Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar ameliyat oldum sonunda...İğneden bile deli gibi korkan ben ayaklarımla tıpış tıpış ameliyata gittim şaka gibi hem de alalade bi sıınavmdan bile daha az heyecanlı olarak o kadr çok istemişimki heralde tabi bu site sayesnde yaşadığım her evreyi biliyor olmam da çok önemliydi benm açımdan mesela ameliyattan sora sanırım genzime kan aktığı için afedersiniz kan kustum annemler fln çok korktu ama ben böle bişeyin normal olduğunu biliyordm ön tamponu değiştirdikçe ucunu görüorm bi garıp gelıo tabi daha çok erken dudağım fln çok işi damağım uyuşuk inşallah güzel olur ne diyiim ama genel olaral rahattı şimdi gözlerim mor ama çok normal öleyani bir garip duygular içerisindeym pek duygusalım bu gün normal heralde umarım hepimiz çok mutlu oluruzmirmirmirmir

nıxe cım ınsallah cok guzel olur burnun,zor bı evre ameliyat sonrası bence rahatlamaya çalış bıseyler oyalan ve aynaya cok fazla bakma bugunlerde bol bol buz yap,olmadım daha ama 9 unda oluyorum ameliyatımı umarım hersey guzel olurcanm

Arkadaşlar yarın ameliyat oluyorummmmm... Bana şans dileyin

cnm benim kalbimiz seninle herşey çok güzel olucak emin olki buz kullanmayı ihmal etme şimdi yazıları okurken ameliyat ım geldi aklıma iyiki olmuşum o yüzümün mor ve şiş hali bile beni okadar mutlu etmiştiki çok mutluyum kızlar darısı herkese işallah alçı çıktıktan sonra band altından kalkık burun ve şi olan burun öyle mutlu etmiştiki beni anlatamam ameliyat bile beni hiç korkutmamıştı tıpış tıpış gidip yattım masaya hiç korkmadım allah cesaret veriyo kızlar belki çok istekten kaynaklanıyor korkusuzluk :dance:herkese mutlu günler bol şans diliyorum

matar senın doktorun kımdı canım ,inşallah o cesaret bi ara banada uğrar

merhaba ben 4 ay önce iskenderun da op.dr plastik cerrah atilla ersoy gerçekleştirdi ameliyatımı darısı sizlere allah o cesareti veriyor emin olki hiç takmamaya çalış sen kendine cesaret ver güzel sonuçlar alıcağını dşünerek ameliyata hazırlan :1hug: çok geçmiş olsun

bu siteye sırf bu yüzden bu siteye üye oldum, lütfen daha doğrusu ne oooluuur profun adını verebilirmisin ankaradayım ve 2 hafta içinde olmam lazım sonra hiç mümkün olmayacak şimdiden teşekkürler

Özgecim, ankaradayım hummalı bir sekilde doktor arıyorum, 2 hafta içinde olmam lazım, bana ameliyat sonrası hakkındada bişiler yazarsan, coook sevinirim

Merhabalar,

Ameliyat olanlara gecmis olsun dileklerimi iletiyorum. Ameliyatlarinizin iyi gectigini yaziyorsunuz hepiniz adina cok sevindim. Beni rahatsiz eden konu, sadece ameliyatim cok iyi gecti burnum harika oldu tam istedigim gibi bir burun, iste doktorumun ismi gibi yazilar. Muhakkak dogrudur birebir yasayan sizlerseniz ama benim istegim ameliyat olan arkadaslar siteye bir onceki birde ameliyat sonrasi fotograflarinizi koyarsaniz daha saglikla karar vermemize yardimci olursunuz .
sevgiler saygilar hepinize

selam
doktorunuzun ismini yazabilirmisiniz eger bir mahsuru yoksa. Onceki ve ameliyat sonrasi fotografinizi siteye veya ozelime gonderirseniz cok sevinirim

burun masajı nasıl yapılıyo arkadaşlar, yardıma ihtiyacım vaaaarrr:sm_cool:
nasıl yapılır, ne kadar yapılır, bir bilen varmı?

Arkadaşlar öncelikle tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ameliyat olalı iki gün oldu. Bir gece yattım hastanede, dün öğlen gibi eve geldim. Aklım hep forumdaydı, kendimi toparlasam da yazı yazsam, acaba bana ne mesajlar yazdılar diye... Harika insanlarsınız vallahi ne diyeyim. Çok uzatmadan merak edenler için ameliyat hikayemin bir özetini anlatayım size...

Başkent Üniversitesi İstanbul Hastanesi'nde Prof. Dr. Ege Özgentaş'a ameliyat oldum. Ege Bey gerçekten harika bir doktor, çok babacan ve güven verici bir insan. Yüzümü, görünüşümü ona emanet etmekten hiç çekinmedim açıkcası...

Benim ciddi bir nefes alma problemim vardı, estetik ikinci plandaydı tabiki ama hem deviasyon hem de kemerli bir burun bir araya gelince ameliyatım 4 saat sürdü. Doktorum deviasyonumun epey kötü olduğunu, kıkırdağımın resmen kırılmış olduğunu söyledi ama çok düşünmeme rağmen halen bir travma hikayem olup olmadığını bulamadım.

