Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

slm sema 84,
geçmiş olsun oncelikle.
Sen ameliyatini lokal anestezi ile mi oldun? yani sadece burnunumu uyusturdular?

hayir lokal degildi,benim doktorum ankarada selim celebiogluydu,vallaaa ondan memnundum yani ameliyat olduktan sonraa ben hemen o uyusuk halimle eve gönderildimkafamçokkarıştı ama sürekli evden arayip sordu,fiyat konusundada hic problem yapmadi,ama onun disinda bi doktor daha vardi adi ugurdu,ameliyatta oda vardi,muayneye gittigimde hic güzel davranmadi cok kabaydi,agzinda bi sakiz,tuhaf tuhaf konusmalar,sinirrrrrrrrrrrrrrr oldumklava:alcim acilmis,burnum yüzüme yapismis,ben soktayim bu bana nerdeyse bagiracak,bidahaki muayneye gittigimde umarim onunla karsilasmam,ameliyat öncesi baska sonrasi baska oluyorlar.....ama selim bey iyidi,suanlik memnunum dedigim gibi ama bakicaz...ya bide seyi hic unutmam ameliyat sirasinda bi ara kendime geldim ve bi konusmaya sahit oldum,cok zor gecti diye kendi aralarinda konusuyorlardi,sonra ne olduysa geri uyuya kalmisim,yani arada uyanmakta var,bdie doktorum babama cok agrisi,sisi olucak demis,hicbiride olmadi,yanlis tahmin...

slm kızlar bende gün geçtikce heyecan yapıyorum birde kayğılar basladı ama gerçi içimden bir ses iyi olacak diyor ama umarım yanılmam...birde bilen varsa söyler mi...su tahlil olayını ameliyattan kaç gün önce yaptırdınız!!!
Morluk için krem kullann varsa adını yazarsa çok sevinirm!!!

merhaba tavuskuşu sen ameliyatını kime oldun? ve neden aynı doktorla devam etmedin bu olayın riskleri ve sonuçları ne yazarsan sevinirim.sevgiyle kal

arkadaşlar ankara da burun ameliyatı olan varsa kime oldunuz,güvenilir mi?Benim burnumda kemık sorunu falan yok..benim ki estetik takıntı.burnumun ucu biraz aşağı inik senağlama ameliyat olmak istiyorum ama nerde bilmiyorum. ne kadar mal olur bana aşağı yukarı fiyat olarak?

slm tili .Evet ben Mehmet Keteneye ameliyat oldum .üzlerek söyliyeyim ki başarızıs bir opersasyondu.ekim kasım gibi 2 ameliyatı planlıyrm ama hiç bir doktor revizyona yanaşmıyr.enkazları biz topluyamayız diyorlar ne yapacağımı şaşırdım.umarım sen ameliyattan istediğin sonuçla dönersin. sevgiyle kal..

Selam Melenda, ben 10 yıl önce İzmir'de yedek subaylığını yapan Antalyalı bir doktora oldum. O zaman 21 yaşındaydım ve ne kadar büyük bir risk aldığımı bilmiyordum. Şimdi olsa adını ispat etmiş, hakkında olumlu eleştiriler olan birine olurdum. Neyseki doktor (adını hatırlamıyorum bile) çok kötü yapmadı. Ucu biraz inik ve burun deliklerinde simetri yok yinede çok kötü değil. Fakat nefes alma problemim giderek arttı,Şimdi burnumun sol deliğinden nefes almakta zorluk çekiyorum. Ucunun inikliği de özellikle gülümserken rahatsız ediyor. Eylül-Ekim'e kadar doktorların fikirlerini alıyorum. Yine de revizyon ameliyatı riskli o yüzden sonuç nasıl olur ve solunum sorunum ya düzelmezse diye korkuyorum. Sanırım benzer korkulara sen de sahipsin. Yine de moralini bozma ve birden fazla doktora görün canım

Ünal bey ile görüstün mu bsence o yapar..onu ben baska bir estetik cerrah tavsiyesi ile buldum ...arkadasımın abisi tavsiye etti...çok iyi dediler ne biliyim gittim içim ısındı...ünal bey görüsme ücreti almıyor git görüs istersen.....

Ankara onep ile görüs bence....

slm melenda,
ben de revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum. sen şeklini begenmedigin için mi revizyon ameliyatı düşünüyosun? yoksa nefes probleminden dolayı mı?

işte benım amelıyattan oncekı halım hatırlamk bıle ıstemıyorum ve yorumlarınızı sımdıden merak edıyorum arkdslar. yakup avasara oldum ben hihoyyythttp://adsız1

geçmiş olsun ameliyatını ne zaman oldun? resmin görüntülenmiyo bu arada..merak ettim Yakup Avşar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum kışın estetik düşünüyorum ama nefes alma burun eti gibi şikayetlerim de var bir kbb ciye mi olmam doğru olur bilemiyorum.sen memnun kaldın mı Yakup beyden?mirmirmirmir

Tili bende hiç kaygı yoktu ve emin ol kaygılanacak hiçbişey yook..Bunu burdaki bi sürü arkadaş sölüyo, sende kendini bizi düşünerek rahatlatabilirsin..

Ben gayet rahattım ama tam ameliyat vakti gelip çattığında, damar yolum falan açıldığında beni titreme ağlama falan aldı ama korkmuyodum da..Sanırım ameliyat psikolojisi!
Sonra sana bi iğne yapıolar ameliyathaneye gidişimi bile hayal meyal hatırlıyorum, hatta masaya kendim çıktım yattım, o kadar rahattım yani:) kendimde şaşıyorum şimdi. Merak etme iğneden sonrasını zaten bi uyanıyosun herşey olup bitmiş...Gerçekten bu kadr basit..
Tek zorluğu tamponlar, nerden oldum, olmasaydım keşke falan diyosun ama onlarda çıktımı normal yaşantın geri dönüyo, iyiki olmuşum diyosun..

