Arkadaşlar ben ekledim resimlerimiii..Profil albümümde var.
Yardım isteyenede yardımcı olabilirim burun ameliyatı konusunda.
Yandan güzel gözüke bi burnum var. Fakat deliklerin büyüklüğü birbirinden farklı ve sanırım öle kalıcak.
Ayrıca burnum normalde biraz sola doğruydu. Şimdi yine çok hafif bi yamulma var :S
Başında böle bişey gelen oldumu..Yada şişliktenmi acaba, bi taraf daha şiş çünkü..??
Yani mükemmellik beklememek lazım demekki.
Dua ediyorum da daha belirgin hal almasın bunlar. Bu halde idare edebilirim de...
Arkadaşlar ben ekledim resimlerimiii..Profil albümümde var.
Yardım isteyenede yardımcı olabilirim burun ameliyatı konusunda.
Yandan güzel gözüke bi burnum var. Fakat deliklerin büyüklüğü birbirinden farklı ve sanırım öle kalıcak.
Ayrıca burnum normalde biraz sola doğruydu. Şimdi yine çok hafif bi yamulma var :S
Başında böle bişey gelen oldumu..Yada şişliktenmi acaba, bi taraf daha şiş çünkü..??
Yani mükemmellik beklememek lazım demekki.
Dua ediyorum da daha belirgin hal almasın bunlar. Bu halde idare edebilirim de...
founda geçmiş olsun. resim eklediğin için teşekkürler. 15. gün sağdan olan resmin gerçekten çok hoş görünüyor. diğer ikisini pek anlayamadım. çok karanlık. ama eminim çok yakışmıştır.
ameliyattan sonra dediğin fotoğraf, ameliyattan çıktıktan hemen sonraki halin mi
yüzün gayet iyi görünüyor çünkü
ben beğendim kısacası. inşallah benim de ameliyatım iyi geçer ve hiç pişman olmam ameliyat olduğuma
hihoyyyt
Teşekkür ederim:)Founda gercektn gusel olmus burnun bide eski halini ekleseydin canim?
hayır henüz veremedim
bilgisayarda yapılan çalışmalarda yakup avşarın yaptığını beğeniyorum.
mantığım nedense barış çakırdan yana. ama ona da defalarca mail attım son kez görüşmek için cevap yazmıyor nedense.
naci çelik inanılmaz ilgili ve canayakın. ama hastanede ameliyat olmak daha iyi bir fikir gibi geliyor.
fatih dağdelenle birkaç kere görüşmeyi denedim ama maalesef sürekli ertelediği için bir türlü görüşemedik. artık görüşmeyi istemediğimi söyledim ve sildim onu aklımdan.
sen kimi düşünüyorsun
dample
canım benım nefes sorunum hat safhadaydı.bılmem sende oluyormuydu ama benım sol deviasyon vardı ve ıcınde etler soldan nefes almamı engelledıgınden sagdan cok azalıyordum ve yazkıs hapşıryordum.onuda gec ılac ve sprey kullanmasam burnumun ust kısmında sıslık olutyordu gozum kısılıyordu yanı enson menjit gecıreceksın amelıyat ol dedıler yanı benımkı kadar sorunlu oldugun sanmıyorum yakup bey hepsını duzeltı.bana 1,5 saat surer dedı ama içi cok sorunluydu dedı 3,5 saat surdu amelıyatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?