arkadaşlar bende ocakta burnumun kapıya çarpma sonucunda kırılmıştı. şubatta ameliyata girdim 6 saat boyunca ameliyata kalmışsım kendime gelince hiç bir ağrı olmadı hatta tedavi bitene kadar bile ağrı bile çekmedim. çokta memnunum yerimseniben tabi ameliyat edeceği doktor 1 sene içinde altıbinden fazla ameliyat yapmış ise ağrı olmazmış. :roflol:
slm kızlar tamponlar nasıl sıkıntı veriyor anmadım birde su tahlilleri kendi özel sağlık güvencemizle baska bir yerde yaptırsak olurmu...birde ona ücret vermeyelim:)))
canım benım amelıyatımın ıcıne daholdı herturlu masrafım
slm melenda,merhaba daısy, Beğenmekten ziyade hiç bir değişiklik olmadı.nefes alma problemim eskiye göre daha kötü.Tek taraflıda olsa nefes alabiliyrdum şimdi iki taraflı olarak nefes almıyorum.kısacası ne şekil olarak ne nefes alma probleminde yüz güldürücü sonuç yok.Ameliyat olduğum doktorda durumun iç açıcı olmadığını kabul etti.sen kendi doktorunlamı yola devam ediuorsun yoksa hekim değiştirecekmisin bilgi verirsen sevinirim.sevgiyle kal
merhaba tavuskuşu üzülerek belirteyimki ben adını ıspat etmiş,hakında olumlu eleştiler almış bir doktora ameliyat oldum fakat şimdi durumun ortada,bunlara aldanarak gidip oldum oysaki orda bana rutin olan tahlileri istemediler,nefes alma problemim nerden kaynaklanıyr tomografisi çekilmesi gereken bir durrumda filim bile çekmediler,ameliyat öncesi premedikasyon yapmadılar,hadi bunlarıda geçtim doğrudürüst bir muayne ve genel bilgi dahi verme gereksinimi duymadılar.ve sırf adı biliniyr diye ona gittim ,sorduğunuzda sanki bu işte çok iyilermiş gibi bir tavır takınıyrlar bir güven abidesi gibi karşınızda duruylar.şimdi anlıyrum ne kadar büyük bir hata yaptımve şimdi tecrübeme dayanarak söylüyrm Memet ketene ve ekibi iyi bir ekip değil,özelide bence 2,sınıf bir yer,şimdide konuştuğum doktorlar çokta sempatik yaklaşmıyrlar,haklı olaraktan risk almak istemiyrlar,senin hekim olarak ikna olduğun bir doktor olursa ban yazarsan sevinirim ayrıca ücret olarak istedikleri fiat ne yazarsan sevinirim .sevgiler
kimdi acaba doktorun?
crayzz11 ben bulamadım senin fotolarını. link vermen mümkün mü
Merhabalar
Öncelikle böyle tecrübeleri paylaşmanızı gerçekten çok yararlı buldum. ben bir hafta önce estetik ameliyat oldum ve olmayı düşünen kafasına takan psikolojisi bu nedenle yıpranmış arkadaşlara bir kaç şey söylemek istiyorum.
burnum son derece kemerli ve büyüktü. yani sarışınım gözlerim yeşil hatta erkekler tarafından oldukça ilgi gören bi kızdım(her ne kdr aradığımı hala bulamasam da..) ama burnumu hep kafama taktım.
ameliyat olmak istiyrdum ancak hem ameliyat hem kan hem de iğne fobim var diye senelerce çekindim.
en sonunda nasıl bir gazsa kararımı verdim ve bir hafta içinde kendimi ameliyathanede buldum.. ankarada hacettepe hastanesinde görevli profesör bir doktor..
size yemin edebilirim ameliyat sırasında lokal anestesi olmasına rağmen tek bir acı sızı hissetmedim yatmamla kalkmam bir oldu.. sedasyon denilen bir şey veriyorlar damardan yarı uyku haline giriliyor ve kaygı giderici bir fonksiyonu var..snrasında da tabi lokal anestezi iğnelerini hisseder gibi oluosun ama hiiç umrunda bile olmuyo. zaten ameliyat bittiğinde hiç bir şey hatırlamıosun bile ilginç bi deneyim yani. şişkinliğim hiç olmadı belki resimdeki arkadaşın dörtte biri kadar şişlik ve çok çok az göz altında morluk. bu kadar kolay olacağını hiç tahmin etmemiştim ama gerçekten anlattığım kadar kolay oldu. bir hafta sonra ise alçım alındı.. o ana kadar hiç acı çekmemiştim ama o alçı alındıktan sonraki masaj 30 saniyeliğini insanı mahvediyor.
burnum çok güzel oldu. hem simam deişmedi yine benim,, hem de süper bir burnum oldu. Ne diyim çok mutluyum.
ama olmak isteyen arkadaşlar lütfen doktor seçiminize dikkat edin. çünkü bu herkese yaptırılacak riske atılacak bir şey değil. şu anda ameliyatımın yedinci günü ufak bir banta bugün kursuma gidebildim. şu anda hiç bir sorunum yok morluk yok şiş yok iki gün sora küçük bantı da çıkarıcam.. normal hayatıma tamamen geri dönücem. sorularınız varsa cevaplayabilirim. doktorumun adresini adını da özel mesajla isteyene gönderebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?