off off okudukca daha çok korkuyorum ben,salı günü ameliyat olucam biyanım kaç diyorbıyanımda olda kurtul diyor
aquatha slm canim gecmis olsun,bence cok sis degil gayet yeni amaliyat olmus bir operasyon icin normal,hangi dr amaliyat oldun ogrenebilirmiyim canim,tesekkurler...
off off okudukca daha çok korkuyorum ben,salı günü ameliyat olucam biyanım kaç diyorbıyanımda olda kurtul diyor
Arkadaşım korkma hiç.ilk bi kaç gün çok kötü ama benim bugun 5 günüm.Gün geçtikçe insan daha iyi oluyo inan.Biraz sabır işi.Depresyondan çıktım yani:) Şişlikler ve morluklarda geçiyo yavaş yavaş.Zorlu bi süreç sabır istiyo ama heralde çekeceğimiz bu bi kaç gün sonra herşey düzelicek inşallah.
Haftaya pazartesi alçı çıkacak.sizce çok uzun deil mi bu süre?sizlerin kaçıncı gün çıktı?Bi de alçı çıktıktan sonra bant mı takacak.Takacaksa kaç gün kalacak.?
gssibel ege de kaça yaptrcan öğrenebilir miyim
kaçmak yok artık livali kaydirigubbakcemile
ikimiz için de bu hafta çok önemli bir hafta.. sen salı günü, ben cuma günü ameliyatta olacağız
veeeee inşallahhh ikimizinki de çoooooook güzel olacak. ben doktorumuza güveniyorumm
bol şanslar arkadaşım kaydirigubbakcemile5
:1hug:
canım yaw yarın ameliyat oluyorum saka gıbıkaydirigubbakcemile3kacamam zaten artık valla ablam öldürür beni heralde çevremdeki herkes yeter diyo bana,sende cuma gunu olcaksın ben olıyım sana herseyı anlatcam tek tek barıs bey guvenılır bence umarım guvenım bosa cıkmaz
canım benım ınsallah hersey guzel olcak,barıs beye oluyorum ben ve korku gercekden var canımaynı psıkolojıyı hepımız yasıyoruz resmen guzel olcak dıye dusunmeye calısıyorum umarım oyle olur,dualarınız için tesekkur ederım emın olun bende edıcem sızler ıcın
Şöyle sıralamam gerekirse;
Gazlı bez tamponlardan biri ameliyatın ertesi günü çıktı
3. günde diğer gazlı bez tamponu çekti, cilt dikişlerimi aldı
7. günde alçıyı çıkardı ve bandaj koydu
14. günde bandajımı ve silikon tamponlarımı çıkaracak (çok yamuk bir septumum olduğu için kalmasında fayda olduğunu söyledi doktorum)
Burnumun özgürlüğüne kavuşması için 3. gün kaldı. Bu hafta Cuma sabahı tüm fazlalıklarımdan kurtulup işe gideceğim :)
xxxxxe oldum.Çok ilginç bir ruh hali içindeyim 5. günüm ve aynaya bakasım yok.Tamponlar çıktı ucu güzel gözüküyo diyolar ama alçı çıktıktan sonra yüzüme yakışack mı bilmiyorum.
xxxxn sonuclarını görmüstüm ama görüsmedim kendisiyle güzelsonucları vardı internetten atmışlardı 5-6 ay önce...
ne kadara ameliyat oldun yazar mısın???
özelmail atmak istedim özelin kapalı birde açık mı oldun kapalı teknikle mi???
cedrina sen kime ameliyat olmuştun acaba?
oveg slm tekrar,
özel mesajını açarmısın sana mailatmam lazım...benim ameliyatım haftaya olacak ve halabazen çekincelerim varxxxx ileilgilibir şeyler sormak istiyorum ...
çok sağolumarımheyecanımı anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?