slm sema 84,
geçmiş olsun oncelikle.
Sen ameliyatini lokal anestezi ile mi oldun? yani sadece burnunumu uyusturdular?
Selam Melenda, ben de revizyon ameliyatı olacağım Eylül, Ekim gibi. Önce aklıma yatan doktorlara gidip onları dinliyorum en sonunda kendim karar vereceğim. Nefes alma problemim de var, ayrıca burnumum ucu inik. Bakalım sonu ne olacak.
senin doktor Mehmet ketene miydi öyle yazmıştın sankı!!!
Ben eylül 20 de Ünal Şahın e ameliyat oluyorum...ben ameliyat olayım sonuctan memnun kalırsam sende ona git görüs istersen...ama tabı bunun için 1,5 ay beklemen lazım:)))
revizyonu ne zaman düsünüyorsun....
ben ameliyat olayım özelden bana ulasırsın, eğer memnun kalırsam resmimi atarım sende bakarsın sonucu beğenirsen gidersin...ama umarım benim ki güzel olur:)))
vallahı burun olayı zor karar...
benim önümde örnek biri yoktu burda yazan ankara doktorlarının hemen hepsine gittim görüstüm ancak kendim kararı genede başka bir doktorun tavsiyesi üzerine gittigim Ünal Bey de kıldım... görüstüm begendim doktoru ondan sonrada o kadar arastırma yaptım bu kisiye içim ısındı...onep doktorları iyi diyorlar umarım doğrudur!!!
eğer doğruysa tüm kadınlar kulubune tavsiye edeceğim yok değilse o zaman ağlarım şikayet ederim her halde:)))
umarım pişman olmam ve umarım benim güzel sonucum ve yaşadığım tecrübeler burda benim gibi ameliyat düsünen arkadaslara yardım eder....
size ameliyat doktor,ekip hakkında tüm ayrıntıyarı yazacağım umarım faydalı olur....
hadı simdilik byehihoyyyt
slm tili .Evet ben Mehmet Keteneye ameliyat oldum .üzlerek söyliyeyim ki başarızıs bir opersasyondu.ekim kasım gibi 2 ameliyatı planlıyrm ama hiç bir doktor revizyona yanaşmıyr.enkazları biz topluyamayız diyorlar ne yapacağımı şaşırdım.umarım sen ameliyattan istediğin sonuçla dönersin. sevgiyle kal..
arkadaşlar ankara da burun ameliyatı olan varsa kime oldunuz,güvenilir mi?Benim burnumda kemık sorunu falan yok..benim ki estetik takıntı.burnumun ucu biraz aşağı inik senağlama ameliyat olmak istiyorum ama nerde bilmiyorum. ne kadar mal olur bana aşağı yukarı fiyat olarak?
slm melenda,slm tili .Evet ben Mehmet Keteneye ameliyat oldum .üzlerek söyliyeyim ki başarızıs bir opersasyondu.ekim kasım gibi 2 ameliyatı planlıyrm ama hiç bir doktor revizyona yanaşmıyr.enkazları biz topluyamayız diyorlar ne yapacağımı şaşırdım.umarım sen ameliyattan istediğin sonuçla dönersin. sevgiyle kal..
işte benım amelıyattan oncekı halım hatırlamk bıle ıstemıyorum ve yorumlarınızı sımdıden merak edıyorum arkdslar. yakup avasara oldum ben hihoyyythttp://adsız1
slm kızlar bende gün geçtikce heyecan yapıyorum birde kayğılar basladı ama gerçi içimden bir ses iyi olacak diyor ama umarım yanılmam...birde bilen varsa söyler mi...su tahlil olayını ameliyattan kaç gün önce yaptırdınız!!!
Morluk için krem kullann varsa adını yazarsa çok sevinirm!!!
arkadaşlar ankara da burun ameliyatı olan varsa kime oldunuz,güvenilir mi?Benim burnumda kemık sorunu falan yok..benim ki estetik takıntı.burnumun ucu biraz aşağı inik senağlama ameliyat olmak istiyorum ama nerde bilmiyorum. ne kadar mal olur bana aşağı yukarı fiyat olarak?
slm melenda,
ben de revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum. sen şeklini begenmedigin için mi revizyon ameliyatı düşünüyosun? yoksa nefes probleminden dolayı mı?
Selam Melenda, ben 10 yıl önce İzmir'de yedek subaylığını yapan Antalyalı bir doktora oldum. O zaman 21 yaşındaydım ve ne kadar büyük bir risk aldığımı bilmiyordum. Şimdi olsa adını ispat etmiş, hakkında olumlu eleştiriler olan birine olurdum. Neyseki doktor (adını hatırlamıyorum bile) çok kötü yapmadı. Ucu biraz inik ve burun deliklerinde simetri yok yinede çok kötü değil. Fakat nefes alma problemim giderek arttı,Şimdi burnumun sol deliğinden nefes almakta zorluk çekiyorum. Ucunun inikliği de özellikle gülümserken rahatsız ediyor. Eylül-Ekim'e kadar doktorların fikirlerini alıyorum. Yine de revizyon ameliyatı riskli o yüzden sonuç nasıl olur ve solunum sorunum ya düzelmezse diye korkuyorum. Sanırım benzer korkulara sen de sahipsin. Yine de moralini bozma ve birden fazla doktora görün canım
Ünal bey ile görüstün mu bsence o yapar..onu ben baska bir estetik cerrah tavsiyesi ile buldum ...arkadasımın abisi tavsiye etti...çok iyi dediler ne biliyim gittim içim ısındı...ünal bey görüsme ücreti almıyor git görüs istersen.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?