ya ben doktoruma karar veremıyorum hasan fındıkla gorusuyorum yarın da fatıh beyle gorusucem ama karar vermek cok zor,yardımcı olabılecek varsa cok sevınırım bayanlar burun ameliyatı için
Merhaba kızlar, bende yakın tarihde ameliyat olmayı olmayı planlıyorum.Sinüzitimde olduğundan dolayı Doktor olarak tercihimi Emre İlhandan yana yapmıştım. Ama Yakup Avşarla ilgili olumlu mesajları okuyunca kararsız kaldım. Acaba Yakup beyin ameliyatları kaç lira civarında.
Ayrıca Aranızda Emre ilhana ameliyat olanlarda yorumlarını yazarsa sevinirim.
simge
hayır canım yakup bey bı amelıyatla hepsını duzeltı onu anlatmaya calıstım bana bu teshısı koyan ümraniye d.hast. kbb doktoruydu
arkadaşlar alçım çıktı ve mutsuzum.senağlama tekrar tekrar aynaya bakıp alışmaya çalışıyorum.herkes burnunun ucunun top gibi yuvarlak olmasından şikayet eder,bense tam aksine öyle istiyodum.acaba yuvarlaklaşır mı?uff ya.
bide şu yüzünüzdeki yapışkan artıklardan nasıl kurtuldunuz.yıkıyorum, çıkmıyor.yapış yapış.:çok üzgünüm:
arkadaşlar alçım çıktı ve mutsuzum.senağlama tekrar tekrar aynaya bakıp alışmaya çalışıyorum.herkes burnunun ucunun top gibi yuvarlak olmasından şikayet eder,bense tam aksine öyle istiyodum.acaba yuvarlaklaşır mı?uff ya.
bide şu yüzünüzdeki yapışkan artıklardan nasıl kurtuldunuz.yıkıyorum, çıkmıyor.yapış yapış.:çok üzgünüm:
meraba bisküvi alçım çıktığında bende seninkine benzer duygular yaşadım ama inan öyle kalmıyo.Evet haklısın bandajdan kaynaklanan yapışkanlık oluyo çektikçede sünüyo:)şuan dokunursan acır ama bi süre sora temizleyince geçer zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?