Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

slm tili..kbb ci ahmet köybaşıoğlu mesa hastanesi ...yanında plastik cerrahla giriyomuş..oda gökhan adanalı sanırım çünki mesada bi o var..kemiğine dokunmuycaz dedi..alçı malçı muhabbet olur mu acaba?

adını hatırlamadım ama formda bir arkadas ankara mesa hastanesinde ameliyat oldu hangi baslıkta hatırlamıyorum simdi...bence bak bakılım ne yorumlar yazmıs....
bence alçı olur genede ama tabi doktora sormak lazım....
hadi geçmis olsun aynı gün ameliyat oluyoruz....

yarın tetkik vs yapılcak bilmiyorum tili ...ne yapıyorum ben diyorum sabahtan beri..
2 gün önce çıktı bu fikir daha alışamadım..1 mm lik bişey benimki acaba deymez mi ..ama 1 milim kaldırıyorum güzel oluyo:)

arkadaslar 3. ve 4. gün resimlerimi profilime koydum ameliyat surecınde her gun olmasada cekıp koyucam,alcı cıkıncada burun resımlerımı oncekı ve sonrakı halıyle koyucam merak edenler bakabılır

Livali burnun güzel görünüyor.
umarım çıkıncada güzel olur.Bende profile resimleri koydum.Bugün alçım çıktı arkadaşlar ama sanırım İki gözümün ortası çok şiş.Önden çok tuhaf görünüyor.Yüzüm çok şiş.Çok çirkin görünüyorum
İnşallah böyle kalmaz.Doktor nasıl masaj yapacağımı gösterdi.Günde 10 dk yapacakmışım.Açıyor biraz yapınca ama yapacağım.
Bilen arkadaşlar söylesin bu şişlik nezaman geçer yada geçer mi?

arkadaslar 3. ve 4. gün resimlerimi profilime koydum ameliyat surecınde her gun olmasada cekıp koyucam,alcı cıkıncada burun resımlerımı oncekı ve sonrakı halıyle koyucam merak edenler bakabılır

merhaba livali,resimlerini koydugunu soyluyorsun ama ben goremedim,buraya koymadinmi,ozelemi koydun,ben ozele nasil giriliyor bilmiyorum,bende kasim ayinda dr,baris beyden amaliat gunumu aldim,lutfen buraya koyarmiisn resmini cok gormek istiyorum,gecmis olsun tekrar canim gorusuruz.....a.s.

ahsenyaren çook güzel anlatmışsın.okurken sanki bende yaşadım yaşadıklarını..ama o ameliyathane kısmına geldiğinde aklımdan kalkıp 'olmucam vazgeçtim' demek geçti:) sanırım uzaktan olucam demekle o an aynı değilmiş senin yazdıklarını okuyunca anladım korktum bayaa..
çok geçmiş olsun cnm..

Oveg, endişelenme canım. Bugün benim 17. günüm. Bandajsız 4. günüm. Bandajım çıktığı gün beni görenlerle bugün tekrar karşılaştığımda bana şişliklerimin o güne göre azalmış olduğunu, burnumun şimdi daha hoş göründüğünü söylediler. 3-4 günde belirgin bir azalma oluyor bile... Alçın çıktıysa bandajın vardır, sen masajını sakın ihmal etme, şişliklerii de kafana takma, inecekler...

Arkadaşlar şimdiye kadar hem şen şakrak yazıyordum herşeyi ama dün de bir mesajımda bahsettiğim gibi 2-3 gündür burnumla ilgili kafama taktığım bir şey var. Belki ameliyatının üstünden birkaç ay geçmiş arkadaşlar da aynı şeyi yaşamışlardır diye sormak istiyorum...

Aşağıya eklediğim resme bakarsanız daha net anlarsınız. Burunun başlangıcından itibaren 1 cm'lik bir alanda bir tümsek geliyor elime. Masajımı hiç aksatmıyorum ama masaj yaparken de hissediyorum ki epey sert bir doku, ödem gibi de gelmiyor elime...

