Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ya korkmak normal degılmıki bende çok korkuyorum düşündükçe ödüm patlıyo valla,ilk kez ameliyat olucam neler yaşadıgımıbirbir anlatıcam size bende kızlar:)

canım burnun ne durumda,şişlik var mı hala ?a.s.

yaa kızlar bende korkmak heyecanlanmak istiyorum ama daha henüz doktorum bile belli olmadığı için ameliyat moduna giremedim.
yarın barış çakırla görüşcem. bakalım ne olacak. lütfen ameliyat olanlar yorum yazsın biraz doktorlar hakkında.
bir de şunu öğrenmek istiyorum bir ay sonra yüzünüzde ne kadar şişlik kalmıştı?

Evet canım 4-5 hafta gözlük takmamak yeterli. Sorasında hafif bir gözlük kullanabiliyorsun. :teytey:

çok saol tavuskuşu:) süper o zaman.. önce lazer olmam gerek diye daha zamanım var diyordum, araştırmaya başlıyayım..hihoyyyt

Tabii Adacık araştırmaya başlayabilirsin zaten doktoruna da sorarsın gözlük durumunu ondan duymak da rahatlatacaktır seni. Bol şans sana ama olmak istiyor musun iyi düşün belki de burnun o kadar da kötü değildir:)

canım burnun ne durumda,şişlik var mı hala ?a.s.

evet hala var özellikle dudağımın üstünde dikişlerden kaynaklanıyo sanırım. Gülemiyorum rahat rahat mesela ve gülünce dikişlerim acıyor benneyaptımki

ama onun harici yüzümün şekli oturdu kendine geldi. işte 33 gün oldu

Arkadaşım ameliyat moduna ben ameliyata yarım saat kala girmiştim, damar yolu iğnesini görünce :O bi de ilkinde açamadı hemşire hanım. Tek sıkıntısı o ameliyatın tek acı orda hissettim ki o da iğne yaptırmak gibi bişeydi.
benim 33 gün oldu ben hala gülemiyorum rahat rahat.

tavuskuşu evt aslından dışardan herkes hiç gerek yok dikkat çekecek kadar kötü değil diyor..sadece ucu biraz aşağıda ve hafif bir kemer var yani çıkıntı gibi bişey ama ben daha düzgün olmasını istiyorum. hele bu ara her gördüğüm insanın burnuna bakar oldum, kuzeniminde kulakları kepçe o da hemen başkasında kulağınaa bakar..yani insan bir kere takmaya görsün..ameliyat olursam kendimi daha iyi hissediceğimi düşünüyorum. çokta fazla sorun olmaması çok fazla işlem gerektirmez daha kolay geçer diye düşündürüyor ama kötü olursa diye de korkmuyorum değil.. sende biliyormuş gibi böyle söyleyince:)
founda bu arada senin burnunun son halinin fotoğraflarını koyma imkanın varmı.çok begenmiştimde seninkini ben:)

founda fotoğraf ekleyebilir misin. şişliklerinin durumunu merak ediyorum. ben bir ay sonra işe dönmeliyim çünkü. o yüzden şişlik konusu beni düşündürüyor

herkese slm,

tavuskusu77 yanlış anlamadıysam revizyon ameliyatı olacağınızdan bahsetmişsiniz.bende ameliyat olalı 6 ay bitti burnumda sorun olduğunundan 2.ameliyata karar verdik.bugün yarın ameliyat olacağım tekrar,bu sefer lokal anesteziyle,birde aynı dr um yapacak.merak ettim siz neden 2.ameliyatınızı olacaksınız,ve aynı dr mu yapacak ameliyatınızı cvplarsanız çok sevinirim.şimdiden tşk ederim.sevgilerimle

Ramazanın bitiminde bende ameliyat olmak istiyorum. Memnun kaldığınız istanul anadolu yakasında bulunan bir doktor varsa ismini verirmisiniz.

founda fotoğraf ekleyebilir misin. şişliklerinin durumunu merak ediyorum. ben bir ay sonra işe dönmeliyim çünkü. o yüzden şişlik konusu beni düşündürüyor

Merhaba benim ameliyatım 1.5 saat sürmüştü tabi ameliyat süresine göre değişir ama bence 1 ay fazla bile. Rahat rahat gdersin işine. Fotolarıda ekliycem

tavuskusu77 yanlış anlamadıysam revizyon ameliyatı olacağınızdan bahsetmişsiniz.bende ameliyat olalı 6 ay bitti burnumda sorun olduğunundan 2.ameliyata karar verdik.bugün yarın ameliyat olacağım tekrar,bu sefer lokal anesteziyle,birde aynı dr um yapacak.merak ettim siz neden 2.ameliyatınızı olacaksınız,ve aynı dr mu yapacak ameliyatınızı cvplarsanız çok sevinirim.şimdiden tşk ederim.sevgilerimle[/QUOTE]

cedrina sen kime ameliyat olmuştun acaba?

Ramazanın bitiminde bende ameliyat olmak istiyorum. Memnun kaldığınız istanul anadolu yakasında bulunan bir doktor varsa ismini verirmisiniz.

Ben Anadolu Yakasında Prof. Dr. Ege Özgentaş'a ameliyat oldum. Altunizade'deki Başkent Üniversitesi İstanbul Hastanesi'nde görev yapıyor. Ameliyat olalı bu 5. günüm henüz alçım çıkmadı (dikişlerim ve tamponlarım alındı) henüz burnumun son halini görmesem de burnumun ucundan oldukça memnunum (kemerli ve ucu biraz düşük bi burnum vardı).

Şimdiye kadarki deneyimlerimle ve ayrıca bir hemşire olarak da Ege Bey'i tavsiye edebilirim.

Arkadaşlar bir de sorum olacak sizlere... Burun ameliyatı sonrasında alçı ve bandajlarınız çıkmadan saçınızı nasıl yıkadınız? Kuaföre gitmeye korkuyorum başımı çok geriye yaslamak zorunda kaldığım için, kendim halledeyim diyorum banyoda becerebildiğim kadar onda da ya beceremezsem de ıslatırsam diyorum, sizlerden cevap vekliyorum

arkadaşlar resim nasıl ekleniyor bana yardım edebilirmisiniz
buraya burnumun resimlerini koyucam acaba törpüyle filan halledilebirlir mi diye..sizinde görüşlerinizi almak istiyorum

cnm resimler&albümler var yukarıda ona bas.sonra solda foto albüm ekle var oraya tıkla resmlerini ekle.ama sonra sadece kontak kurduğum üyeler görebilsin yazıo onu işaretleme yoksa göremeyiz resmlerini dierini işaretle beklioruz fotoları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…