Arkadaşlar silikon tamponlarım ve bandajlarım çıktı nihayetinde burnumun neye benzediğini gördüm. Hala ödemli oluşu beni endişelendiriyor o nedenle "Aman da ne güzel olmuş burnum" şeklinde bir yaklaşımda bulunamıyorum ama o eski kemerli halini aratıyor da diyemem. Üstelik şimdi o kadar rahat nefes alabiliyorum ki, septum deviasyonu ameliyatım süper başarılı geçmiş onu anlamış oldum.
Silikon tamponlar çıkarken garip bir his oluyor demişti buradaki bir arkadaşımız. Ben de korkuyordum bu nedenle ama ıslaklıktan başka bir şey hissetmedim. Silikonun dayandığı taraflar temizlenemediği için oluşan burun salgısının da etkisiyle rahatça çıktı burnumdan. Ama şunu söylemeliyim ki tahminimden daha uzunmuş. Ben 2-3 cm'lik bir şey sanıyordum ama gördüğüm kadarıyla 5-6 cm bir uzunluğu var ama ameliyat olacaklar veya silikon tamponu olanlar hiç korkmasın bundan, kullanımı ve çıkarılması en kolay tampon biçimi diyebilirim!
Şimdi gelelim sadede tabi, sizler merakla resim bekliyorsunuzdur şimdi a.s Sizi daha fazla merakta bırakmadan yandan profili ekliyorum ama şimdilik ödemli olduğu için önden çekim koymak istemiyorum. Biraz daha düzelsin, o zaman koyacağım. Bu hali de epey kalkık görünüyor kabulümdür ama doktorum o kalkıklığın zamanla ineceğini söyledi ve burada okuduğum kadarıyla da genelde öyle oluyormuş zaten... Neyse, yorumlarınızı bekliyorum. Merak edenler olursa diye; doktorum Prof. Dr. Ege Özgentaş.
Arkadaşlar silikon tamponlarım ve bandajlarım çıktı nihayetinde burnumun neye benzediğini gördüm. Hala ödemli oluşu beni endişelendiriyor o nedenle "Aman da ne güzel olmuş burnum" şeklinde bir yaklaşımda bulunamıyorum ama o eski kemerli halini aratıyor da diyemem. Üstelik şimdi o kadar rahat nefes alabiliyorum ki, septum deviasyonu ameliyatım süper başarılı geçmiş onu anlamış oldum.
Silikon tamponlar çıkarken garip bir his oluyor demişti buradaki bir arkadaşımız. Ben de korkuyordum bu nedenle ama ıslaklıktan başka bir şey hissetmedim. Silikonun dayandığı taraflar temizlenemediği için oluşan burun salgısının da etkisiyle rahatça çıktı burnumdan. Ama şunu söylemeliyim ki tahminimden daha uzunmuş. Ben 2-3 cm'lik bir şey sanıyordum ama gördüğüm kadarıyla 5-6 cm bir uzunluğu var ama ameliyat olacaklar veya silikon tamponu olanlar hiç korkmasın bundan, kullanımı ve çıkarılması en kolay tampon biçimi diyebilirim!
Şimdi gelelim sadede tabi, sizler merakla resim bekliyorsunuzdur şimdi a.s Sizi daha fazla merakta bırakmadan yandan profili ekliyorum ama şimdilik ödemli olduğu için önden çekim koymak istemiyorum. Biraz daha düzelsin, o zaman koyacağım. Bu hali de epey kalkık görünüyor kabulümdür ama doktorum o kalkıklığın zamanla ineceğini söyledi ve burada okuduğum kadarıyla da genelde öyle oluyormuş zaten... Neyse, yorumlarınızı bekliyorum. Merak edenler olursa diye; doktorum Prof. Dr. Ege Özgentaş.
