cnm sen izmirlisin galiba ben izmirde bi kbb ciye ameliyat oldum bnm nefes problemm vardı.ucu düşük saylırdı burnumun.oraya gref koydu yani yapay kemik şimdi biraz kalkık ucu.sana dr. ismini verebilirim ama sadece estetik amaçlı yaptrcaksan nefes problemn yoksa estetik cerraha gitmen daha doğru tabi.
Arkadaşlar bir de sorum olacak sizlere... Burun ameliyatı sonrasında alçı ve bandajlarınız çıkmadan saçınızı nasıl yıkadınız? Kuaföre gitmeye korkuyorum başımı çok geriye yaslamak zorunda kaldığım için, kendim halledeyim diyorum banyoda becerebildiğim kadar onda da ya beceremezsem de ıslatırsam diyorum, sizlerden cevap vekliyorum
Arkadaşım ameliyat moduna ben ameliyata yarım saat kala girmiştim, damar yolu iğnesini görünce :O bi de ilkinde açamadı hemşire hanım. Tek sıkıntısı o ameliyatın tek acı orda hissettim ki o da iğne yaptırmak gibi bişeydi.
benim 33 gün oldu ben hala gülemiyorum rahat rahat.
tavuskusu77 yanlış anlamadıysam revizyon ameliyatı olacağınızdan bahsetmişsiniz.bende ameliyat olalı 6 ay bitti burnumda sorun olduğunundan 2.ameliyata karar verdik.bugün yarın ameliyat olacağım tekrar,bu sefer lokal anesteziyle,birde aynı dr um yapacak.merak ettim siz neden 2.ameliyatınızı olacaksınız,ve aynı dr mu yapacak ameliyatınızı cvplarsanız çok sevinirim.şimdiden tşk ederim.sevgilerimle
Arkadaşlar bir de sorum olacak sizlere... Burun ameliyatı sonrasında alçı ve bandajlarınız çıkmadan saçınızı nasıl yıkadınız? Kuaföre gitmeye korkuyorum başımı çok geriye yaslamak zorunda kaldığım için, kendim halledeyim diyorum banyoda becerebildiğim kadar onda da ya beceremezsem de ıslatırsam diyorum, sizlerden cevap vekliyorum
tatlım benim yöntemim biraz komikti ama çaresiz öyle yaptım.çünkü bana yardımcı olabilecek kimse yoktu.
uzunca bir bez parçasını saç bandı gibi boynumdan anlıma bağladım(su gelirse bile engelliyo) ve tüm banyo boyunca zorda olsa kafamı arkaya tutmak suretiyle sınavımı tamamladım:))) Daha yaratıcı bi fikir bulamadım,ama işe yaradıhihoyyyt
sana kolay gelsin
cnm hastane ve dr. ismi veririm ama özelden yazayım dedim özel msj atamadım mail adresini yazarsan bana oraya yazarım dr. ismini cnm.
teşekkür ederim yasmine ekledim inş. görülebiliyordur..
Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?