Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar ben ekledim resimlerimiii..Profil albümümde var.
Yardım isteyenede yardımcı olabilirim burun ameliyatı konusunda.
Yandan güzel gözüke bi burnum var. Fakat deliklerin büyüklüğü birbirinden farklı ve sanırım öle kalıcak.
Ayrıca burnum normalde biraz sola doğruydu. Şimdi yine çok hafif bi yamulma var :S
Başında böle bişey gelen oldumu..Yada şişliktenmi acaba, bi taraf daha şiş çünkü..??
Yani mükemmellik beklememek lazım demekki.
Dua ediyorum da daha belirgin hal almasın bunlar. Bu halde idare edebilirim de...

founda geçmiş olsun. resim eklediğin için teşekkürler. 15. gün sağdan olan resmin gerçekten çok hoş görünüyor. diğer ikisini pek anlayamadım. çok karanlık. ama eminim çok yakışmıştır.
ameliyattan sonra dediğin fotoğraf, ameliyattan çıktıktan hemen sonraki halin mi
yüzün gayet iyi görünüyor çünkü
ben beğendim kısacası. inşallah benim de ameliyatım iyi geçer ve hiç pişman olmam ameliyat olduğuma
hihoyyyt

izmirde oldun galiba ameliyatını,senin doktoruna olmak isterdim ama izmire gelemem:çok üzgünüm: burnunu çok beğendim.galiba kapalı teknikle oldun.burun ucunda herhangi bi değişim yapıldı mı..

ahsenyaren sen de benim gibi istanbuldasın sanırım.kimi düşünüyosun doktor olarak karar verebildin mi?

hayır henüz veremedim
bilgisayarda yapılan çalışmalarda yakup avşarın yaptığını beğeniyorum.
mantığım nedense barış çakırdan yana. ama ona da defalarca mail attım son kez görüşmek için cevap yazmıyor nedense.
naci çelik inanılmaz ilgili ve canayakın. ama hastanede ameliyat olmak daha iyi bir fikir gibi geliyor.
fatih dağdelenle birkaç kere görüşmeyi denedim ama maalesef sürekli ertelediği için bir türlü görüşemedik. artık görüşmeyi istemediğimi söyledim ve sildim onu aklımdan.
sen kimi düşünüyorsun

Arkadaşlar çok teşekkür ederim..Evet biraz kamufulaj yapiyim dedim fotolara.
Ahsenyaren değil o biraz gçmiş haliydi 5 6 gün olabilir. Yani ameliyattan sonra öle gözükmek ne mümkün.
Ama benim çok rahattı ameliat sonrası.
Zonguldakta oldum, isteyenlere ayrıntıları verebilirim özelden.
Zaten karadenizin doktorları meşhurdur derlerdi sonuçtan memnun sayılırım, memnun kalmadığım kısımlar içinde şişliklerin geçmesini bekliycem.

Dmple teşekkürler..Tekniğini inan bilmiyorum:) Ben doktoruma güvendim onu sormak aklıma gelmedi.
Ama burun deliklerim de iki tn dikiş var sanırım kapalı oluyo.
Burun ucundada oldu toparlandı..Benim normalde deliklerim orantısızdı büyüklk olarak..Şimdide öle. Sanırım doğal kalması için burun delikleriyle oynanmadı.
Yani ufak tefek sorunlarım oluyo ama en büyük korkum yapmacık bi burun ucu olmasıydı. Çok şükür doğal bi burnum oldu..

aklımda yakup avşar ve bir kaç kbb ci var bunlardan biri de emre ilhan.benim nefes sorunum da oldugu için kararsızım kbb ci mi olmalı diye.kasım gibi düşünüyorum kısmetse.burnumun önden görüntüsünde rahatsızlığım yok ama yandan kemik var.sivri bi burun olmasından korkuyorum.umarım ikimiz de pişman olmayız rahat bi ameliyat sonrası süreci geçiririz..

