Arkadaşlar ameliyat olan arkadaşlara çook geçmiş olsun. Olacak olanlar içinde hayırlısı olur umarım.
Tavuskusu sen şimdiden bu kadar heyecanlıysan ameliyat günü napıcaksın:)) Ben o kadar sakindim ki. fakat son yarım saat kala bi heyecanlandım resmen tirtir titredim ağladım falan:)) Niyese anlamadım o an bambaşka bişey oluyo, ameliyat psikolojisi. Yani son anlar sizi yolunuzdan döndürmez umarım:)
Zaten rahatlatıcı iğneyi yiyince bulutların üstünde gidiyosunuz:)
tavuskuşu77 sana dr'un mu söyledi kesin 1 aymı?
ben 4-6 ay diye biliyordum. o yüzdende önce lazer olmayı düşünüyordum. sürekli lens takınca gözlerim çok kötü oluyor evde gözlük kullanıyorum o yüzdende daha bekliycektim.eger 1 aysa süper...
canım burnun ne durumda,şişlik var mı hala ?a.s.
yaa kızlar bende korkmak heyecanlanmak istiyorum ama daha henüz doktorum bile belli olmadığı için ameliyat moduna giremedim.
yarın barış çakırla görüşcem. bakalım ne olacak. lütfen ameliyat olanlar yorum yazsın biraz doktorlar hakkında.
bir de şunu öğrenmek istiyorum bir ay sonra yüzünüzde ne kadar şişlik kalmıştı?
founda fotoğraf ekleyebilir misin. şişliklerinin durumunu merak ediyorum. ben bir ay sonra işe dönmeliyim çünkü. o yüzden şişlik konusu beni düşündürüyor
Ramazanın bitiminde bende ameliyat olmak istiyorum. Memnun kaldığınız istanul anadolu yakasında bulunan bir doktor varsa ismini verirmisiniz.
4000 YTL canım ama her burun için fiyat değişebiliraQuatha teşekkürler canım Peki ne kadara yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?