Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bende merak ediyorum,bu masaj nasıl, günde nekadar yapılıyor.

ayrıca arkadaşlar ben burnumun şeklinin daha fazla değişmesini istemiyorum.ama burda herkes 2,3 ay 1 seneden bahsediyo.benimki 5 günde bile farkedilir derecede değişti, daha fazla inmesin,küçülmesin nolur.sırnaşık şeysırnaşık şey yani bu değişim ne şekilde oluyo açıklayabilirmisiniz

benim doktorum sabah kalktığında 2-3 dk. yap demişti.ama kaç ay yapıcağımı sormadım heralde 2-3 ay devam ederim.sabah kalktığında daha fazla şiş oluyor burun akşama doğru iniyor.benim de 5.gün şekli belliydi ama hala şiş oluyor.6ayda geçiyor şişlikler.ama burnunun çok da fazla değişeceğini sanmıyorum.o masajları bırakma çünkü burnunda ödem kalabiliyormuş.septumda da kan kalabilir ve 2. ameliyat gerekirmiş.

yasemincim msjını okudum ama sana geri yazamıyorum hata veriyor.çok teşekkür ederim ilgine gidiceğim zaman sana haber veririm cnm eger ulaşamassamda senin tavsiyenle gittiğimi söylerim

öncelikle ğeçmişolsun ? Nekadar ücret ödedin acaba ? Birde resimlerini koyarsan cok sewiniriz

evt cnm sildim çünkü dün koymuştum albümlere giren herkes görüyor ben sadece burun ameliyatı konusundakilerle paylaşmak istemiştim o yüzden kaldırdım

Bende burun amaliyati olmak isteyen kisilerdenim canim :) aylardir burayi takip ediyorum ki isallah eylulde yaptircemve burayada resmini koymayi dusunuyorum neyse artik..

Arkadaşlar ameliyat sonrası anlatımlarım son sürat devam ediyor hihoyyyt Bugün ameliyat olalı tam bir hafta oldu. Doktorum (Prof. Dr. Ege Özgentaş) alçımı çıkardı. Burnuma masaj yaparken canım acıdı biraz ofladım pufladım ama dayanılmayacak bir ağrı değil, 4 saatlik bir ameliyat geçirdin korkmazsın sen diye motive ettim kendimi alçı çıkmadan ondandır belki

Neyse efenim gelelim sadede, yeni burnumu gördüm. Doktorum ben aynaya bakmadan önce uyardı. Aynada göreceğin burun senin gerçek burnunun neredeyse iki katı olacak, ödemin var sakın korkup moralini bozma dedi. Neyse ki Kadınlar Kulübünden de eğitimliyim bu konuda o nedenle neyle yüzleşeceğimi az çok biliyordum :enbuyukkk: :sm_cool:

Aslında görüntü o kadar da korkunç değildi, uykudan yeni uyanmış miskin bir burun vardı sanki karşımda, biraz şişmiş ve yorgun görünüyordu hehe :1rolleyes: Eski kemerli burnumun yanında sempatik bile geldi o şiş hali a.s

Silikon tamponlarım ise hala duruyor çünkü zorlu bir septum onarımı da yapılmıştı ameliyatımda ama varla yok gibiler, onlar bir hafta daha duracak. Haftaya bandajlarımla birlikte onlar da çıkacak...

Masaj konusuna gelince doktorumla aynanın karşısına geçtik, nasıl masaj yapacağımı da öğretti. Günde 3-4 kere her seferinde 10'ar kere burnun sırtını yukarıdan aşağı çok hafif olmamakla beraber yanaklarıma doğru sıvazlasan yeterli bir haftada büyük ölçüde iner ödem dedi. Şu anda ödemli bir buruna dokunmak o kadar garip ki. Parmağımı burun sırtına koyduğumda su birikintisini resmen hissedebiliyorum. Yumuşacık :bbo: biraz daha derine yoklayınca kemik geliyor anca elime... Gerçekten ilginç bir his...

Merak edenler için eski burnumun ve ameliyattan bir hafta sonraki burnumun profil resmini buraya ekliyorum. Ek olarak bir de görmeniz açısından silikon tamponların aşağıdan nasıl göründüğünü gösteren bir fotoğraf da ekliyorum. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar!

