Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canım morluk ve şişlik insanın bünyesine göre değişiyormuş ama engüzel yöntem buz tampon buzla masaj yap 3 gün morarık olan yerlere zaten burnun alçıda olucağı için burun üstüne doktor izin verena kadar elleme ben morarıklar için morarık kremi kullanmıştım 1 haftada morarığım gitmişti eşim beni görünce çok korkmuştu tabi ben halimin farkında değilim zavallım kalkıp kalkıp yüzüme bakıyordu aşkım geçti geçti az kaldı diyordu ben tabi morarıklarım gidince anladım ne demek istediğini

oveg,
Kişisel Kontrol Panelinden özelmesajı açıyorsun....
xxxx ücretsiz görüsmeyi kabul ediyor mu???

Son düzenleyen: Moderatör:
oveg,
xxxücretsiz görüsmeyi kabul ediyor mu???

Açtım Tili cevap yazdım.Ben morluk kremi kullanmadım 6. günüm çoğu gitti çok az kaldı 10.gün tamamen geçer heralde.tek sorunum şişlik yanaklarımda biraz kaldı.1 ay içinde yüzüm oturur mu arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim bugün 11. günüm, ona rağmen yanaklarımdaki şişlikler belirgin düzeyde indi. Tombiş tombişti dudaklarımın kenarları, bulldog gibi görünüyordum sanki. Her gün mutlaka resmimi çekiyorum. Bugün baktım da resimlere üçüncü, dördüncü gündeki o şişlikler belirgin derecede azalmış. Sağ gözümün altında hafif bir saraltı kaldı morluklardan geriye... 2 gün sonra bandajlardan da kurtulacağım... Oh! :)

selam herkesea.s.

burun ameliyatimi 20 ekimde olacaktim ,simdi 22 eylule aldirdim,benim icin dua edin kizlar son 12 gun:teytey:

insallah her sey yolunda gider:dance:

ederiz cnm sen merak etme..inşallah hayırlısıyla gir çıkta ameliyatına baya sıkıştırıcam sonra seni sorularımla:)

slm arkadaslar ameliyatım 20 eylulde ,
Lutfen Dua edin inanılmaz heyecan sardı....
umarım her seye değer.....

slm arkadaslar ameliyatım 20 eylulde ,
Lutfen Dua edin inanılmaz heyecan sardı....
umarım her seye değer.....

çok sevindim arkadaşım,ben bu siteye üye olduğumda sen ameliyatla ilgili araştırma yapıyordun.senin üstüne ben 2.ameliyatımı oldum bacım,umarım allah gönlüne göre verir,inşallah herşey istediğin gibi olur,dualarım seninle....a.s.

sorma kardeş,
bu kadar araştırmaya umarım ameliyat sonucu patlamaz bende:)
ben bile hala inanamıyorum haftaya olacağına.....
SON 9 GÜNÜM KALDI......
KÖTÜ OLURSA EŞİMİN VE TANIDIKLARIN DİLİNDEN KURTULAMAM!!!
ALLAH YARDIMCIM OLSUN!!!

Canım kötü ihtimalleri hiç düşünme... Pozitif düşünmeye çalış, inan çok yardımı olacaktır sana...

kızlar ben geldım yuzum sıs ama morlugum yok fazla sonradan morarmı bılmıyorum barıs bey artık morarmaz dedı ama bılmıyorum agrım yok ama tabı tuhaf hıssedıyorum ben cıddı bıseptum devıasyonumda oldugu ıcın 4 saat surmus ameliyat sımdıbuzlarla yasıyorum daha şişmiyim dıye herseyı anlatcm tek tek ama suan fazla ıyı hıssetmıyorum hepınızı cok cok opuyorum

cok cok geçmiş olsun Livali, morluk olmadığına sevindim,şişlikte çok normal ,sende kurtuldun canım bu stresten darısı bizim başımıza:)

cAnım benım tesekkur ederım dua larını ıyı dıleklerını eksık etmeyen herkese tesekkur ederım,detayları anlatıcam sıze ama sımdı degıl uzanmam gerek bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…