Benim burnum oldukça etli ve büyüktü kemer problemi pek yoktu ama sanırım benimki gibi bi burnun ameliyatı çok daha zor. Derim de kalın olduğu için iyleşme süreci de bi o kadar zor olur dediler. Şişliklerden dolayı ilk başta çok kalkık durabileceği de söylenmişti ama buraya resim koyan arkadaşların resimlerine bakıyorum hiç birininki benimki kadar şiş ve kalkık diil hatta ben neredeyse hiç birinde şişlik falan göremedim diyebilirim oveg'in burnunun 8 günlük olduğuna inanamıyorum mesela gayet güzel gözüküyo.
evet yaa. aynı şeyleri bende yaşıyorum ve sadece bana oldu diye düşünüyodum:1shok:.biraz pimpirikliyimdir de.burnumun üstü hadi normal diyelim,çok dokunamıyoruz,ama yanaklarımda çenemde hiç olmadığı kadar çok ve ardarda sivilceler çıkıyor. niye oluyor acaba? yada normalmi? herkes bunu yaşıyor mu?
yüzümde yeşil lekeler kaldı,bunlarda normalmi
off ne kadar sorunum varmış benimsırnaşık şey[/QUOT
benim ameliyatın üzerinden 7 ay geçti ama burnumun üzerindeki sivilceler geçmedi tedavi gördüğüm halde..üstüne üstlük dediğin gibi benimde yanaklarıma alnıma çeneme yayıldı . görüştüğüm doktorlar ısrarla ameliyatla ilgisi olmadığını söylüyo ama ben inanmıyorum tesadüfmü yani hiç cilt problemi olmayan bi kişi olrak birden bire cildim kızamık çıkarmış gibi oldu bu ameliyattan sonraarkadaşlar bu konuyu kendi estetik cerrahlarınızada sorarmısınız lütfen burdan bize bilgi verirseniz sevinirim..
slm arkadaşlar.ben d siteye yeni üye oldum.burnumu estetik yaptırmak istiorum.yakup avşar ve barış çakır arasında kaldım.Dr. ların bi el yatkınlığı var ve genelde aynı tarz burun yapıyolar.yakup beyin yaptıgı burunların çou birbirine benziyo genelde düz yapıyo..barış beyse bombeli burun yapıyo.Livali öncelikle çok geçmiş olsun.sen neden barış bey i seçtin ameliyat sonrası zor oluyo mu??Açık ameliyat oldun dimi?.
Benim burnum oldukça etli ve büyüktü kemer problemi pek yoktu ama sanırım benimki gibi bi burnun ameliyatı çok daha zor. Derim de kalın olduğu için iyleşme süreci de bi o kadar zor olur dediler. Şişliklerden dolayı ilk başta çok kalkık durabileceği de söylenmişti ama buraya resim koyan arkadaşların resimlerine bakıyorum hiç birininki benimki kadar şiş ve kalkık diil hatta ben neredeyse hiç birinde şişlik falan göremedim diyebilirim oveg'in burnunun 8 günlük olduğuna inanamıyorum mesela gayet güzel gözüküyo.
Arkadaşlar benim burun mesajlar arasında karambole gitti galiba, diğer arkadaşların yorumlarını da bekliyorummmm...
secc özel mesaj ayarlarını açarmısın? benimki de öyle.Merhaba, ben 9 gün önce ameliyat oldum bandajlarım dün çıktı ve burnumdan nefret ediyorum ucunda tuhaf bi kalkıklık var nedense düzeliceğine hiç inanmıyorum. Yüzümün ifadesi değişti sanki burun ucum üçgen gibi. Çok sinir oldum.Sargıları ilk açıldığında burnundan nefret edip sonradan seven var mı?
Arkadaşlar benim burun mesajlar arasında karambole gitti galiba, diğer arkadaşların yorumlarını da bekliyorummmm...[/QUO
gerçekten çok iyi görünüyo ve eski halini bilmiyenler bence estetik yaptırdığını anlayamayacaklar çok doğal olmuş.
bende 20 gün önce burun ameliyatı oldum ameliyat ve sonrası çok rahat geçti. yüzümde morarma olmadı diyebilirim 2. gün yüzüm şişmeye başladı ve çok sürmeden şişlerde indi. profilden bakıldığında sonuç gayet iyi ama burun ucumda bir taraf diğer tarafa oranla daha şiş ve bu yüzden burun ucumda yanlık var gibi duruyo. yarın doktoruma gidicem ama eminim o şişlik olduğunu ve zamanla geçeceğini söyleyecektir. ama bana pek inandırıcı gelmiyo. ödem nedeniylemi acaba yan görünüyo depresyona girmek üzereyimsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?