dample
canım benım nefes sorunum hat safhadaydı.bılmem sende oluyormuydu ama benım sol deviasyon vardı ve ıcınde etler soldan nefes almamı engelledıgınden sagdan cok azalıyordum ve yazkıs hapşıryordum.onuda gec ılac ve sprey kullanmasam burnumun ust kısmında sıslık olutyordu gozum kısılıyordu yanı enson menjit gecıreceksın amelıyat ol dedıler yanı benımkı kadar sorunlu oldugun sanmıyorum yakup bey hepsını duzeltı.bana 1,5 saat surer dedı ama içi cok sorunluydu dedı 3,5 saat surdu amelıyatım

yakup bey sinüzit ameliyatı da mı yapıyor yani?? nasıl menenjit deyince korktum...mirmirmirmir

founda burnun gerçekten mükemmel olmuş tam benim istediğim gibi, çokta doğal duruyor .eski burnunda benim burnuma benziyor benimki çok hafif kalkık hali. Ama benim tereddüttüm biranda öyle küçülünce nasıl bir etki bırakıyor insanda.yani ben öyle küçülsün istiyorum ama biranda eski burnumda böyle bir burna geçiş ona alışmak nasıl olur bilmiyorum :S
benimde burnumda yamukluk var hafif sağa yatık ve ben ameliyattan sonrada öyle olmasını istiyorum hatta çok kusursuz olmasınki doğal kendi burnum gibi dursun bence o yönününüde düşünme...
birde profilinde izmir yazıyor ama zonguldakta ameliyat olmuşsun.ben ufuk bilkayı düşünüyorum ama çokta fazla araştırma yapmadım kışın olmayı düşünüyorum çünkü.sen niye izmirde olmadın içine sinmeyen birşeyler mi oldu görüştüysen kimlerle görüştün?
çok soru sordum ama hem daha önceki burunlarımız benzediği hemde istediğim burnu gördüğüm için sana sorayım dedim:)

:) Merhaba adacık çok teşekkür ederim, çok şükür memnunum burnumdan. Doğal bi burun oldu. Zaten doktorların tümü profilde başarılı ama benim için önemli olan ucunun doğal olmasıydı çünkü hem burnumun ucu uzundu ve asimetrikti falan..şimdi doğal ve düzgün duruyo. Ben aslında burnumdan böle bi burun çıkacağını tahmin etmemiştim. Yüzüme orantılı olmuş.

Resimlerde çok küçük mü gözüküyo..Aslında çok küçük değil ya. inan o güzel halini gördükten sonra öle bi alışıyosun ki. İyi ki olmuşum diyosun. O kısmını hiç dert etme:) Hatta hiçbi kısmını dert etme, tek derdin iyi bi doktor bulmak olsun. Birazda tamponlu günler zor oluyo, nerden oldum keşke yaşasaydım eski burnumla diyosun ama geçitimi hiçbişeyciğin kalmıyo, hayatına mutlu mesut devam ediyosun.

Ben hiçbi doktorla görüşmedim. Tavsiye üzerine Zonguldağa gittim. Kalıcak yerimde vardı. Zaten karadeniz doktorları meşhurdur derlermiş.

Umarım sende iyi bi karar verirsin. Doktorun iyi olması çok önemli. Güvenerek girmek. Mesela ben hiç bilg.da görmedim hatta tekniğini bile sormadım:)

merhaba arkadaşlar, ameliyat olalı 4 gün oldu,tamponlarım bugün alındı fakat yinede burnumdan nefes alamıyorum. birde burnumdan sızıntı şeklinde kanlı su geliyo, bu normalmi? sizinde böylemi oldu ?????:1shok:

Evet tabiki normal..Nefes alaman burnun içinde ödemler olduğundan dolayıdır, okyanus suyunu almışsındır heralde onu sıkman gerekiyo. Benim 21. günü halen tam açılmadı burnum. Sızıntıda bende olmadı pek 2.günden sonra ama senin ameliyatın belki ağır geçmiştir.

arkadaşlar benede konu açamk
açmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım cı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…