merhaba founda. sen ufuk beye mi oldun acaba? eğer öyleyse bana yardımcı olurmusun?? aciillllsenağlamaMerhaba arkadaşlar;
Bende geçen hafta en sonunda ameliyatımı oldum:) Çok rahat geçti bi haftam, ilk iki günü zordu tamponlar çıkasıya sanki yüzümde bi taş taşıyodum ama sonrası çok rahattı. Ağrım sızım olmadı, morluklarım ise normal.Maşallah diyim:)Ayaklandım geziyorum, alçım değişmişti pazartesi günü bakmaya cesaret edemedim, nası olduğunu bilmiyorum..
Gerekn ayrıntıları, resim vb..aktarıcam,yardım isteyen arkadaşlrada yardımcı olmaya çalışıcam bende bu siteden çok yardım aldım, herkese çook teşekkürler.. ama şu an hem evimden uzaktayım hem fazla bilg.a girme olanağım yok.
Son olarak benimde bi burun deliğim diğerinden büyük ve aşağıdaydı..Hatta çok moralim bozuldu ağlamaklı oldum..Ama sonra bi baktım 5 güne aynı seviyeye inmişler ve büyük delik gittikçe küçülüyo..Bi arkadaşta aynı şeyi söylemiş..Arkadaşlar son sözüm burun işi sabır işi!:)
Slm arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum.Ama keşke buraya daha önce üye olsaymışım senağlama(yani rinoplasti ameliyattan önce)hepiniz çok hoşsunuz.bende revizyon ameliyatı olacam önereceğinz yada revizyon yaptıran arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa memnun olacam
Slm arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum.Ama keşke buraya daha önce üye olsaymışım senağlama(yani rinoplasti ameliyattan önce)hepiniz çok hoşsunuz.bende revizyon ameliyatı olacam önereceğinz yada revizyon yaptıran arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa memnun olacam
sen ciddi misin? o dr.un daha bugun netten bikac videosunu izledim. çeşitli kadın programlarına katılmıştı ve çok ilgili görünüyordu. Ya ilgisizlik neyse de, aletlerin steril olmamasından aids, hepatit vb hastalıklar bile geçer allah korusun.Arkadaşımın yaşadığı deneyimi anlatmadan geçemeyeceğim.Onun adına kötü bir deneyimdi.Doktor kesinlikle önemli.Ameliyattan önce de, sonra da.Arkadaşım, Doktor Fatih Dağdelene ameliyat oldu.Ameliyattan önce yani ilk muayeneye gittiğinizde acayyip bir ilgi, alaka.Ameliyattan sonra doktorun yüzünü bile görmüyorsunuz.Doktoru görmek isterseniz, hemşiresinden fırça yiyorsunuz.Arkadaşımla üç kere muayenehanesine gittik.Bekleyen hastalar vardı..Çoğu şikayet ediyordu.Sonra hastaların kontrollerinin yapıldığı oda hiç steril değildi.Doktor ve hemşiresi formalarını giymeden hatta eldiven kullanmadan işlem yaptı arkadaşıma.Aletler kullanıldıktan sonra herhangi bir sterilizasyon aletine konmuyor.Hastanın yattığı sedyeye herhangi bir örtü yok.Ameliyat sonrası kontrole gelen hastalar örtü olmayan o sedyeye sırası ile uzanıyor.
Kararını iyiccce araştırdıktan sonra yap bana kalırsa.Sonradan pişman olma riskini aza indir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?