Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

off off okudukca daha çok korkuyorum ben,salı günü ameliyat olucam biyanım kaç diyorbıyanımda olda kurtul diyor

kaçmak yok artık livali kaydirigubbakcemile

ikimiz için de bu hafta çok önemli bir hafta.. sen salı günü, ben cuma günü ameliyatta olacağız
veeeee inşallahhh ikimizinki de çoooooook güzel olacak. ben doktorumuza güveniyorumm

bol şanslar arkadaşım kaydirigubbakcemile5
:1hug:

selam arkadaşlar ,

bir süredir burada yazılanları takip ediyorum,size cok teşekkür ederim,bana o kadar güç verdiniz ki en sonunda bende ikna oldum.kaydirigubbakcemile3

20 ekim de bende Doç. Dr. Ufuk Bilkaya Ege ünüversitensinde ameliyat olacağım,inşallah sonuclar hepimizin istegibi olur.yerimseniben

aquatha slm canim gecmis olsun,bence cok sis degil gayet yeni amaliyat olmus bir operasyon icin normal,hangi dr amaliyat oldun ogrenebilirmiyim canim,tesekkurler...

Teşekkür ederim canım, ben Prof. Dr. Ege Özgentaş'a ameliyat oldum. Başkent Üniversitesi İstanbul Hastanesi'nde. Burnumun yeni halinden gayet memnunum henüz bandaj çıkmamış olsa da...

off off okudukca daha çok korkuyorum ben,salı günü ameliyat olucam biyanım kaç diyorbıyanımda olda kurtul diyor

Arkadaşım korkma hiç.ilk bi kaç gün çok kötü ama benim bugun 5 günüm.Gün geçtikçe insan daha iyi oluyo inan.Biraz sabır işi.Depresyondan çıktım yani:) Şişlikler ve morluklarda geçiyo yavaş yavaş.Zorlu bi süreç sabır istiyo ama heralde çekeceğimiz bu bi kaç gün sonra herşey düzelicek inşallah.
Haftaya pazartesi alçı çıkacak.sizce çok uzun deil mi bu süre?sizlerin kaçıncı gün çıktı?Bi de alçı çıktıktan sonra bant mı takacak.Takacaksa kaç gün kalacak.?

Şöyle sıralamam gerekirse;

Gazlı bez tamponlardan biri ameliyatın ertesi günü çıktı
3. günde diğer gazlı bez tamponu çekti, cilt dikişlerimi aldı
7. günde alçıyı çıkardı ve bandaj koydu
14. günde bandajımı ve silikon tamponlarımı çıkaracak (çok yamuk bir septumum olduğu için kalmasında fayda olduğunu söyledi doktorum)

Burnumun özgürlüğüne kavuşması için 3. gün kaldı. Bu hafta Cuma sabahı tüm fazlalıklarımdan kurtulup işe gideceğim :)

canım yaw yarın ameliyat oluyorum saka gıbıkaydirigubbakcemile3kacamam zaten artık valla ablam öldürür beni heralde çevremdeki herkes yeter diyo bana,sende cuma gunu olcaksın ben olıyım sana herseyı anlatcam tek tek barıs bey guvenılır bence umarım guvenım bosa cıkmaz

seni cok ii anlıorum bende 3 ay sonra olmayı düşünüyorum.aklımda iki doktor var ikisiyle de görüşüp birine olucam artk bekledikçe heyecan hem artıyo hemde istek arttığı için oliyim de kurtuliyim durumu da oluyo.dua edicem senin için umarım ameliyat sırası da sonrası da kolay geçer istedigin burna kavuşursunkaydirigubbakcemile5

canım benım ınsallah hersey guzel olcak,barıs beye oluyorum ben ve korku gercekden var canımaynı psıkolojıyı hepımız yasıyoruz resmen guzel olcak dıye dusunmeye calısıyorum umarım oyle olur,dualarınız için tesekkur ederım emın olun bende edıcem sızler ıcın

l'vali guzel haberlerini bekliyoruzhihoyyyt hersey istedigin gibi olur insallah.bende olucam sizin sayenizde hihoyyyt

sizden guc aldim

canım ınsallah engec carsamba aksamı sızlere haberlerı verıcem Allahın ıznıyle,yarın ola hayrola cok korkuyorum ama:)

Teşekkür ederim arkadaşım.Beklemem gerekecek.Alçının altından kaşınmaya başladı çok kötü oluyor.İnşallah herkesin istediği gibi olur.

xxxxxe oldum.Çok ilginç bir ruh hali içindeyim 5. günüm ve aynaya bakasım yok.Tamponlar çıktı ucu güzel gözüküyo diyolar ama alçı çıktıktan sonra yüzüme yakışack mı bilmiyorum.

xxx sonuclarını görmüstüm ama görüsmedim kendisiyle güzelsonucları vardı internetten atmışlardı 5-6 ay önce...
ne kadara ameliyat oldun yazar mısın???
özelmail atmak istedim özelin kapalı birde açık mı oldun kapalı teknikle mi???

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben tanıdık vasıtasıyla olduğum için uygun bir fiyata oldum.Bu konuda gerçekten çok sanşlıyım ama xxx 2500 ile 4000 arasında yapıyor.,
Kapalı teknikle oldum.Bana normal tampon kullandı silikon tamponu bir kaç kere denediğini ama kemiği iyi tutmama ihtimali olduğunu söyledi.Ben çok memnun kaldım.xxxx çok güzel yağlı boya resimleri var onları görünce tamam dedim.Çünkü adamın eli yetenekli burnuma güzel şekil verir dedim.Alçi çıksın inşallah yüzüme yakışan bir şekil olur.

oveg slm tekrar,
özel mesajını açarmısın sana mailatmam lazım...benim ameliyatım haftaya olacak ve halabazen çekincelerim varxxxx ileilgilibir şeyler sormak istiyorum ...
çok sağolumarımheyecanımı anlarsın

.............................................................................................................

Son düzenleme:
cedrina sen kime ameliyat olmuştun acaba?

Merhaba, Burun ameliyatımı 10 yıl önce yani 21 yaşımda yaptırdım. Aslında fena da olmadı ama ucu inik ve burun deliklerinde simetri sorunu var. Aslında yine de ikinciyi yaptırmayabilirdim ama nefes alma sorunum da başladı iki yıldır. Mecbur kaldım. Aynı doktora yaptırmayacağım zaten doktorum nerde onu da bilmiyorum o zaman İzmir'deydim. Senin burnunda ne sorun var canım?[/QUOTE]

canım benim burnumun üstünde ilk ameliyatımdan kalan hafif bir (kemer demek istemiyorum) tümsek vardı.vardı dedim çünkü dün 2.ameliyatımı oldum çok şükür.lokal anestezi ile burnumun üstünü törpüledi dr um.ilk doktoruma ameliyat oldum yine,sağolsun çok ilgilendi.hafif bir kavis istedim oda kırmadı beni.şuan şiş yine o yüzden şeklini anlayamıyorum bakalım şişlikler geçince nasıl olacak.lokalen çok korktum aslında ama o kadarda zor değilmiş umarım bu sefer iyi olmuştur.a.s.

canım özel mesaj nasıl açılıyor yeni sayılırım yüzden bilemedim.elimden geldiğince bilgi veririm tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…