cAnım benım tesekkur ederım dua larını ıyı dıleklerını eksık etmeyen herkese tesekkur ederım,detayları anlatıcam sıze ama sımdı degıl uzanmam gerek bıraz
gökkuşağı kime karar verdin[/
Vallaha daha tam karar veremedim istanbul diyordum gozum yolllardan, kalacak yerden korktu ama genede hala dusunme asamasindayim eger istanbulda olursam kesin baris cakir ama izmirden Gssibel amaliyat olacak ayin 22 sine onunlada gorusuyoz bakalim eger o memnun kalirsa ufuk bilkay diye dusunuyorum suan bilmiyorum daha zamanim var bakalim hele sende bi ol cumayi bekliyorum canim:1rolleyes:
kızlar ben geldım yuzum sıs ama morlugum yok fazla sonradan morarmı bılmıyorum barıs bey artık morarmaz dedı ama bılmıyorum agrım yok ama tabı tuhaf hıssedıyorum ben cıddı bıseptum devıasyonumda oldugu ıcın 4 saat surmus ameliyat sımdıbuzlarla yasıyorum daha şişmiyim dıye herseyı anlatcm tek tek ama suan fazla ıyı hıssetmıyorum hepınızı cok cok opuyorum
kızlar ben geldım yuzum sıs ama morlugum yok fazla sonradan morarmı bılmıyorum barıs bey artık morarmaz dedı ama bılmıyorum agrım yok ama tabı tuhaf hıssedıyorum ben cıddı bıseptum devıasyonumda oldugu ıcın 4 saat surmus ameliyat sımdıbuzlarla yasıyorum daha şişmiyim dıye herseyı anlatcm tek tek ama suan fazla ıyı hıssetmıyorum hepınızı cok cok opuyorum
tum arkadaslarım hepınıze tesekkur edıyorum umarım bundan sonrakı surecdede hep sırt sırta verırız,cıkdıgım gece ablama soyledım kızlara yaz merak etmesınler dıye ama unutmus o,aklımdaydınız yanı,aysem 07 canımcok agrım olmadısuanda yok,kan kusmadım sadece burnumdan sızıntım oldu kan sızıntısı oda asırı degıl,tamponlarım 1 hafta alcımla beraber kalıcak benım septumda devıasyonumda vardıcunkı,barıs beye ben guvendım cunkı cok korkagım bu konuda yoksa asla olamazdım bu ameliyatı,bı antıbıyotık bı agrı kesıcım ve bıde tabı meshur okyanus suyumuz var ,resım koycam canlarım ama bırazdaha ıyı olım hergunumu cekdıler hepsıni koyucam hepınızı opuyorum Allah hepımızı kurtarsın ya
sorma kardeş,
bu kadar araştırmaya umarım ameliyat sonucu patlamaz bende:)
ben bile hala inanamıyorum haftaya olacağına.....
SON 9 GÜNÜM KALDI......
KÖTÜ OLURSA EŞİMİN VE TANIDIKLARIN DİLİNDEN KURTULAMAM!!!
ALLAH YARDIMCIM OLSUN!!!
çok sevindim arkadaşım,ben bu siteye üye olduğumda sen ameliyatla ilgili araştırma yapıyordun.senin üstüne ben 2.ameliyatımı oldum bacım,umarım allah gönlüne göre verir,inşallah herşey istediğin gibi olur,dualarım seninle....a.s.
meraba arkdaşlar aranızda burun ameliyatı oldulktan sonra cildi değişen yani bozulan oldumu?malesef ben böyle bi şansszılık yaşıyorum ameliyattan önce hiç cilt problemim yoktu burnumun üstü yoğun olmak üzere yüzümde sivilceler varbu ameliyatıda bi yaptıran bide yaptırmayan pişman galiba (
meraba arkdaşlar aranızda burun ameliyatı oldulktan sonra cildi değişen yani bozulan oldumu?malesef ben böyle bi şansszılık yaşıyorum ameliyattan önce hiç cilt problemim yoktu burnumun üstü yoğun olmak üzere yüzümde sivilceler varbu ameliyatıda bi yaptıran bide yaptırmayan pişman galiba (
kızlar bugün son günüm. yarın ameliyat olcam.
hiç heyecanlı değilim. hiç korkmuyorum. barış çakıra çok güveniyorum. inşallah hayal kırıklığına uğramam.
benim için dua edin lütfen. buna çok ihityacım var.
Ayy 13 gün öncesi geldi aklıma heyecanlı değildim ama ameliyat günü geldiğinde kafama balyoz yemiş gibi olmuştum habire saate bakıyordum, saat de hızlı mı akıyordu ne :)
Canım tüm iyi dileklerimiz ve dualarımız seninle! Umarım ameliyatın başarılı ve estetik geçerGüzel haberlerini bekliyoruz!
kızlar bugün son günüm. yarın ameliyat olcam.
hiç heyecanlı değilim. hiç korkmuyorum. barış çakıra çok güveniyorum. inşallah hayal kırıklığına uğramam.
benim için dua edin lütfen. buna çok ihityacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?