Ameliyattan 2 gün önce yaptım ben, kan tahlili, (kalp ritmi) ekg:böle ayaklarına ve gögsüne bağladıkları yuvarlaklarla 10 sn.lik bişey ve akciğer filmi:röntgenle istiyolar..
Morluklara krem yokmuş..Kan toplandığı için morluk oluşuyo ve kanın kendi kendine dağılması gerekiyo, böylelikle morluklar geçiyor. Yani dışardan müdahaleyle geçmezmiş onlar..

ben ankarada doktor selim celebiogluna oldum,muaynanesi tunalidaydi..fiyat konusundada 3.300diyordu enson,iyi bir doktor ama belki daha iyileri vardir sen genede arastirmaya devam et,benim sorunumda ayyyyyyyyynnnnnnnnnni seninnkindendi,kemikle degil ucuylaydi,ucu asagi inikti,ama iyi torparlamis burnumu yani fena durmuyo-ki ben herseyi zor begenirim-yani bi git konus hosuna giderrse neden olmasin...ama baskalarinada bak,ben memnum kaldim ama...

arkadaşlar bende ocakta burnumun kapıya çarpma sonucunda kırılmıştı. şubatta ameliyata girdim 6 saat boyunca ameliyata kalmışsım kendime gelince hiç bir ağrı olmadı hatta tedavi bitene kadar bile ağrı bile çekmedim. çokta memnunum yerimseniben tabi ameliyat edeceği doktor 1 sene içinde altıbinden fazla ameliyat yapmış ise ağrı olmazmış. :roflol:

slm arkadaşlar bende 07.08.2008 de ameliyat oldm. bugün 7. günüm. ilk gün narkozun etkisiyle hiç ağrım olmadı. ama 2. ve 3. gün biraz ağrım oldu, oda verilen ilaçlarla geçti.tamponlar biraz sıkıntı verdi ama alınınca biraz daha rahatlıyo insan.benim tamponlardan sonra sprey vermedi doktor ve burnum çok tıkanıyo. benim asıl sormak istediğim son 2 gündür slçı baya bi gevşedi yanlardan.kafamı ne tarafa çevirsem burnum o tarafa gidiyo gibi alçının içinde. acaba bu durum normal mi? bide alçı alındıktan hemen sonra çok çirkin oluyo diyolar.ne zaman keendi şekli ortaya çıkmaya başlıyo.mesela alçı alınınca dümdüz inen bi burun zamanla hafif oyuk bi hal alır mı?

slm melenda,
ben de revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum. sen şeklini begenmedigin için mi revizyon ameliyatı düşünüyosun? yoksa nefes probleminden dolayı mı?

merhaba daısy, Beğenmekten ziyade hiç bir değişiklik olmadı.nefes alma problemim eskiye göre daha kötü.Tek taraflıda olsa nefes alabiliyrdum şimdi iki taraflı olarak nefes almıyorum.kısacası ne şekil olarak ne nefes alma probleminde yüz güldürücü sonuç yok.Ameliyat olduğum doktorda durumun iç açıcı olmadığını kabul etti.sen kendi doktorunlamı yola devam ediuorsun yoksa hekim değiştirecekmisin bilgi verirsen sevinirim.sevgiyle kal

merhaba tavuskuşu üzülerek belirteyimki ben adını ıspat etmiş,hakında olumlu eleştiler almış bir doktora ameliyat oldum fakat şimdi durumun ortada,bunlara aldanarak gidip oldum oysaki orda bana rutin olan tahlileri istemediler,nefes alma problemim nerden kaynaklanıyr tomografisi çekilmesi gereken bir durrumda filim bile çekmediler,ameliyat öncesi premedikasyon yapmadılar,hadi bunlarıda geçtim doğrudürüst bir muayne ve genel bilgi dahi verme gereksinimi duymadılar.ve sırf adı biliniyr diye ona gittim ,sorduğunuzda sanki bu işte çok iyilermiş gibi bir tavır takınıyrlar bir güven abidesi gibi karşınızda duruylar.şimdi anlıyrum ne kadar büyük bir hata yaptımve şimdi tecrübeme dayanarak söylüyrm Memet ketene ve ekibi iyi bir ekip değil,özelide bence 2,sınıf bir yer,şimdide konuştuğum doktorlar çokta sempatik yaklaşmıyrlar,haklı olaraktan risk almak istemiyrlar,senin hekim olarak ikna olduğun bir doktor olursa ban yazarsan sevinirim ayrıca ücret olarak istedikleri fiat ne yazarsan sevinirim .sevgiler

merhaba tili ,ünal bey acaba operatörmü merak ettim ünvanını ve ulaşım bilgisini eklersen sevinirim ,senin ameliyatın için ne kadar ücret isteti ,Devlette de çalışıyrmu yazarsan memnun olurum sevgiler

dmple canım cok mukmmel bı doktor hem oyle tanpon falan da yok tekrar resmımı koymayı denıycem canım.ama kısın bıle olsa sımdıden gıt randevu al cok yoğun oluyo bu arada adım esra kılıç ayrıca benım estetık dışında burunmda et vardı kemık egırlıgı vardı hepsını yaptı 24.04.2008 de oldum canım..herkesede gonul rahatlıpı ıle tavsıye edıyorumarkadaslar resım ekleyemıyorum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…