Teyzem emekli plastik cerrah, bugün onunla görüştüm. Ona sordum doktorum kemik unutmuş olabilir mi acaba, törpülenmemiş bir yer mi kalmıştır. Ödeme benzemiyor bu çok sert dedim. O da dokundu baktı, ileride burun son şeklini aldığında burun kökünde çökme olmasın diye greft koymuştur o zamanla kaybolur dedi... Ama ben emin olamadım yani, greft midir kemik midir? Sertliği beni korkutuyor. 2-3 gündür kaç kere elime aynayı alıp profilime bakıyorum.

Bununla ilgili fikir, yorum ve deneyimlerinizi bekliyorum arkadaşlar... Ameliyat sonrası burnunda sert şişlikleri olup da sonra kayboldu diyenler var mı aranızda?

hic bir fikrim yok bu konuda benim oldukça endişelendim yalnız ,umarım düzelir gerci çok kucuk sen bıldıgın ıcın sana buyuk gozukuyo olabılırmı acaba?doktoruna sorsan en kesın yanıtı verir hem,kemik unutucana ınanmıyorum ya guzel bır burnun var bide güle güle yaşa onunla canım

merhaba,benım profılımde albumlerde canım ustune tıkla ısmımın acılır hepsı ordanda bulamazsan bısekılde yollarız

çok saol cnm...Harika anlatmışsın,yaşamış kadar oldum.Alçı çıktığında da çok güzel olucak inşallah..Ben de yarın görüşüyorum Barış Bey le.Görüşmelerin hakkında da biraz bilgi verebilir misin?Sıkılmadıysan,tabi:)

ben de 1.5 ay önce izmirde ameliyat oldum cnm.burnumun ucuna greft koydu doktor aynı seninki gibi.bunu koymasnın sebebi burun çökmesini engellemek. şimdi sana çok sert geliyodur ama alışıcaksın merak etme.burun işi sabır işi..

Saol canım sen olmasan napardık:) 3-4 güne geçer diyorsun inşallah öyle olur bende bandaj yok.Doktorun burun üstünde fazla ödem olursa onu bastırmak için takarlar ben takmıyorum dedi.
Masajı yapıyorum ama dktor günde 10 dk dedi ben canım sıkıldıkca yapıyorum fazla yapmanın zararı olmaz inş.
Aynaya bakasım yok çok cirkin hissediyorum gerçekten.Güzelleşmek istedik ama sonuç bu İnş düzelir.
Senin burnunda dedigin gibi bir tümsek görünmüyor.Belki dokununca hissediyorsundur ama belli olmuyor hiç kafana takma insede inmesede burnun çok hoş görünüyor.Ama iki kaşının arasında şişlik var hala sanırım belli oluyor azıcık.

Off sana o mesajı yazdığımdan beri google'ın altını üstüne getirdim inanır mısın. Makalelere daldım, bu işlerin içinde olmak daha fena... Ameliyat tekniklerini, greft tekniklerini okuyorum. Burun sırtı için spreader greft dedikleri bir tür greft koyuyorlarmış, burun sırtındaki yaptıkları törpülemenin olumsuz etkilerini önlemek için ama sanki benim greft biraz etli butlu kaldı Çok takmaya başladım kafama çok... Üstelik bugün üniversiteden bir arkadaşımı gördüm ve estetik yaptırdığımı anlamadı. Ona bile sevinemiyorum şu durumda... 26'sında gideceğim doktora, ne yapsam acaba erken bir kaçamak yapıp polikliniğine mi uğrasam?

Alışacaksın derken? Ben o sertliğe mi alışacağım, yoksa geçecek mi? Seninki geçti mi? :uhm::1shok:

Çok kafana takdıysan git uğra canım önemli olan içinin rahat etmesi.Arkadaşının anlamaması çok güzel bir şey.İnş benimde öyle olur kimse anlamaz.Anlıyorum masaj yaptıkça eline geliyorsa aslında kafana takman normal ama dışarıdan hiçbelli olmuyor kemik bile olsa görünmemesi süper.

cnm ben alştım o sertliğe ama sertlik geçmedi.ama ztn şekil 6 ayda oturuyormuş.bnce sabredelim geçer.ayrca arkadaşın estetik olduğunu anlamamış bnce üzülme sevin.demekki burnun çok doğal olmuş.yapay durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…