Arkadaşlar benim burun mesajlar arasında karambole gitti galiba, diğer arkadaşların yorumlarını da bekliyorummmm...
evet yaa. aynı şeyleri bende yaşıyorum ve sadece bana oldu diye düşünüyodum:1shok:.biraz pimpirikliyimdir de.burnumun üstü hadi normal diyelim,çok dokunamıyoruz,ama yanaklarımda çenemde hiç olmadığı kadar çok ve ardarda sivilceler çıkıyor. niye oluyor acaba? yada normalmi? herkes bunu yaşıyor mu?
yüzümde yeşil lekeler kaldı,bunlarda normalmi
off ne kadar sorunum varmış benimsırnaşık şey[/QUOT
benim ameliyatın üzerinden 7 ay geçti ama burnumun üzerindeki sivilceler geçmedi tedavi gördüğüm halde..üstüne üstlük dediğin gibi benimde yanaklarıma alnıma çeneme yayıldı . görüştüğüm doktorlar ısrarla ameliyatla ilgisi olmadığını söylüyo ama ben inanmıyorum tesadüfmü yani hiç cilt problemi olmayan bi kişi olrak birden bire cildim kızamık çıkarmış gibi oldu bu ameliyattan sonraarkadaşlar bu konuyu kendi estetik cerrahlarınızada sorarmısınız lütfen burdan bize bilgi verirseniz sevinirim..
öncellikle geçmiş olsun diliyorum bu arada hangi doktora ameliyat oldunnuzu öğrenebilirmiyim?
selam kızlar
ben geldim hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
bu sabah çıktım hastaneden. herşey çook güzel geçti. o kadar iyi hissediyorum ki kendimi anlatamam. hiç bir sorun yaşamadım.
şu anda kocaman ve kalkık bir burnum var kafamçokkarıştı
7 gün sonra alçım çıkacakmış. sadece göz pınarlarımda morluk da değil de bordro gibi bir renk var. yavaş yavaş yüzüm şişmeye başlıyor. istediğim gibi yiyip içiyorum.
son saniyeye kadar hiç korkmadım heyecanlanmadım. hiç korkulacak bir şey de yokmuş zaten.
inşallah burnum açılınca çoooooooooook güzel olur.
selam kızlar
bu sabah çıktım hastaneden. herşey çook güzel geçti. o kadar iyi hissediyorum ki kendimi anlatamam. hiç bir sorun yaşamadım.
7 gün sonra alçım çıkacakmış. sadece göz pınarlarımda morluk da değil de bordro gibi bir renk var. yavaş yavaş yüzüm şişmeye başlıyor. istediğim gibi yiyip içiyorum.
son saniyeye kadar hiç korkmadım heyecanlanmadım. hiç korkulacak bir şey de yokmuş zaten.
hosgeldın canımmmmmmhadı gecdı artık ıkıncı gun bıraz sısıyo ınsan 3 gun yanaklarına ıncek sıslık haberın olsunkonusurz ne olsa msn .de opuyorum guzel burnunun alcısından
Oncelikle gecmis olsun livali,umarim hersey yolundadir?bende 13 kasimda dr.baris cakir burun ve gogus estetigi olucagim,bana biraz yardimci olmani istiyorum,ozellikle burunla ilgili sormak istedigim seyler var,msn vermek istiyorum ama nasil bilmiyorum,mesela amaliyattan sonra 3 gun dayanamiycak kadar cok agrin oldumu?buz uygulamasini yaparken yanaginami ,gozlerinin uzerinemi koyuyorsun?YEMEK YEMEN COKM U ZOR OLUYOR GERCEKTEN,BURNUNDAN NEFES ALABILIYORMUSUN?O KADAR KORKUYORUMKI,HEYECANLIYIMKI ANLATAMA,UMARIM SENI BIKTIRMAM SORULARIMLA,TEKRAR GORUSMEK UZERE,TEKRAR GECMIS OLSUN,GORUSURUZ..:1hug:
hepinize çok teşekkür ederim kızlar.
bana burnumu temizlemek için öneriniz var mı
okyanus suyu sıkıp hafifçe temizliyorum ama tam temizlenmiyor. ağzımdan nefes alıyorum. sizde de öyle mi
selam kızlar
selam kızlar
Selam arkadaşlar bir soru sordum ama ciddiye alan olmadı.
9.günüm ve burnumda sızlama var pazartesi alçım çıkacak.
Çok bunaldım artık çıksın istiyorum.
Bugun çok güldüm ve konuştum acaba ondan mı burnum sızlıyor.?
Burnumun içi dikişlerin acıdığını hissediyorum hafif dokununca bile sizce normal mi?
Canım şöyle söyleyeyim, benim de alçım varken esnediğimde, bir şey çiğnediğimde, mimik yapmamı gerektirecek bir yüz ifadem olduğunda sanki burnum şişiyormuş da alçıya sığmıyormış gibi bir gerginlik hissi yaşardım. Bu vakite tamponların kalmamıştır herhalde, içerideki sızlama da yüz hareketlerinle alakalı olabilir diye düşünüyorum. Burun tahmin edildiğinden daha hassas bir organmış onu öğrendim ben ameliyatımla birlikte, özellikle iç mukozası gerçekten çok hassas. Sendeki bu hassasiyeti çok endişelenecek bir şey gibi görmüyorum ben. Sık dişini biraz daha az kalmış...
Selam arkadaşlar bir soru sordum ama ciddiye alan olmadı.
9.günüm ve burnumda sızlama var pazartesi alçım çıkacak.
Çok bunaldım artık çıksın istiyorum.
Bugun çok güldüm ve konuştum acaba ondan mı burnum sızlıyor.?
Burnumun içi dikişlerin acıdığını hissediyorum hafif dokununca bile sizce normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?