Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar bahsettiğim üzere dün alçım çıkmıştı, gece ilk defa alçım olmadan uyudum ve sabah kalktığımda göz altlarım şişmişti... Sanırım alçı burundan göz altlarına ödem akışını bir ölçüde engelliyordu. Sabah kalkar kalkmaz burun masajımı yaptım, gözlerimin altına doğru sıvazlıyordum bu sefer gözlerimin altını da sıvazladım bakalım gün içerisinde şişler bir değişiklik gösterecek mi? Tekrar başa döndüm gibi oldu, her sabah kalktığımda böyle olacaksa ben haftaya işe nasıl giderim ya onu düşünüyorum şimdiden... Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Selam arkadaşlar bende uzun zamandır sitede yazlanları okuyordum 1 hafta içinde karar verdim ve perşembe günü Ankarada ameliyat oldum.Şuan yüzüm çok şiş ve morluklar var.Tompon ise çok ama çok rahatsız ediyor yarın alınacak ama yarına kadar nasıl dayanıcam bilmiyoum.Morluk ve şişlik için önerisi olan varsa sevinirim

Arkadaşıım ahh allah kolaylık versin çook zor oluyo o tampon ama sık dişini.Ömründen 2 gün canın sıkılmış çok mu önemi var, tüm hayatın boyunca daha güzel geziceksin:) yani bunlar benim motivasyon cümlelerimdi:))
Yüzüne bakmaman tavsiyem. Ben fotosunu çekmiştim 2. gün de ağlıycaktım:)) Korkunç oluyosun o yüzden 1 hafta fln geçsin öle bak.
Hadi canım geçmiş olsun çoook.

Elimden ayna düşmüyor açıkcası bakıp duruyorum pişman oldum galiba.Çok korkuyorum inş güzel olmuştur ve yüzüme yakışır.
Nişanlım istemiyodu bile bile yaptırdım şimdi ise artık doğal güzel deilsin diyip moralimi bozuyo inş bi ömür başıma kalkmaz(

Canım önemli olan kendini iyi hissetmen .Sen başkalarını boş ver .Erkeklere kalsa hep doğal olsun derler ama bizim psikolojimizi düşünmezler .Sen önceki halinden memnun değilmişsin ki ameliyat olmuşsun .Eminim eskisinden çok güzel olmuştur .Kendinle gurur duy canım Bu yüz senin yüzün istediğini yaptırmak da özgürsün .Moralini hiç bozma ,nişanlında alışır merak etme ..Senin mutluluğun onu mutlu etmeli .Sevgiler...

Sevgili oveg bence moralini hiç bozma arkadaşım ben burnunun çok güzel ve çok doğal olduğuna eminim..daha çok erken hele bir şişler insin...:dance:

bence ılk gunler boyle hıssetmen cok normal canım,yuzun seklı degısıyo ve ınsan ben neyapdım dıye dusunuyo bende yasıcagım ıcın bunları kendımı hazırlıyorum,sıslıkler ınınce umarım ıstedıgın burna kavusursun bıde sunu soylıyım erkekler dogal olsun derler derler boya kupu kızlardanda gozlerını alamazlar :)yanı uzulme sana yeterkı yakıssın ve senı mutlu etsın yeter

Yok ya bencede erkeklerin ben hiçbi laflarına inanmam sen güzel olduktan sonra burnun estetikmiş aklına bile gelmez bence:)
Sen kendin mutlu olmaya bak bence. Moralinide bozma canım bunun için moral mi bozulur:) Neticeye bak sen:)

Teşekkürler arkadaşlar inşallah güzel olmuştur.Bi yandanda acaba günah mı işledim ramazan günü diyorum ama sanırım bunları düşünmek için çok geç oldu artık.Şu tamponlar çıksın başka bişey istemiyorum.
Aslında çok acele karar verdim ve oldum o yüzden hala inanamıyorum pazartesi muayene oldum düşünün.hayırlısı..