Ameliyat sonrasında uyanma odasında 2 kere kustuğumu hayal meyal hatırlıyorum. Kustuktan sonra kendime geldim zaten. Odama çıkardıklarında ağrım falan yoktu. Her iki burun değilimde de hem silikon hem de gazlı bezden yapılan tamponlardan vardı. Tamponlar burun içinde basınç hissi yarattığından dolayı rahatsız edici gerçekten o nedenle o gece 2-3 saat anca uyuyabildim.

Sabah doktorum deviasyon olmayan (eskiden rahat nefes alabildiğim sorunsuz) taraftaki tamponu çıkardı ama silikon tampon hala duruyor ama sanki yok gibi çok kullanışlı bir icat, o nedenle oradan nefes alabiliyorum. Ara sıra ödemden dolayı tıkanıyor ama ayağa kalktığımda açılıyor genelllikle... Yarın da dikişlerimi alacak ve diğer (gazlı bez) tamponumu çıkaracak.

Burnumun nasıl göründüğüne gelince :) Doktorum burnumun ucunu açık bırakmış, tamponları destekleyen ayrı bir bant koymamış o nedenle burun ucumu görebiliyorum. Odaya gelir gelmez odadaki ziyaretçilerimin hepsi çok güzel görünüyor dediler. Doktoruma sordum dün sabah nasıl yaptınız kavisli mi yoksa daha düz mü diye ama gülümsedi, alçıyı çıkarınca görürsün sürpriz dedi :) Ama tam hayal ettiğim gibi bir burun oldu dedi... Ameliyattan sonra çok keyifliydi bu yüzden :)

Morluklara gelince de gözlerimin üzeri hiç morarmadı, ameliyattan sonra 12 saat boyunca aralıklı olarak soğuk uygulama yaptığım için sanırım. Sadece göz altlarımda birer hare morluk var ama onlar da çok koyu renkte morluklar değiller... Ameliyatımın ikinci gününde gibi hiç görünmüyorum diyebilirim :)

Sormak istedikleriniz olursa özel mesaj atarsanız sevinirim arkadaşlar, forumun sayfaları arasında mesaj ararken başım dönüyor vallahi :) Manevi desteğiniz için hepinize tekrar teşekkür ederim, harika insanlarsınız! Alçım çıkınca eski ve yeni fotoğraf kıyaslamasını sizlerle paylaşacağım. Şimdilik hoşçakalın!

çok geçmiş olsun aQuatha.a.s.a.s.
bütün endişe ve korkularını geride bıraktığına sevindim. bundan sonrası merak etme süreci. sen şimdiden mutlu ve memnun görünüyosan hiç bişey zaten kötü olamaz. bizde yeni burnunu merak ediyoruz. benimki hala iyi diyemiyorum da..

ben 3 yıl önce ağustos ayında 1200 lira gibi oldukça makul bir fiyata kırılma sonucu mecburiyetten oldum. istanbul yıldızdaki BOĞAZİÇİ TIP MERKEZİ'nde doktorum Akın Beydi. Çok memnun kaldım, akın bey şu an nişantaşı nda İPEG adlı bir klinikte imiş. ilgilenen web den aratabilir.

artık fabrikasyona bağlamışlar, yat , kalk, sıradaki.. şeklinde bunu olumsuz anlamayın, siz yemek yaparken nasıl profesyonel, herkesden daha hızlı ve lezzetli yapıyorsanız onların da işi bu. bizim korktuğumuz kadar korkulacak bişi yok. adamlar her gün 100 tane yapıyor çünkü. narkoz dünyanın en keyifli anıydı, koluma bir iğne, kafam güzel dolu, ve bir kaç saniye sonra (bana öyle geldi) gözümü açtım, herşey bitmişti ameliyatı oldum ve dünyam değişti. iyi ki olmuşum, kendimle barışık bir insan sanırdım kendimi, ama bu operasyondan sonra hayatım pozitife döndü. güvenim arttı. bi kaç gün öff bu ne ya allah kahretsin diye tv karşısında yattım, yüzüm tencere gibi, nakavt olmuş boksör gibi şişti. ama 10 gün sonra partilerde dans ediyodum, herkes sende bi değişiklik var ama ne bayagı güzelleşmişsin diyordu

bu ameliyat bana cesaret verdi, yüzümdeki bir beni de tek seferde gidip kestirip aldırım. hiç acımadı, sırada liposuction ve dolgu var. yaşasın estetik cerrahi!

merhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyordum yazılanları.ve sonunda üye oldum.bende 1 ay önce ameliyat oldum kbb ciye.bence önemli olan kbb ci olması ya da plastik cerrah olması değil, doktorun deneyimi ve becerisi önemli.benim de ameliyattan sonra bazı şikayetlerim olmadı değil.mesela burun deliklerim asimetrik.sabırla bekliorum geçer diye.hem nefes alma şikayetim vardı yani deviasyon hemde dıştan da eğriydi.biraz eğrilik kaldı önden bakılınca fakat eski halini hatrlayınca şükrediyorum :) yanlardan ise süper görünüo ok doğal.şişlikler tamamen 6ayda geçiormuş 5 ayım kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…