slm melenda,
ben kendi drumla asla devam etmeyecegim. Ben naci celike ameliyat olmayı düşünüyorum. Burnumu gördükçe sinirden delirecek gibi oluyorum. Aldıgım o kadar risklerin çektigim o kadar acıların olumlu karşılığını alamadım. Benim burnum tarif etmek gerekirse özcan denizin burnu gibi. Sadece kemeri alındı. Ucu hiçbirşey yapılmadan kaldı. üstelik biraz da kaldırıldgı için daha büyük duruyor. Bunun tek suçlusu benim çünkü çok gençtim ve hiç araştırmamıştım. Aynı hatayı 2. kez yapmak istemiyorum. Sen peki? Başka bir drla mı devam edeceksin?
slm dolcissimo ilgine teşekür edrim.Kesinlikle çok iyi bir tespitte bulunmuşsun.banada doğalıktan dem vurdu bende simamı değiştirmeyecek bir burun istemiyrm. güzel bir burun istiyrm dedim .şimdi burnumda ameliyat izleri var sanırım doğalıktan bunu kastediyordu(!) insanlar bana baktıklarında ilk o izleri farkediyrlar .benim hatam 1 doktorla grüştüm gözü karalık yaptım ve ameliyat oldum.şimdi aynalara küstüm diyebilirim.kendime güvenim yıkıldı.bu hasarlarda yanıma kar kaldı.Naci çelik nasıl ulaşabilirim bilgi verirsen sevinirim.sevgiler.Ben de ameliyat olmadan önce Mehmet Keteneyle görüştüm adı çok duyulmuş bi dr. diye gittim bana yaptgı burunları da gosterdi ve ameliyatı 45 dak.da bitiririm ben çok kolay bi ameliyat dedi,işte yaptıgım burunlar cok saglam olur falan filan diye kendini övdü.
Benim Mehmet Ketene'yi eleme sebebim benim çok sorunlu olan burnumu 45 dak.da ameliyat edecegini soylemesiydi...Ben Ank.da 3-4 tane daha dr.la gorustum hepsi 1.5-2 saat surer ameliyat dedi ayrıca Mehmet Bey yaptgı işi çok övüyo,ben doğal burun yparım diyo ama burnu cok degiştirmiyo onemli olan kusurları giderip içine estetik katmak degil mi?
Arkadasım Allah yardımcın olsun...İnşallah istediğin sonuca ulaşırsın bence İstanbul'dan Naci çelikle gorus istersen,ilk ameliyatından memnun kalmayanlar gidiyo iyi sonuç alıyo(bu forumda bikaç kişiden duydum bende ordan biliyorum)
Ayrıca Mehmet Beye ameliyat olupta cok memnun olmayan bi kişi daha biliyorum ben,burnu kotu degil ama cok fazla işlem yapılmamaış gibi...
Neyse cok konuştum ben inşallah hersey dilediğin gibi olur...
slm melenda,slm DAISY senin doktorun şehir olarak nerde? Bende seninle aynı fikirdeyim aynı doktorla devam etmiyecem .Ama doktor seçiminde zorlanıyrm.Ayrıca 2 ameliyat daha zor olduğu için doktorlar pek sıcak bakmıyr.Aynı şekilde canım bende aynaya her baktığımda sinirden çıldıracak gibi oluyrm. görünüş ve nefes alma problemimi bir yana bıraktım bunun yanında psikolojimde bozuldu.ücret olarak doktorun ne talep ediyor yazarsan sevinirim.
canım ben ankara da ameliyat oldum.Selim bey benim doktorum du.
ne morarma ne baska bısey sorularınız varsa cevaplarım :) sımdılık bukadar
merhaba kızlar evet kapalı teknıkle oldum ama yenı bı teknık kullanıyo yakup bey bu da turkıyede 2 yerde var bıldıgım kadarıyla, ucret konusuna gelınce herkesın burun yapısı farklı o yuzden doktorumuzla konusmanızı onerırım arkadaslar yakup avsara oldum soranlar olmus yıne resmı goremeyenler ana sayfada resımler albumler bolumune eklemıstım crazz11 dıye bakabılırsınız ben olalı 4 ay kadar oldu
denızede grdım suyada dalabılıyorsunuz ama cok dalmamak kosuluyla evet odem var hala ama 1 yılada outracakmıs yanı yakup bey bu ışın çok profesyonelı arkadaslar yuz bu saklamaya calısamasınız kı o yuzden ıyı dusunun derım ben amelıyatan 4 gun sonra ıse dondum
ne morarma ne baska bısey sorularınız varsa cevaplarım :) sımdılık bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?