selam arkadaşlar,
bende 22 eylülde amel,yat olacaktım fakat ertelettirmek zorunda kaldım.22 ekimde lacağım Ufuk Bilkaya ,yazdıalrınızı okudum,acıkcası cesaretim kırıldı yine:)) inşallah vazgeçmem.Ama sabretmek lazım,sanırım 1 ayda ödem lerin gitmesi lazım,bende ameliyat olunca pek aynaya bakmamaya calışacağım bir süre:))
slm oyal,selam arkadaşlar..dün bende deviasyon artı burun ucu kaldırma operasyonu geçirdim..ne bir morluk ne bir şişlik var sanırım kemiğe dokunmadıkları için...yARIN TAMPONLAR ÇIKICAK..ACIRMI DİYE SORACAKTIM Kİ yanıtını aldım...ama çok zor kızlar tampona dayanamıyorum yazarkende ağlıyorum..acaip hassaslaştım bide şişliklerin inmesinimi bekliycem ..boşlukta gibiyim .narkozdan çıkamamış gibi...
merhaba kızlar,şişliklerim azda olsa indi ama hala şişim alnımın ortası falan acaıp şiş burnum havada bıde gezıyorum boyle sokaklarda,oyal tamponla neden acıyo anlamadım ben hıssetmedım bıle oysakı tamponları.yalnız arkadaslar bısey sorucam yuzumden resmen yag akıyo ılgınc cıldım cok yaglanıyo bı anda yıkıyorum tekrar yaglanıyo bunu yasayan varmı merak edıyorum aranızda,bu arada yenı resım ekledım bugun yorumlarınızı beklıyorum
livali canım dedigın kadar kötü görünmüyor burnun,bir de sen uzun bir operasyon geçirmiştin sanırım(4 saat), şiş olması da çok normal ,biraz sabır diyorum canıma.s.
canım ben alcı degısırken gordum ve cok korkdum gercekden ,4 saat surmus evet canım1.30 da gırıp 6 .30 da odama alındım ben,burun ıcınde devıasyon vardı sol taraf yuzde 80 kapalıydı benım ,normal sanırım sıs olması ama korkutuyo ınsanı canım ya
kızlar merhaba ben dün çıktım ameliyattan.Morluk yok ama şişmeye başladım.Siz buzu sadece gözlerinize mi uyguluyordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?