Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cAnım benım tesekkur ederım dua larını ıyı dıleklerını eksık etmeyen herkese tesekkur ederım,detayları anlatıcam sıze ama sımdı degıl uzanmam gerek bıraz

a.s. Livali kurtuldun sonunda en zorunu atlattın. Bundan sonrası çabuk geçecek, Ameliyatı olmayı beklemek en zoru bence şu an sana imreniyorum, Benim de iki haftam kaldı nerdeyse darısı başıma çok geçmiş olsunnn

ay caniim hosgeldin gecmis olsun:) aklma geldikce hep dua ettim insh daha ii olursun:)
öpyorum:1hug:

Gecmis olsunn ... Sende kurtuldun vallah darisi bizlerin basina artik detaylari anlatirsan cok seviniriz :)

gecmis olsun livali,umarim hersey yolundadir,bende insallah kasim ayinda dr baris cakir'a amaliyat olucam,hem buurn hemde gogus estetigi,acikcasi cok korkuyorum,sana brunla ilgili birkac sorum olucakti,kendini iyi hisetiginde yanitlarsan cok sevinirim,cok agrin oldumu?amaliyattan sonra kan kustunmu?tamponlar yuzunden agizdanmi nefes aliyorsun sadece?ewe ciktiginda dr baris bey agri kesici verdimi kullanman icin?ayroca ozele nasil giriliyor bilmiyorum umarim ilerleyen zamanlarda resmini buraya koyarsin?tekrar tekrar gecmis olsun canim,a.s.

tum arkadaslarım hepınıze tesekkur edıyorum umarım bundan sonrakı surecdede hep sırt sırta verırız,cıkdıgım gece ablama soyledım kızlara yaz merak etmesınler dıye ama unutmus o,aklımdaydınız yanı,aysem 07 canımcok agrım olmadısuanda yok,kan kusmadım sadece burnumdan sızıntım oldu kan sızıntısı oda asırı degıl,tamponlarım 1 hafta alcımla beraber kalıcak benım septumda devıasyonumda vardıcunkı,barıs beye ben guvendım cunkı cok korkagım bu konuda yoksa asla olamazdım bu ameliyatı,bı antıbıyotık bı agrı kesıcım ve bıde tabı meshur okyanus suyumuz var ,resım koycam canlarım ama bırazdaha ıyı olım hergunumu cekdıler hepsıni koyucam hepınızı opuyorum Allah hepımızı kurtarsın ya

Tekrar gecmis olsun livali,iyi olmala cok sevindim,senin amaliyat olucagin gun hep aklimdaydin,sanirim cuma gunude ahsenyaren olucak,sira yavas yavas bana geliyor desene<ben iki operasyon gecirecegim icin agrilardan cok korkuyoru,acaba benimki kac saat surer yaklasik?ilac vermesine sevindim doktorun,bazi doktorlar ilac vermiyormus,ayrica canim resmini ozele degilde buraya koyarsan sevinirim,cunku ozele nasil giriliyor bilmiyorum,benim icin cok onemli livali,az bucuk derdimi anlarsin,muhakkak gormem lazim senin yuzunu,burnunun seklini,insallah bana yardimci olursun,butun dualarim seninle,allaha emanet ol,insallah hayatta her istedigin istedigin gibi olur,sevgiler canim.:1hug:

Geçmiş olsunn livali.:) En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle. Burnunu şu an inceleyip bi yargıya varmamanı tavsiye ederim:) İnsanı kendini görünce şok oluyo şiş ve mor bi halde:)
Morluklar falan hepsi geçicek ama düzenli buz koyarsan iyi olur ben 3-4 güne kadar koymuştum.
Rsimlerini bekliyorum merakla

Tili canım merhaba, çok sevindim ameliyata karar vermişsin. seni hiç soramadım kusura bakma biz istanbul a taşındık o yüzden kime karar verdin canım hayırlısı olsun öptüm seni.kaydirigubbakcemile5

livali, öncelikle geçmiş olsun senden de mutlu haberler bekliyoruz her muayene sonrası...

Arkadaşlar bugün 13. günüm ve yarın bandajım çıkıyoooor :) Silikon tamponlardan da kurtuluyorum. Yarın akşam yeni burnumun resmini buraya koyacağım. Umarım moralim bozulmaz, bandajdan iyi görünüyor ama, göreceğiz...

meraba arkdaşlar aranızda burun ameliyatı oldulktan sonra cildi değişen yani bozulan oldumu?malesef ben böyle bi şansszılık yaşıyorum ameliyattan önce hiç cilt problemim yoktu burnumun üstü yoğun olmak üzere yüzümde sivilceler var bu ameliyatıda bi yaptıran bide yaptırmayan pişman galiba(

slm cedrina 2. ameliyatını olduğunu yazmışsın şimdi nasılsın memnunmusun sonuçtan.Ayrıca hangi doktora ameliyat oldun yazarsan sevinirim slmlar...

mrhaba canım beim de ameliattan sonra cildimde çok kötü değişimler oldu.burnumda lekeler ve siyah noktalar oluştu.siyah noktalarım geçti ama lekeler kaldı.insanlar yüzüme baktığında hemen bunu farkediyor.umarım sende bu olmaz. bir dermatologla grüşmeni tavsiye edrim canım....

evet yaa. aynı şeyleri bende yaşıyorum ve sadece bana oldu diye düşünüyodum:1shok:.biraz pimpirikliyimdir de.burnumun üstü hadi normal diyelim,çok dokunamıyoruz,ama yanaklarımda çenemde hiç olmadığı kadar çok ve ardarda sivilceler çıkıyor. niye oluyor acaba? yada normalmi? herkes bunu yaşıyor mu?
yüzümde yeşil lekeler kaldı,bunlarda normalmi
off ne kadar sorunum varmış benimsırnaşık şey

kızlar bugün son günüm. yarın ameliyat olcam.
hiç heyecanlı değilim. hiç korkmuyorum. barış çakıra çok güveniyorum. inşallah hayal kırıklığına uğramam.
benim için dua edin lütfen. buna çok ihityacım var.

Ayy 13 gün öncesi geldi aklıma heyecanlı değildim ama ameliyat günü geldiğinde kafama balyoz yemiş gibi olmuştum habire saate bakıyordum, saat de hızlı mı akıyordu ne :)

Canım tüm iyi dileklerimiz ve dualarımız seninle! Umarım ameliyatın başarılı ve estetik geçer Güzel haberlerini bekliyoruz!

:1hug:
canım benim
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için Şeniz

Canımmmm şimdiden geçmiş olsun. Umarım herşey yolunda gider haberlerini bekliyorum:teytey:

ahsenyaren kullanıcısından alıntı
kızlar bugün son günüm. yarın ameliyat olcam.
hiç heyecanlı değilim. hiç korkmuyorum. barış çakıra çok güveniyorum. inşallah hayal kırıklığına uğramam.
benim için dua edin lütfen. buna çok ihityacım var.

Isallah iyi gecer amaliyatin iyi haberlerini bekliyoruzzz :)

Merhaba, ben 9 gün önce ameliyat oldum bandajlarım dün çıktı ve burnumdan nefret ediyorum ucunda tuhaf bi kalkıklık var nedense düzeliceğine hiç inanmıyorum. Yüzümün ifadesi değişti sanki burun ucum üçgen gibi. Çok sinir oldum.Sargıları ilk açıldığında burnundan nefret edip sonradan seven var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…