çok güzel anlatmışsın aquatha
ayrıntılarıyla anlatman benim için iyi oluyor aslında. benimde haftaya ameliyatım ve neler yaşayacağımı öğrenmiş oluyorum sayende.

burnun gayet güzel görünüyor bu arada
bantlar falanda çıktığında tekrar eklersen sevinirim. ama güzel olduğu bu haliyle bile belli

çok geçmiş olsun ,gayet güzel görünüyor burnun.şu açıdan da şiş falan görünmüyo, yani büyüklüğü normal geldi bana. silikon tampon açısındanda şanslısın,benimki normal bez tampondu.nefes alamamıştım ve çıkarken yapışmış,çok acımıştı.
neyse, gelişim aşamalarını böyle açıkça anlatmaya devam edersen sevinirim :hooray:

çok geçmiş olsun.a.s.burnun güzel olmuş bandlı ve en azından tam anlamıyla şekil alması için dr söylemiştir 6 ay geçmesi gerekiyor.fakat yanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum.Burnun şeklini sen mi böyle istedin çünkü benim gördüğüm kadarıyla burunun alt kısmı biraz aşağıda kalmış burun delikleri arasında çok azda olsa mesafe var.

burdan güzel gibi duruyor ama tam sonucu bize atarsan daha sağlıklıyorumyapabiliriz...umarım bantlardan sora cok iyi gözükür......
birde buraya o kücük fotoları nasıl yaıpstırdınben yapamadım da:)))

Canım iyi dileklerin için sağol. Soruna şöyle yanıt vereyim. Şu anda bandajla burun ucumun yukarıya çekilmiş olmasından dolayı biraz da öyle bir görüntü var yandan. Hatta bandajım yapıştırılırken yardımcı olan hemşirenin de burnu estetikliydi ve kalkık bir ucu vardı. Doktorum o esnada "Şimdi ucunu kaldırıyorum ama birkaç ay sonra ucu daha da inecek, seninki gibi durmayacak" dedi... Sanıyorum bahsettiğin o görüntü de birkaç ay içine oturacak...

evet çok haklısın biraz erken yorum yaptım. ama yinede herşeye rağmen bu hali bile güzel :)

bisküvii sen ameliyatını kime oldun acaba? sakıncası yoksa senin için
profilinde izmiri görünce..bende izmirdeyimde ondan mrk ettim cnm..

Bende burun amaliyati olmak isteyen kisilerdenim canim :) aylardir burayi takip ediyorum ki isallah eylulde yaptircemve burayada resmini koymayi dusunuyorum neyse artik..

koy cnm olmak isteyenlere şevk oluyor yapılan burunlar.. buraya girmeden önce sadece küçük bir düşünceydi benimki ama burda olan o kadar çok insanı görünce sende cesaretleniyorsun..

bende burnumdan ameliyat oldum ama kırık ve estetik vardı doktorum masaj yapmam gerektiğini falan söylemedi zaten kırık olduğu için burnuma dokunamıyordum kırık yeri ağrıyordu şimdi eylül ayında 1 sene olucak ama buruyn ucumda halşa ödem var doktorum ilk amaliyata girmeden burnumun ödeminin falan gitmesinin 1,5 seneyi bulabileceğini söylemişti eylül ayında kontrolüm var şimdiye kadar herhangi bi aksilik çıkmadı işallah çıkmazda

bisküvii msjnı aldım cnm ama senin msj ayarların kapalı sanırım yada ben bulamadım o yüzden burdan yazayım..
aklımdaki isme olmuşsun ameliyatını benimde ilk görüşmek istediğim dr. o..çok sevindim duyunca inan ki..:) bana özelden ne kadara mal olduğunu ameliyatı nerde yaptığını hastanede kalıp kalmadığını ve hastayla ilgilenmesinin nasıl olduğunu yazabilir misin..
çok soru sordum ama sen tam aklımdaki isme olunca ön bilgi almak istedim..çok teşekkür ederim cnm. inş. herşey yolunda gider ve olumlu bir şekilde paylaşırsın burayla..

Cok guzel duruyo burnun valla sisi gibi bile degil bence ucuda cok guzel duruyo bazilarinada ole yakisiyo bolelerinide gordummu karar verdigim doktoru degistirsemmi diyorum ne kadar zor bi sey bi doktor secmek ...kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…