Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canım ya çok zor ikinci kez ameliyat olmak,ben ilkine bile karar veremedim.bence tüm doktorlara bi göster bakalım hangii ne dicek mutllaka bi çözümü vardır.::

slm DAISY senin doktorun şehir olarak nerde? Bende seninle aynı fikirdeyim aynı doktorla devam etmiyecem .Ama doktor seçiminde zorlanıyrm.Ayrıca 2 ameliyat daha zor olduğu için doktorlar pek sıcak bakmıyr.Aynı şekilde canım bende aynaya her baktığımda sinirden çıldıracak gibi oluyrm. görünüş ve nefes alma problemimi bir yana bıraktım bunun yanında psikolojimde bozuldu.ücret olarak doktorun ne talep ediyor yazarsan sevinirim.

slm dolcissimo ilgine teşekür edrim.Kesinlikle çok iyi bir tespitte bulunmuşsun.banada doğalıktan dem vurdu bende simamı değiştirmeyecek bir burun istemiyrm. güzel bir burun istiyrm dedim .şimdi burnumda ameliyat izleri var sanırım doğalıktan bunu kastediyordu(!) insanlar bana baktıklarında ilk o izleri farkediyrlar .benim hatam 1 doktorla grüştüm gözü karalık yaptım ve ameliyat oldum.şimdi aynalara küstüm diyebilirim.kendime güvenim yıkıldı.bu hasarlarda yanıma kar kaldı.Naci çelik nasıl ulaşabilirim bilgi verirsen sevinirim.sevgiler.

Arkadaşlar benim 2 hafta oldu ama üst dudağım hala şiş ve burnum çok kalkık duruyo..Aslında ben bunuda sevdim ama normal mi ? yada ne zamana geçer ki? Yani önden iyi ama yandan çok kalkık..umarım iner..
2 haftayla ilerisinde mesela 1 ay çok farkediyomu burunun şekli yada kalkıklığı??

slm melenda,
sordugun soruların cevabını özel mesajla gönderecektim ama sana özel msj gönderemiyorum. sanırım ayarlardan ayarlaman gerekiyor. ben 2. ameliyat için çok drla görüştüm ama içime sinenler naci çelik ve barış çakır. barış çakırı elemek zorundayım çünkü o prensip olarak genel anestezi ile ameliyat yapıyor. Gerci naci bey de çok sıcak bakmıyor ama ben lokal olsun istiyorum. gerçi hiçbir dr. lokal anestezi yapmak istemiyor ama ben genel anestezi ile olmak istemiyorum daha önce 4 kere genel anestezi ile ameliyat oldum. sen ankarada olmayı düşünüyosan mehmet nebil bozdogan diye bir dr var. onunla da görüşmüştüm. çok ilgili ve başarılı bir dr. istersen onunla da görüş. Diger sorularını özelden cevaplayabilirim.

Valla güzelim şu saatten sonra bi çözüm olurmu bilmiyorum.Zaten iki kez ameliyat olmuşum ,bi üçüncüyü düşünemiyorum.Hakkımı helal etmiyorum,hem eziyetini çekiyosun hemde burnunda hiç bi değişiklik olmuyo.Artık güvenemiyorum açıkçası,belkide şanssızlıktır bilemiyorum ama umudum da kalmadı, hem doktorlara verecek bi kaç milyarım da yok.Yani anlıyıcan verdiğim para da boşa gitti

merhaba kızlar evet kapalı teknıkle oldum ama yenı bı teknık kullanıyo yakup bey bu da turkıyede 2 yerde var bıldıgım kadarıyla, ucret konusuna gelınce herkesın burun yapısı farklı o yuzden doktorumuzla konusmanızı onerırım arkadaslar yakup avsara oldum soranlar olmus yıne resmı goremeyenler ana sayfada resımler albumler bolumune eklemıstım crazz11 dıye bakabılırsınız ben olalı 4 ay kadar oldu
denızede grdım suyada dalabılıyorsunuz ama cok dalmamak kosuluyla evet odem var hala ama 1 yılada outracakmıs yanı yakup bey bu ışın çok profesyonelı arkadaslar yuz bu saklamaya calısamasınız kı o yuzden ıyı dusunun derım ben amelıyatan 4 gun sonra ıse dondum
ne morarma ne baska bısey sorularınız varsa cevaplarım :) sımdılık bukadar

Crayzz11, fotoğraflarına baktım da gayet güzel olmuş, yüzüne tam olmuş, oturmuş. Dikkatimi çeken şu oldu: 1 aylık sürede ne kadar değişmiş burnun. Genelde derler ya 1 ayda burnun şekli %90 kendini bulur diye ama tamamen yanlış bir kanı gibi. Senin burnunun kalkıklığı falan inmiş biraz. Gayet güzel olmuş.
Founda, burun kalkıkılığı konusunda Crayzz11'in fotoğraflarına bakarak bir şeyler söylemek gerekirse arkadaşımız burun kalkıklığı inmiş. Demek ki bizim de iner. Benim de kalkık ve bütün millet "Ya kalkık olmuş." deyip sinirimi bozuyor. Umarım biraz iner ve milletin çenesi de kapanır.

crayzz sana özel mesaj atmak istiyorum
özel mesaj sistemini açabilir misin rica etsem

ya ben amelıyat oldum 1 ay oldu burunumdakı cıknıntı alınmıstı.ama burnumdakı o cıkıntı duruo sankı bıde burunumun sırtı bıraz daha genıs gorunuo gozumee acaba bu normal mı yaa?yanı 2 aya kadar normale doner mı acaba?

şu mesaj çıkıyor sana özel mesaj göndermek istediğimde

crayzz11 adlı kullanıcı özel mesaj seçeniğini kapatmış olabilir veya bu kullanıcının özel mesaj alma hakkı olmayabilir. Bundan dolayı ona özel mesaj gönderemiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…