arkadaşlar alçım çıktı ve mutsuzum.senağlama tekrar tekrar aynaya bakıp alışmaya çalışıyorum.herkes burnunun ucunun top gibi yuvarlak olmasından şikayet eder,bense tam aksine öyle istiyodum.acaba yuvarlaklaşır mı?uff ya.
bide şu yüzünüzdeki yapışkan artıklardan nasıl kurtuldunuz.yıkıyorum, çıkmıyor.yapış yapış.:çok üzgünüm:
cnm bende benzer duyguları yaşamıştım alçım cıktığında. bunalıma girdim kimse beni görmesin istedim. acaip yapmacık duruordu. ama zmn geçtikçe normalleşiyor. suan cok mutluyum insalla senin de öyle olacak. kimse anlamıor estetik olduugunu.
burnunun ucu belki sana suan sırt kısmı şiş olduğu için dar geliyor olabilir. emin ol tüm ameliyat olanlar benzer seyleri yaşıyor ilk zmnlarda. burnun daha inicek düzelicek tüm şişler indiğinde ki sekli önemli. sabretmek gerek.. kendini telkin etmeye çalış. morelini bozman için cok erken daha.
yapışkanlara gelince birkaç gün beni de rahatsız etti. ben tonikle burnumu temizliordum hafifce. cıkmasına yardımcı olmustu. acı hissetmezsen sen de deneyebilirsin belki yavasca.
çok geçmiş olsunnn.. a.s.
Bambam merhabaaaa,
Seni gördüğüme sevindim. Serhat Tuncer'le konuştum çok aklıma yattı. Eylül sonunda oluyorum. Yine de korkularım var, nefes alma sorunum hallolur umarım. Bu arada ameliyattan kaç gün sonra alçı çıkıyordu hatırlıyor musun?
bambam ameliyatını kım yapmıstı canım bıde ne kadar odedın?
merhaba cnm bi süre yoktum giremedim. serhat bey alçımı 10 gün sonra cıkardı. tamponu ise ertesi sabah alıyor. o yuzden tampon sıkıntısı cok olmuyor allahtan korkuların olması gayet doal umarım hersey dilediğin gibi olur cok sağlıklı bol nefesli hoş bir burna kavuşursun benm nefes sorunum çözüldü. artık 3,5 ay oldu ameliyat olalı. sağ tarafımdan ben cok zor nefes alırdım şimdi alabiliorm :)) :teytey:
Tampon ertesi gün alınıyor mu bu süperrrr. Çok heyecanlıyım. Ben de sol tarafımdan nefes alırken zorlanıyorum. Çok saol motivasyonun için hihoyyyt
:1hug: cnm sen ameliyat gununu aldın mı? sen tüm detayları gene sor kendisine. ama ertesi gün alıyor tamponu. zaten tamponu cok uzun yapmıyor. kısacık. hemen cıkıyor hiç acı cekmedim ben. ilk gece biraz ateşim cıktı narkozdan hastanede ama orda zaten ağrı kesici fln veriorlar serum verdiler bir şişe. ertesi sabah serhat bey kontrole geldi hemen aldı tamponu. o rahatlatıor insanı biraz. umarım cok cok ii olur senin için cnmcmm aklına takılan herseyi serhat beye de sor. a.s.
Ameliyat günümü aldım. Serhat beye bir kere daha gideceğim ameliyattan birkaç gün önce, O zaman ona da sorarım. Annem de İzmirden gelecek ameliyat sonrası ona bayağı naz yaparım artık hehehe
Arkadaşlar yarın ameliyat oluyorummmmm... Bana şans dileyin
Arkadaşlar yarın ameliyat oluyorummmmm... Bana şans dileyin
yaw bende ayın 9.unda barıs beye ameliyat oluyorum bu korku öldürcek beni ameliyattan önce kalpden gidicem sanırım,aquatha umarım hersey cok guzel olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?