Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

İletim ile ilgilenen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler... Haklısınız sabırlı olmak gerekiyor ama işte insan bir an önce sonuca kavuşmak istiyor. Bir arkadaş "Burnun doğal görünmüyor mu?" diye sormuş. Yanıtlayayım hemen: Burnum güzel oldu, hafif kalkık bir burun. Profilden çok hoş görünüyor.. Burun deliklerim de aynı hizaya gelirse güzel bir burna kavuşmuş olacağım. İlk başlarda yadırgamam gayet normal çünkü onca sene farklı bir burun taşıdıktan sonra yeni bir burun elbette ki yabancı geliyor şu an için bana ama zamanla şişlikler daha da indiğinde, burnum yüzüme daha da oturduğunda eminim ki yadırgama olayı ortada kalkacaktır.
Tekrar teşekkürler...

merhaba founda. sen ufuk beye mi oldun acaba? eğer öyleyse bana yardımcı olurmusun?? aciillllsenağlama

Slm arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum.Ama keşke buraya daha önce üye olsaymışım senağlama(yani rinoplasti ameliyattan önce)hepiniz çok hoşsunuz.bende revizyon ameliyatı olacam önereceğinz yada revizyon yaptıran arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa memnun olacam

Son düzenleyen: Moderatör:

Selam Melenda, ben de revizyon ameliyatı olacağım Eylül, Ekim gibi. Önce aklıma yatan doktorlara gidip onları dinliyorum en sonunda kendim karar vereceğim. Nefes alma problemim de var, ayrıca burnumum ucu inik. Bakalım sonu ne olacak.

senin doktor Mehmet ketene miydi öyle yazmıştın sankı!!!

Ben eylül 20 de Ünal Şahın e ameliyat oluyorum...ben ameliyat olayım sonuctan memnun kalırsam sende ona git görüs istersen...ama tabı bunun için 1,5 ay beklemen lazım:)))
revizyonu ne zaman düsünüyorsun....
ben ameliyat olayım özelden bana ulasırsın, eğer memnun kalırsam resmimi atarım sende bakarsın sonucu beğenirsen gidersin...ama umarım benim ki güzel olur:)))
vallahı burun olayı zor karar...
benim önümde örnek biri yoktu burda yazan ankara doktorlarının hemen hepsine gittim görüstüm ancak kendim kararı genede başka bir doktorun tavsiyesi üzerine gittigim Ünal Bey de kıldım... görüstüm begendim doktoru ondan sonrada o kadar arastırma yaptım bu kisiye içim ısındı...onep doktorları iyi diyorlar umarım doğrudur!!!

eğer doğruysa tüm kadınlar kulubune tavsiye edeceğim yok değilse o zaman ağlarım şikayet ederim her halde:)))

umarım pişman olmam ve umarım benim güzel sonucum ve yaşadığım tecrübeler burda benim gibi ameliyat düsünen arkadaslara yardım eder....

size ameliyat doktor,ekip hakkında tüm ayrıntıyarı yazacağım umarım faydalı olur....

hadı simdilik byehihoyyyt

Üniversite okuyan bi arkadaş yaptırıyım mı diye sormuşta, benimde öle bi isteğim vardı ama şimdi iyiki o zaman olmamışım diyorum. Bence bekle üni. bitsin öle ol. Ne farkedicek yani 22-23 yaşta geç bi yaş deil.Bence tam yaşı. İnsan olgunlaşınca daha iyi araştırıp mantıklı kararlar alabiliyo.

önerileriniz için sağolun kızlar bende yani öğrenciyken yaptırmayı çok onaylamıyorum ama okul bitipte iş hayatına girince insanların önceden estetik yaptırdığımı bilmesini istemiyorum

slm arkadaslar ben bundan yaklasik 4 hafta önce burun ameliyati oldum...ameliyat yaklasik 1 saat sürdü ve hemen sonrasi eve gönderildim,bende ne morarma nede sislik oldu,cünkü burun ucumla oynandi,ama alci acildiktan sonraki halim aklima geliyorda,siz siz olun alcidan acilan burnunuza hemen bakmayin,haliyle sis oluyo ve ben o halimi görüne,burnumun yüzüme yapismis halini,bütün gün uyuyamadim..sonra burnum kendine gelmeye basladi,yanliz benim korkum acaba burnumda bi kayma olurmu yada asagi dogru bi düsme,böyle bi talihsizlik yasiyan varmi acaba??yurtdisinda yasiyorum suan tam kontrolümede gidemiyorum..biraz endiseliyim...ama suanlik memnunum,bakalim tam sisler inince nasil olucak....

Gorn, ben de bundan 40 gün önce ameliyat oldum. Aynı sorunları ben de yaşadım. Burnumun kalkıklığı bunalıma sokacaktı beni ama gün geçtikçe inecek burnun. Dert etme. Burun deliklerine gelince bunun sıkıntısını 40 gün geçmesine rağmen ben hala yaşıyorum ve sinirimi bozuyor bu durum. Arkadaşların dediği gibi umarım burun deliklerim eşitlenir ve kaygılarım son bulur.

arkadaşlar,

ameliyat olduğunu yazan arkadaşlar hangi doktora olduklarını ve memnun olup olmadıklarını da yazabilirler mi? biz ameliyat olacaklara yardımcı olmak için.

benim tam bir ayım kaldı. ve hala doktor konusunda kesin kararımı verebilmiş değilim de

arkadaşlar,

ameliyat olduğunu yazan arkadaşlar hangi doktora olduklarını ve memnun olup olmadıklarını da yazabilirler mi? biz ameliyat olacaklara yardımcı olmak için.

benim tam bir ayım kaldı. ve hala doktor konusunda kesin kararımı verebilmiş değilim de

ya kıslar benim eşimde ramazan ayında burundan emliyat olacak seneler önce kavga esnasında kırılmış burnu yamuk şu anda tek burun deliğinden nefes alabiliyo ve nefes almasını zorlaştırıyo acaba hastanede yatıcakmı ya çokmu kötü ameliyat oda çok tedirgin ama ben destek olmaya çalışıorum moralini bozmamak açısından sonucunda sağlık önemli olan ama onu çok korkutmuşlar acayip tırsmış :))(kavga ederkende tırssaymış bunları yaşamazdı işte)

ben de burun ameliyatı oldum.mustafa kuzdere.mecidiyeköyde yeri.çok memnun kaldım ama.ameliyat öncesi,sonrası çok ilgilendi.1 gece hastanede kaldım.benim ameliyat biraz zor geçti.3 saat sürdü.benim kulak zarım delindiği için burun kemiğimden dolayı.burun kemiğini aldılar.bir de estetik yaptılar.şuanda herkes ne kadar güzel burnun var diyo :))

sen ciddi misin? o dr.un daha bugun netten bikac videosunu izledim. çeşitli kadın programlarına katılmıştı ve çok ilgili görünüyordu. Ya ilgisizlik neyse de, aletlerin steril olmamasından aids, hepatit vb hastalıklar bile geçer allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…