Geçmiş olsun burnun güzel gözüküyor az çok tahmin edilebiliyo şekli. Alçısız halinide koyarsın umarım.

Arkadaşlar sakın korkmayın aynı ameliyatı ben de oldum ve tabiki benim de korkularım vardı ya kötü olursa ya doğal olmazsa gb bir takım sorularım vardı beynimde..Ama doktorunuzla konuşup bunları anlatırsanız sizi rahatlatacaktır eminim ki..Ve ben ameliyat olalı 5 ay oldu..Herşey normale döndü ameliyattan çıkınca bile keşke daha önce olsaydım dedim..Ameliyattan çıktığımda hiçbir ağrım sızım olmadı..Alçı çıkınca bile bir ağrım olmadı tek ağrılı yani tamponların çıkmasıydı ki zaten doktorum demişti en zoru bu olacak die tahmin ettiğim kadar acı olmamıştı bile..Bu tür korkuları olan arkadaşlara tavsiyem eğer bu ameliyata karar verdiyseniz en kısa zamanda olun..Ben çok memnunum iyiki olmuşum hatta neden bu kadar geç olmuşum die kendime kızıyorum:)Görenler estetik olduğunu anlamıyor bile..

bugun itibariyle ameliyatımın 52.günündeyim.Çok rahat bir ameliyat gecirdim.Sisliklerim ve morluklarım cok olmadı ama hala burnum çok şişyandan bir sorun yok)Bu durumda beni çok üzüyor.Aglayıp duruyorum.Agladıkcada burnum daha cok sisiyor.Doktorumda cok basarılı biri kontrolmde burun derimin kalın ve yaglı oldugunu bu yüzden sisliklerin uzun zaman sonra inecegini söyledi.Şişler hiç inmeyecekmis gibi geliyor banaAmeliyat olan amca kızımın yüzünün ifadesi tamamiyle degisti.Bende degisiklik çok az. Ameliyat olan arkadaslar Sizinde ifedeniz degistimi?

vallaa ameliyattan tam 2 ay gecti ama hala sisliklerim var,doktorum bana yüzde 40 kücülttüm demisti burnumu ama bakinca yüzde 10 gibi duruyor,benim burnumun derisi yagli oyüzden biraz gec inecek sanirim bide bende ödem kalma korkusu var,yani masaj yaparken sislikler gelio elime yaptikce inio gibi bi his var ama ya kalirsa,allah korusun:Saruboceq:ya bide burnumun üstü yagli oldugu icin temizlik konusundada zor oluyor,yandan cok güzel ama önden hala sis,cok olmasada sis,bide sesimde degisiklik oldu,sizlerdede olan varmi??yani suan iyiki yaptirmisim demiyorum yada niye yaptirdimda demiyorum bir ay daha bekleyim yoksa doktorumla bi konussam iyi olucak...

hangi doktora ameliyat oldugunu sorabilirmiyim??

Arkadaşlar benimde 37. günüm. şaka gibi:) ve burnumun ucu sepsert. Ama ben bu halini seviyorum umarım çok küçülmezzzz.
Geçiyo o şişlikler ben bizzat bi arkdşmda gördüm 1 sene o kadar farkettiriyoki inanamıosun nası bu hale gelmiş diye.

hangi doktora ameliyat oldugunu sorabilirmiyim??

prof. dr. Kutlu Sevin'e oldum.Çok ilginç bir ruh hali içindeyim 5. günüm ve aynaya bakasım yok.Tamponlar çıktı ucu güzel gözüküyo diyolar ama alçı çıktıktan sonra yüzüme yakışack mı bilmiyorum.

off off okudukca daha çok korkuyorum ben,salı günü ameliyat olucam biyanım kaç diyorbıyanımda olda kurtul diyor

aquatha slm canim gecmis olsun,bence cok sis degil gayet yeni amaliyat olmus bir operasyon icin normal,hangi dr amaliyat oldun ogrenebilirmiyim canim,tesekkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…