arkadaslar 3. ve 4. gün resimlerimi profilime koydum ameliyat surecınde her gun olmasada cekıp koyucam,alcı cıkıncada burun resımlerımı oncekı ve sonrakı halıyle koyucam merak edenler bakabılır
Bugün alçım çıktı arkadaşlar ama sanırım İki gözümün ortası çok şiş.Önden çok tuhaf görünüyor.Yüzüm çok şiş.Çok çirkin görünüyorum
İnşallah böyle kalmaz.Doktor nasıl masaj yapacağımı gösterdi.Günde 10 dk yapacakmışım.Açıyor biraz yapınca ama yapacağım.
Bilen arkadaşlar söylesin bu şişlik nezaman geçer yada geçer mi?
merhaba livali,resimlerini koydugunu soyluyorsun ama ben goremedim,buraya koymadinmi,ozelemi koydun,ben ozele nasil giriliyor bilmiyorum,bende kasim ayinda dr,baris beyden amaliat gunumu aldim,lutfen buraya koyarmiisn resmini cok gormek istiyorum,gecmis olsun tekrar canim gorusuruz.....a.s.
Oveg, endişelenme canım. Bugün benim 17. günüm. Bandajsız 4. günüm. Bandajım çıktığı gün beni görenlerle bugün tekrar karşılaştığımda bana şişliklerimin o güne göre azalmış olduğunu, burnumun şimdi daha hoş göründüğünü söylediler. 3-4 günde belirgin bir azalma oluyor bile... Alçın çıktıysa bandajın vardır, sen masajını sakın ihmal etme, şişliklerii de kafana takma, inecekler...
Saol canım sen olmasan napardık:) 3-4 güne geçer diyorsun inşallah öyle olur bende bandaj yok.Doktorun burun üstünde fazla ödem olursa onu bastırmak için takarlar ben takmıyorum dedi.
Masajı yapıyorum ama dktor günde 10 dk dedi ben canım sıkıldıkca yapıyorum fazla yapmanın zararı olmaz inş.
Aynaya bakasım yok çok cirkin hissediyorum gerçekten.Güzelleşmek istedik ama sonuç buİnş düzelir.
Senin burnunda dedigin gibi bir tümsek görünmüyor.Belki dokununca hissediyorsundur ama belli olmuyor hiç kafana takma insede inmesede burnun çok hoş görünüyor.Ama iki kaşının arasında şişlik var hala sanırım belli oluyor azıcık.
ben de 1.5 ay önce izmirde ameliyat oldum cnm.burnumun ucuna greft koydu doktor aynı seninki gibi.bunu koymasnın sebebi burun çökmesini engellemek. şimdi sana çok sert geliyodur ama alışıcaksın merak etme.burun işi sabır işi..
Off sana o mesajı yazdığımdan beri google'ın altını üstüne getirdim inanır mısın. Makalelere daldım, bu işlerin içinde olmak daha fena... Ameliyat tekniklerini, greft tekniklerini okuyorum. Burun sırtı için spreader greft dedikleri bir tür greft koyuyorlarmış, burun sırtındaki yaptıkları törpülemenin olumsuz etkilerini önlemek için ama sanki benim greft biraz etli butlu kaldıÇok takmaya başladım kafama çok... Üstelik bugün üniversiteden bir arkadaşımı gördüm ve estetik yaptırdığımı anlamadı. Ona bile sevinemiyorum şu durumda... 26'sında gideceğim doktora, ne yapsam acaba erken bir kaçamak yapıp polikliniğine mi uğrasam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?