Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ya ben burayı çözemedim pek:) resmleri ekledm albümümde var ama sen neden göremiosun anlamadım nsl yapıcam bunu ben ya teknoloji özürlüyüm

teşekkür ederm anladm sanırım.resmlerimi görebilirsiniz:) yeni burnumda hala eğrilik var acaba ödemdenmi öle bi taraf daha şiş?

aQuatha'cım özel mesaj göndermeyi beceremedim. Çok geçmiş olsun sana. Moralinin düzgün olduğu belli. Ben de 26 gün sonra olacağım. Umarım benimde ameliyatım seninki kadar iyi geçer.

benimkine hem estetik hem kbbci birlikte girdi, birlikte çalışıyorlarmış hep zaten. o yüzden mükemmel oldu. bi sorun bakalım sizde de öyle bir durum var mı? estetiğe mi kbb ciye mi yaptırdıgınızı bilin.

bir not: tek problem burnum alerjikimsi oldu biraz. gecende altunizadede bosphorus kbb merkezi var oraya gittim, böyle böyle toza, polene hassasiyet oluştu bende dedim. doktor da bana burun operasyonlarından sonra alerjik hassasiyetin olabileceğini ya da varsa artabileceğini söyledi. ama öyle bahar alerjisi filan gibi değil çok daha az, eskiden hiç hapşırmazdım şimdi temizlik fln yaparken tıksırıyorum, burnum biraz fırk fırk akıyor , kaşınıyor tozdan, o kadar. ilgilenenlere duyrulur, olabiliyormuş böyle şeyler.

aQuatha sonunda sende atlattın
darısı başıma inşallah. ameliyat sonrası mutlu olman çok güzel.
eminim burnun harika olmuştur. bende haftaya cuma olcam. inşallah bende mutlu olurum ameliyat sonrası
çok geçmiş olsun. fotolarını bekliyoruzzz

Arkadaşlar ameliyat sonrası 3. günüm bugün, şimdi ilk kontrolümden geldim. Doktorum (Prof. Dr. Ege Özgentaş) sol tarafımdaki gazlı bezden olan tamponu da çıkardı şöyle derin bir nefes aldım sol tarafımdan 24 yıldır ilk defa! Ana haber bültenlerinde flash haber verebilirler İstanbul'da havadaki oksijen miktarında belirgin bir azalma gözlendi, bilim adamları nedenini araştırıyor diye kaydirigubbakcemile3 Ameliyatımın başarılı geçtiğini yani en azından septum deviasyonu onarımının harikulade olduğunu buradan anlamış bulunuyoruz. Her iki burun deliğimden de kocaman kocaman nefesler çekiyorum içime yerimseniben Üstelik her iki tarafta da silikon tamponlar hala duruyor ve sanki yok gibiler, gerçekten muhteşem bir icat şu silikon tamponlar... :lepi: İşin estetik boyutu ne alemde bilmiyoruz tabi hala onu da Cuma günü alçı çıktığında göreceğiz inşallah. Unutmadan dikişlerimin de alındığını belirteyim. Darısı ameliyat olacak arkadaşların başına...

Ahsenyaren sen haftaya oluyorsun değil mi. Şimdiden geçmiş olsun. Ameliyatlarımız arasında iki hafta olacak. Sen kime olacaktın?

ben çarşamba günü barış çakırla görüştükten sonra kararımı vericem canım.
yakup avşar ve barış çakır arasında kararsız kaldım. umarım en doğru seçimi yaparım. yakup avşarın yaptığı tasarımı o kadar çok beğeniyorum ki, umarım ameliyattan sonra aynen öyle olur

burun masajı kişiden kişiye göre deişio sanırım siz masajlarınızı nsl yapıosunz ben burun sırtından kanatlara doğru yapıorum.farklı yapan varmı

Canım doktorun iyi bir doktor diye duymuştum, en azından burada hakkında çıkan yazılar güzel. Bir haftan kalmış moralini yüksek tut, çok heyecanlı değil miiii, benim 3 haftam var geceleri heyecandan uyku tutmuyor. İkimize de bol şanslar:teytey:

Arkadaşlar ameliyat olan arkadaşlara çook geçmiş olsun. Olacak olanlar içinde hayırlısı olur umarım.

Tavuskusu sen şimdiden bu kadar heyecanlıysan ameliyat günü napıcaksın:)) Ben o kadar sakindim ki. fakat son yarım saat kala bi heyecanlandım resmen tirtir titredim ağladım falan:)) Niyese anlamadım o an bambaşka bişey oluyo, ameliyat psikolojisi. Yani son anlar sizi yolunuzdan döndürmez umarım:)
Zaten rahatlatıcı iğneyi yiyince bulutların üstünde gidiyosunuz:)

Sahiden ben niye heyecanlıyım bu kadar :))))))
İlk ameliyatımı olurken bu kadar heyecanlanmamıştım. Şimdi başıma gelecekleri az çok bildiğim için heyecanlanıyorum. Mesela ameliyattan uyandığımda çok susadığımı ve vermediklerini hatırlıyorum. Gerçi vermemeleri doğruydu ama o an hem burnum tıkalıydı hem de ağzım çok kuru olduğu için rahat nefes alamıyordum. O beni çok korkutmuş. Bi de ben lens takıyorum ve ameliyat sonrası 10 gün lens bir ay gözlük takamayacağım. 10 gün dünyayı net göremeyeceğim. Aslında beni bunlar korkutuyor şimdi düşündüm de

tavuskuşu77 sana dr'un mu söyledi kesin 1 aymı?
ben 4-6 ay diye biliyordum. o yüzdende önce lazer olmayı düşünüyordum. sürekli lens takınca gözlerim çok kötü oluyor evde gözlük kullanıyorum o yüzdende daha bekliycektim.eger 1 aysa süper...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…