Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cnm bende benzer duyguları yaşamıştım alçım cıktığında. bunalıma girdim kimse beni görmesin istedim. acaip yapmacık duruordu. ama zmn geçtikçe normalleşiyor. suan cok mutluyum insalla senin de öyle olacak. kimse anlamıor estetik olduugunu.
burnunun ucu belki sana suan sırt kısmı şiş olduğu için dar geliyor olabilir. emin ol tüm ameliyat olanlar benzer seyleri yaşıyor ilk zmnlarda. burnun daha inicek düzelicek tüm şişler indiğinde ki sekli önemli. sabretmek gerek.. kendini telkin etmeye çalış. morelini bozman için cok erken daha.
yapışkanlara gelince birkaç gün beni de rahatsız etti. ben tonikle burnumu temizliordum hafifce. cıkmasına yardımcı olmustu. acı hissetmezsen sen de deneyebilirsin belki yavasca.
çok geçmiş olsunnn.. a.s.

slm millet bende ameliyat olan ve memnun kalan bir hastayım tam olara 1,5 yıl oldu ve iyiki yaptırmışım diyenlerdenim.doktorunuzu iyi seçin ve korkmayın bu ameliyat korkulacak bir ameliyat değil herkese selamlar...

sağol bambam2.
umarım herşey söylediğiniz gibi olur. senin fotolarını görmüştüm .seninki çok iyiydi ve yüzüne inanılmaz yakışmış.önceki halinden çok daha genç göstermiş seni

Bambam merhabaaaa,
Seni gördüğüme sevindim. Serhat Tuncer'le konuştum çok aklıma yattı. Eylül sonunda oluyorum. Yine de korkularım var, nefes alma sorunum hallolur umarım. Bu arada ameliyattan kaç gün sonra alçı çıkıyordu hatırlıyor musun?

Bugün anestezi doktoruyla da görüştüm. Cuma günü saat 9:30'da yaklaşık 2,5-3 saatlik bir uykuya yatıyorum. Doktorum Prof. Dr. Ege Özgentaş da hünerlerini sergileyecek inşallah :) Açıkcası ben doktoruma beklentilerden bahsetmedim. O bana resimler üzerinde normal dışı görünen anatomik bozuklukları gösterdi, şunu şöyle yapacağım, şuraya şunu ekleyeceğim dedi... "Seni tanıyanlar bile sende bir değişiklik var ama ne? Saçını mı boyattın ne yaptın sen?" gibi sorular soracaklar dedi. İnanmayan bakışlarla baktım yüzüne ama "Ege Bey demişti dersin" dedi... Hadi bakalım hayırlısı :) Bugün alçısı çıkmış bir hastasını da gördüm, bandajların altından bile hoş bir burun olduğu belli oluyordu. Darısı başıma :)

walla bende bu ameliyatı olucam ama bu kadar 3 saat narkoz alıp ameliyta girip çıktıktan sonra etrafımdakilerden "aaaa sen saçını mı boyattın?" yada " makyaj stilini mi değiştirdin sende bi güzellik var?" şeklinde sorular duyarsam oturur ağlarım heralde ehehekaydirigubbakcemile3

merhaba cnm bi süre yoktum giremedim. serhat bey alçımı 10 gün sonra cıkardı. tamponu ise ertesi sabah alıyor. o yuzden tampon sıkıntısı cok olmuyor allahtan korkuların olması gayet doal umarım hersey dilediğin gibi olur cok sağlıklı bol nefesli hoş bir burna kavuşursun benm nefes sorunum çözüldü. artık 3,5 ay oldu ameliyat olalı. sağ tarafımdan ben cok zor nefes alırdım şimdi alabiliorm :)) :teytey:

Tampon ertesi gün alınıyor mu bu süperrrr. Çok heyecanlıyım. Ben de sol tarafımdan nefes alırken zorlanıyorum. Çok saol motivasyonun için hihoyyyt

Tampon ertesi gün alınıyor mu bu süperrrr. Çok heyecanlıyım. Ben de sol tarafımdan nefes alırken zorlanıyorum. Çok saol motivasyonun için hihoyyyt

:1hug: cnm sen ameliyat gununu aldın mı? sen tüm detayları gene sor kendisine. ama ertesi gün alıyor tamponu. zaten tamponu cok uzun yapmıyor. kısacık. hemen cıkıyor hiç acı cekmedim ben. ilk gece biraz ateşim cıktı narkozdan hastanede ama orda zaten ağrı kesici fln veriorlar serum verdiler bir şişe. ertesi sabah serhat bey kontrole geldi hemen aldı tamponu. o rahatlatıor insanı biraz. umarım cok cok ii olur senin için cnmcmm aklına takılan herseyi serhat beye de sor. a.s.

Ameliyat günümü aldım. Serhat beye bir kere daha gideceğim ameliyattan birkaç gün önce, O zaman ona da sorarım. Annem de İzmirden gelecek ameliyat sonrası ona bayağı naz yaparım artık hehehe

Ameliyat günümü aldım. Serhat beye bir kere daha gideceğim ameliyattan birkaç gün önce, O zaman ona da sorarım. Annem de İzmirden gelecek ameliyat sonrası ona bayağı naz yaparım artık hehehe

hdi hayırlısı olsun cnm. hastanede annemin yanımda olması çok ii olmuştu. sonrasında da annem herseye yardım etti. hem morel veriyordu ben kotuyken hem de herseye yardım etti saolsun. insan rahat eğilip kalkamıor bile başlarda.
şimdiden cok geçmişl olsun a.s.

merhaba arkadaşlar.. ben de burnumdan yıllardır nefret ediyorum resim bile çektiremiyorum ozellikle resimlerde kocaman çıkıyo.. kemikli bi burnum var.. eger iyi bir doktor bulabilsem ve emin olabilsem yarın bile yaptırabilrim ama secemiyorum fiyatı da onemli çunku daha ogrenciyim
arkadaşlar aranızda yaptıranlar ve memnun kalanlar varsa bana önceki ve sonraki hallerinin resimlerini atabilirler mi lütfen... ne kadara ve kime yaptırdıgınızı da yazarsanız gerçekten çooooooook ama çooooooook mutlu olucam.. beni anlıyosunuzdur zaten :)

ya benim burnumun ortasina 4kere top carpti bikere feci sekilde duvara carptim 3 kere ablam vurdu senağlama burnumun ortasi dag gibi duruyo kirildi mi acaba bilgisi olan varmi

Arkadaşlar yarın ameliyat oluyorummmmm... Bana şans dileyin

uyumuş olabilirsin ama yinede yazıyım.Emin ol şansa falan ihtiyacın yok:) Çok rahat olucaksın merak etme.
Umarım istediğin sonucu elde edebileceğin bi ameliyat olur, en kısa sürede iyileşirsin.
Şimdiden geçmiş olsun...

yaw bende ayın 9.unda barıs beye ameliyat oluyorum bu korku öldürcek beni ameliyattan önce kalpden gidicem sanırım,aquatha umarım hersey cok guzel olur....

yaw bende ayın 9.unda barıs beye ameliyat oluyorum bu korku öldürcek beni ameliyattan önce kalpden gidicem sanırım,aquatha umarım hersey cok guzel olur....

livali bana özelden ne kadar ödeyeceğini yazar mısın
bende haftaya görüşmeye gidiyorum ameliyat tarihini belirlemek için. senden 3 gün sonrada ben olucam bir aksilik olmazsa.
inşallah ikimizinki de çok güzel olur

kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…