Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bana tamponu delikli olarak taktılar daha rahat nefes alabiliyor muyuz diye.
deliksiz tamponu takanlar valla vay halinize.
ameliyat olanlara geçmiş olsun diyorum.

Arkadaşım sorma tamponlu olmak kadar kötü bişey yok..Kanı toplayıp şişiyo, insanın yüzünde taş varmış gibi oluyo..
Ayrıca ben sigarayıda ameliyata 2 gün kala bıraktım, zaten burundan nefes alamıyosun, boğazın şişmiş oluyo bide ciğerlerin kendini temizlemeye başlayınca sigaradan, yutkunmaktan ölmüştüm, daha doğrusu yutkunamamaktan..
Sigara içen arkadaşlara tavsiyem muhakkak bırakın sigarayı 10 gün önce, yoksa yani balgam denen şeyden çok zorluk çekiliyo..

Canim resimler fotolar bolumunden bakmaya calis
tabi hazir değilsen gtme doktor da cok onemli canim bence secici olmalisin

crazzy burnun güzel olmuş güle güle kullan :)
açık ameliyat mı oldun hala ödem var ucunda.gerçekten indikçe tasarımdakinin aynısı gibi olacak bi burun.ama yakup avşardı doktorun sanırım o kapalı yapıyo.kaç ay geçti ameliyat olalı?ve ne kadar ödedin?bn kasım gibi ameliyat düşünüyorum.bi çok doktor eledim.plastik cerrahlardan bi yakup avşar kaldı aklımda bi iki tane de kbb ci var görüşmeye gidicem.artk rüyalarıma girmeye başladı burun işi

crazycim aslında doktorum herkes tarafından çok beğenilem biri reha bey aslında bu yaklaşımı çok güzel yani illa seni ben ameliyat edeyim diye tuttumuyor ve çok gerçekçi konuşuyor hasta tavlamak derdi de yok ama ben kaç aydır ameliyatla yatıp kalkıorm bazen çok gaza gelıorm bi an önce olmak istıyorum ama şu an gerçekten hazır deil miyim diye soruorm kendi kendime bi her şey çok iyi olucak dıorm bi aklıma en kötü ihtimaller gelioöle işte bir dokun bin ah işit oldu benmki:)

Bende göremiyorum, geçersz link diyor..Acaba profiline falan ekleyemezmisin???
Merak ettim çok.
Bende ekliycem bi kaç güne kalmaz, şu an ilk günü ve yapışkanlı kötü bi halde..ama yeni halimi sevdim alıştım bile:))

ben göremiyorum bulletin mesaj çıkıo zaten moralm bozuk gün almaya gittim doktor bence hazır deilsin olunca gel dedi nasıl hazır olunur ki daha kafam çok karışık:1no2:

bende göremiyorum.
ama yine de güzel olmuştur eminim. çok geçmiş olsun. kaydirigubbakcemile5
a.s.

nixie,merhaba ben de reha beye ameliyat olmayı düşünüyorum onun hastası olan tanıdığın var mı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar ameliyat olmak için hazır oluncak inanın bi zorluğu yok. Tek önemli olan gerçekten iyi bir doktor seçebilmek. Her ünlü doktor ameliyatı güzel yapacak diye bişeyde yok. Ondan sonrası o kadar kolay ki. Uyuyup uyandığınızda bitmiş oluyo herşey.
Tabi herkesin psikolojisi farklı. Ben soğukkanlıyımdır, gözü kara olmakda gerek.
En önemlisi güvendiğiniz bi doktor seçmek!!

arkadaşlar merhaba yeni üye oldum ve gerçekten burun ameliyatı olan arkadaşlardan yardım istiyorum.özellikle ankarada reha beye ameliyat olanlar varsa onlardan bilgi alabilir miyim?

Ameliyat olan arkadaşlar bi sorum var..Arkadaşlar masajı nasıl yapıyosunuz?
Yani hafif hafif mi? Ben dokunmaya çekiniyorum burnuma şu an..

Ameliyat olan arkadaşlar bi sorum var..Arkadaşlar masajı nasıl yapıyosunuz?
Yani hafif hafif mi? Ben dokunmaya çekiniyorum burnuma şu an..

arkadaşım ben ameliyatlıyken masajı hiç tavsiye etmedi. elleme kendiliğinden iyileşir dedi. bende söylediklerini yaptım tam tamıyla iyileştim. çokta memnunum.:teytey::sm_cool:

Son düzenleme:

ferruh bey için de olumlu şeyler duydum hep ama ben de karar veremedim,olan birisinin burnunu görsem rahatlıcam ama reha bey yaptığı ameliyatların resimlerini göstermiyo heralde?]

Slm arkadaşlar, bende bundan bir sene önce burun ameliyatı oldum ,alçım ilk çıktığında burnum şiş olduğu halde mükemmeldi diyebilirim ,fakat zaman için burnumun ucu öne doğru eğildi ve sağ tarafta ödem oluştu,yani burnumun şekli baya bi değişti ,şimdi tekrar ameliyat oldum bir ay önce burnum düzeldi ama ,ucu tekrar öne doğru eğiliyo sürekli masaj yapıyorum ama çok bi faydası yok .tekrar ameliyat olabileceğimi de sanmıyorum ,yani biraz çaresiz kaldım diyebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…