Arkadaşlar yarın ameliyat oluyorummmmm... Bana şans dileyin
matar senın doktorun kımdı canım ,inşallah o cesaret bi ara banada uğrar
Burnum kemerli olduğu için ameliyata karar verdim.12.05.2008 pazartesi günü saat 3 te girdim ameliyata 6 da çıktım.ameliyathaneye götürdüklerinde sedyede oltaya takılmış balık gibi titriyodum korkudan.bana sürekli korkmamam gerektiğini 3 saat sonra hiç bişi hatırlamıcamı kesinlikle hiç bi ağrım olmucanı solediler asistan arkadaşlar.ve o an geldi serumu verdiler veee uykuya geçtim uyandığımda odamdaydım.yatağımda yatıyodum.suratınıza konulan buzlardanda çok fazla morarma olmuyo.bi saat sonrada arkadaşlarım ziyaretime geldi.güldük eğlendik.hakikaten ne ağrım ne sızım oldu.1 gece kaldım hastanede salı günü taburcu oldum.zaten size verilen ilaçlardan 3 gün sürekli uyumak istiyosunuz.zaten 16.05.2008 dede tamponum alındı.kesinlikle hiç bişi hissetmedim bile alınırken.20.05.2008 dede yepyeni burnumla yeniden doğdumşimdi annem minik burunlu kızım die seviyo beni yani ameliyat olcak ve korkan arkadaşlara tavsiyem korkmayın hiç bişi yok ve bidaha olmam gerekirse bi daha olurum.
arkadaşlar ankarada estetik için birileri bana yardım ettsiiiiin, araştırmaktan bitap düştüm, cevaplarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?