ya ben burayı çözemedim pek:) resmleri ekledm albümümde var ama sen neden göremiosun anlamadımnsl yapıcam bunu ben ya teknoloji özürlüyüm
aQuatha'cım özel mesaj göndermeyi beceremedim. Çok geçmiş olsun sana. Moralinin düzgün olduğu belli. Ben de 26 gün sonra olacağım. Umarım benimde ameliyatım seninki kadar iyi geçer.
tavuskuşu kimi düşünüyorsun ameliyat için
Canım ben SerhatTuncer'e yaptıracağım. Kendisiyle de görüştüm çok aklıma yattı. Revizyon ameliyatı yapacak, umarım iyi olurhihoyyyt
umarım beklediğinden de çok iyi olur canım.
bol şans.kaydirigubbakcemile3
Ahsenyaren sen haftaya oluyorsun değil mi. Şimdiden geçmiş olsun. Ameliyatlarımız arasında iki hafta olacak. Sen kime olacaktın?
ben çarşamba günü barış çakırla görüştükten sonra kararımı vericem canım.
yakup avşar ve barış çakır arasında kararsız kaldım. umarım en doğru seçimi yaparım. yakup avşarın yaptığı tasarımı o kadar çok beğeniyorum ki, umarım ameliyattan sonra aynen öyle olur
Arkadaşlar ameliyat olan arkadaşlara çook geçmiş olsun. Olacak olanlar içinde hayırlısı olur umarım.
Tavuskusu sen şimdiden bu kadar heyecanlıysan ameliyat günü napıcaksın:)) Ben o kadar sakindim ki. fakat son yarım saat kala bi heyecanlandım resmen tirtir titredim ağladım falan:)) Niyese anlamadım o an bambaşka bişey oluyo, ameliyat psikolojisi. Yani son anlar sizi yolunuzdan döndürmez umarım:)
Zaten rahatlatıcı iğneyi yiyince bulutların üstünde gidiyosunuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?