Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ne güzel memnun kalman,nefes almanda da iyileşme oldu sanıyorum.tampon olmaması da çok ii çünkü ameliyattan sonra en zorlanılan şey o oluyo ağızdan nefes almak,ağız kuruluğu...
bnmde burnumda et var.
bu adresten resim ekleniyo..

kimdi acaba doktorun?

arkadaslar resmımı ana sayfada bulunan fotolar ve albumler bolumune koydum crayzz olarak bakabılırsınız yorumlarınızı beklıyorummmmmmmmmm

slm kızlar tamponlar nasıl sıkıntı veriyor anmadım birde su tahlilleri kendi özel sağlık güvencemizle baska bir yerde yaptırsak olurmu...birde ona ücret vermeyelim:)))

Tamponlar özellikle yazın biraz sıkıntı veriyor insana. Hep ağızdan nefes almak gerekiyor. Sabah kalkınca ağız kuruluğu oluyor. Tahlillere gelince doktorum benden hiç test veya tahlil istemedi. Birkaç soru sordu o kadar.

canım benım doktorumun tanpon denılen seyle ılgısı yok ayrca o cok eskı bıteknık benım burnummu anasayfada fotolar ve resımler bolumnden gorebılırsz. crayzz11

slm melenda,
ben kendi drumla asla devam etmeyecegim. Ben naci celike ameliyat olmayı düşünüyorum. Burnumu gördükçe sinirden delirecek gibi oluyorum. Aldıgım o kadar risklerin çektigim o kadar acıların olumlu karşılığını alamadım. Benim burnum tarif etmek gerekirse özcan denizin burnu gibi. Sadece kemeri alındı. Ucu hiçbirşey yapılmadan kaldı. üstelik biraz da kaldırıldgı için daha büyük duruyor. Bunun tek suçlusu benim çünkü çok gençtim ve hiç araştırmamıştım. Aynı hatayı 2. kez yapmak istemiyorum. Sen peki? Başka bir drla mı devam edeceksin?

Ben de ameliyat olmadan önce Mehmet Keteneyle görüştüm adı çok duyulmuş bi dr. diye gittim bana yaptgı burunları da gosterdi ve ameliyatı 45 dak.da bitiririm ben çok kolay bi ameliyat dedi,işte yaptıgım burunlar cok saglam olur falan filan diye kendini övdü.
Benim Mehmet Ketene'yi eleme sebebim benim çok sorunlu olan burnumu 45 dak.da ameliyat edecegini soylemesiydi...Ben Ank.da 3-4 tane daha dr.la gorustum hepsi 1.5-2 saat surer ameliyat dedi ayrıca Mehmet Bey yaptgı işi çok övüyo,ben doğal burun yparım diyo ama burnu cok degiştirmiyo onemli olan kusurları giderip içine estetik katmak degil mi?
Arkadasım Allah yardımcın olsun...İnşallah istediğin sonuca ulaşırsın bence İstanbul'dan Naci çelikle gorus istersen,ilk ameliyatından memnun kalmayanlar gidiyo iyi sonuç alıyo(bu forumda bikaç kişiden duydum bende ordan biliyorum)
Ayrıca Mehmet Beye ameliyat olupta cok memnun olmayan bi kişi daha biliyorum ben,burnu kotu degil ama cok fazla işlem yapılmamaış gibi...
Neyse cok konuştum ben inşallah hersey dilediğin gibi olur...

bana tamponu delikli olarak taktılar daha rahat nefes alabiliyor muyuz diye.
deliksiz tamponu takanlar valla vay halinize.
ameliyat olanlara geçmiş olsun diyorum.

merhab ben de yeni üye oldum ankarada burun ameliyatı olucam am reha bey mi ferruh bey mi karar veremedim.bu iki doktor hakkında bilgin var mı?

vanilia merhaba ben de ankarada ameliyat olucam aslında reha beyde olmayı düşünüyorum ama tam karar vermedim reha beyle igili bilgin var mı? sen kime oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…