Selam arkadaşlar bende uzun zamandır sitede yazlanları okuyordum 1 hafta içinde karar verdim ve perşembe günü Ankarada ameliyat oldum.Şuan yüzüm çok şiş ve morluklar var.Tompon ise çok ama çok rahatsız ediyor yarın alınacak ama yarına kadar nasıl dayanıcam bilmiyoum.Morluk ve şişlik için önerisi olan varsa sevinirim
Arkadaşıım ahh allah kolaylık versin çook zor oluyo o tampon ama sık dişini.Ömründen 2 gün canın sıkılmış çok mu önemi var, tüm hayatın boyunca daha güzel geziceksin:) yani bunlar benim motivasyon cümlelerimdi:))
Yüzüne bakmaman tavsiyem. Ben fotosunu çekmiştim 2. gün de ağlıycaktım:)) Korkunç oluyosun o yüzden 1 hafta fln geçsin öle bak.
Hadi canım geçmiş olsun çoook.
Elimden ayna düşmüyor açıkcası bakıp duruyorum pişman oldum galiba.Çok korkuyorum inş güzel olmuştur ve yüzüme yakışır.
Nişanlım istemiyodu bile bile yaptırdım şimdi ise artık doğal güzel deilsin diyip moralimi bozuyoinş bi ömür başıma kalkmaz (
Elimden ayna düşmüyor açıkcası bakıp duruyorum pişman oldum galiba.Çok korkuyorum inş güzel olmuştur ve yüzüme yakışır.
Nişanlım istemiyodu bile bile yaptırdım şimdi ise artık doğal güzel deilsin diyip moralimi bozuyoinş bi ömür başıma kalkmaz (
Arkadaşlar bahsettiğim üzere dün alçım çıkmıştı, gece ilk defa alçım olmadan uyudum ve sabah kalktığımda göz altlarım şişmişti... Sanırım alçı burundan göz altlarına ödem akışını bir ölçüde engelliyordu. Sabah kalkar kalkmaz burun masajımı yaptım, gözlerimin altına doğru sıvazlıyordum bu sefer gözlerimin altını da sıvazladım bakalım gün içerisinde şişler bir değişiklik gösterecek mi? Tekrar başa döndüm gibi oldu, her sabah kalktığımda böyle olacaksa ben haftaya işe nasıl giderim ya onu düşünüyorum şimdiden... Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Geçmiş olsun burnun güzel gözüküyor az çok tahmin edilebiliyo şekli. Alçısız halinide koyarsın umarım.
hangi doktora ameliyat oldugunu sorabilirmiyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?