşey iyi geçicek dedi ve 2 saatlik bi ameliyat sonucunda ameliyatımın çok başarılı geçtiğini söylediler..Bakalım hafta ortası inşaAllah alınıcak alçım..Sanırım 24ünde ameliyat oldun..
Uuf hayırlısı :)
canım ben ameliyat olmadan 1 ay önce bıraktım sigarayı...çünkü bunun hangi açılardan önemli olduunu bilioosundur.arada hiç içmedim tamamen bıraktım..cumartesi ameliyat olacağını söölüoosun bence içme kesinlikle kardır içmemen..bu ameliyat benim gerçekten istediğim bişiiidi ve bööle bi fırsat elime geçmişken kıytırık bi sigara yüzünden olumsuz sonuç almak istemezdim di mi:)hatta insan o kadar iyi hissediooki başlamiicam da bundan sonra demek ki bırakabilioomuşum..bence nolur sende içme anestezi açısından da ne kadar önemli bilioosundur yaraların iileşmesi açısından da .. tedavi süresini uzatmak ve tedavinde aksilikler olmasını istemezsin heraldeinşallah sonuç iyi olur canım..birşey sorucam?
sigara kullanıyorsan ,eğer ameliyattan önce tamamen mi bıraktın?yoksa arada içiyormuydun?
ben cumartesi ameliyat olucam ama sigarayı bırakamıyorum:çok üzgünüm:
Ben ameliyat öncesi ve sonrasında moral yüklüydüm.Ameliyat öncesinsinde ameliyat gününü iple çektim çünkü kesin kararlıydım, doktoruma güvenim sonsuzdu ve gözümde ameliyatı hiç büyütmedim.ameliyat günü geldiğinde çok mutlu bir şekilde ameliyata girdim ve çok mutlu bir şekilde uyandım.Doktorumun anestezi ekibide mükemmeldi.(Ben genel anestezi ile uyutuldum ve çok rahat oldu.)İnsanın doktoruna duyduğu güven bu noktada çok önemli.
Tabiki ameliyat sonrası bazı sıkıntılar yasanıyor ama bu büyük ağrılar çekiyorsunuz anlamına gelmiyor hatta burunla ilgili pek bi ağrınız olmuyor açıkçası.Sadece rahat hareket edemiyorsunuz yani mesela ağzınızdan nefes almak zorunda olmak(gerçi ben ağzımdan nefes almaya alışıktım eskiden),belli bir pozisyonda yatmak zorunda olmak, istenilen şeyleri yiyememek gibi..Bunlarda katlanılması hiçte zor şeyler diil.10. günden sonra zaten alçı alınıyor ve askı yapıyorsunuz burnunuza bantla 1 hafta sonra rahatlıyorsunuz.
Kızlar merhaba,
Ben internette brun ucu için botoks yapılması ile ilgili bir şey duymuştum. Sadece çok küçük bir operasyon gerektirien bir durumda burun ucunu 1-2 milim yükseltmek için botoks ya da onun gibi bir şry uygulanıyormuş. Kalıcılığı 5 yıl kadarmış. Yani burun kemiği çok eğimli olmayanlara çok minik bir bir operasyonmuş. Bu konuyu duyan, bilen deneyen varsa buradan bizimle paylaşsın lütfen... Bu vesile ile herkese mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl dilerim...
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?