Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

teşekkür ederim yasmine ekledim inş. görülebiliyordur..
Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...:)

tmm cnm çok teşekkür ederim.üstü törpüyle düzelir belkide ucu aşağıda ve uzun orda kıkırdaklar var beni asıl düşündüren o ramazan bitsin en iyisi dr.larla yüzyüze görüşmek..

cnm sen izmirlisin galiba ben izmirde bi kbb ciye ameliyat oldum bnm nefes problemm vardı.ucu düşük saylırdı burnumun.oraya gref koydu yani yapay kemik şimdi biraz kalkık ucu.sana dr. ismini verebilirim ama sadece estetik amaçlı yaptrcaksan nefes problemn yoksa estetik cerraha gitmen daha doğru tabi.

cnm bende çok korkuyordum bi arkadaşm oldu ondan cesaret alarak bnde oldum.ameliyat günü korkmadm çünkü sakinleştirici yapıolar mrk etme ve burnum okadar yamuktu ki olmayı çok istedim.bu korkunun önüne geçti ehuehue:) şimdi sonuçtan memnunum

cnm sana özel msj atayım dedim ama beceremedim üye olalı çok oldu ama yeni girmeye başladığım için bilmiyorum daha:)
benim sağ tarafıma hafif bir kayma var o yüzden o taraftan %30 nefes alamıyormuşum şuan çok rahatsız etmiyor ama ileride sorun olmaması için açtırmışken düzelttirmek isterim o problemide.
sen kime oldun sakıncası yoksa ve mumnun musun hem görüntüsünden hem işlevinden ve dr.un ilgisinden...

cnm hastane ve dr. ismi veririm ama özelden yazayım dedim özel msj atamadım mail adresini yazarsan bana oraya yazarım dr. ismini cnm.

cnm hastane ve dr. ismi veririm ama özelden yazayım dedim özel msj atamadım mail adresini yazarsan bana oraya yazarım dr. ismini cnm.
yerimseniben

özel msj nsl atılır buldum.üstte solda kontrol paneliniz var ona tıkla.gene solda ayarlarınız yazıo ona bas. özel msjlaşma sistemi başlığı altnda özel msjlaşmaya tik koy.sonra altta sadace kontak kurduğum kişiler özel msj atsın die bişiy var onu seçme tik koyma sonra tamama bas.:teytey:

Arkadaşlar benim soru arada kaynadı galiba? Kusura bakmayın tekrarlama ihtiyacı hissettim... :uhm:

founda burun ucunda hala sertlik var mı ?

cedrina sen kime ameliyat olmuştun acaba?[/QUOTE]

Merhaba, Burun ameliyatımı 10 yıl önce yani 21 yaşımda yaptırdım. Aslında fena da olmadı ama ucu inik ve burun deliklerinde simetri sorunu var. Aslında yine de ikinciyi yaptırmayabilirdim ama nefes alma sorunum da başladı iki yıldır. Mecbur kaldım. Aynı doktora yaptırmayacağım zaten doktorum nerde onu da bilmiyorum o zaman İzmir'deydim. Senin burnunda ne sorun var canım?

cnm ben küvete eğmiştim kafamı ama öne doğru değil arkaya doğru atmştm.annem yıkamştı saçlarımı.kuaföre gtmemiştim korkudan çarparlar burnuma diye alçıyı ıslatmamaya gayret ettim

tatlım benim yöntemim biraz komikti ama çaresiz öyle yaptım.çünkü bana yardımcı olabilecek kimse yoktu.
uzunca bir bez parçasını saç bandı gibi boynumdan anlıma bağladım(su gelirse bile engelliyo) ve tüm banyo boyunca zorda olsa kafamı arkaya tutmak suretiyle sınavımı tamamladım:))) Daha yaratıcı bi fikir bulamadım,ama işe yaradıhihoyyyt
sana kolay gelsin

Bana da yardımcı olabilecek kimse yok, o nedenle ben de senin uyguladığın yöntemi uygulayacağım gibi görünüyor... Sağolasın...

cnm benim özel msjlarım açık yani ziyaretçi msjı diyor ya daha önce ordan başka bir üye msj atmıştı ordan alabiliyorum oraya yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…