Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar bandajım çıktıktan sonra ilk bi kaç gün berbat hissetmiştim kendimi eski burnumu geri istemiştim hatta ama bi hafta içinde bile çok değişiyo gerçekten şu an 15 gün oldu hala çok beğenmiyorum burnumu ama en azından değişiceğini biliyorum.

baska caremız yokkı beklemekden baska,benım 5 gun daha alcı kalcak kapalı yuzum suan yıne 5 gun sonra tamamen cıkcak alcım canım,acayıp uzuldum bugun burnumu gorunce şiş evet ama cırkındım cok ya burnum cok sıs suan ınanılmazdı canım,sabredcez ınsallah 1 ay sonra okur sunları gulerız

canlarım ben istemeye istemeye ameliyat olmuştum eşimin isteği üzerine ilk alçım çıktığımda bu ne ya feraye benzemişim aynı demiştim eşimin morali çok bozulmuştu ben beğenmeyince sonra beni ikna etmeye çalışmaya başaldılar çok güzel oldu bak hem şiş olmasına rağmen nekadar doğal falan gerçekten şişken yüzüm zaten morarık 20 gün falan aynaya bakmadım üstünün şiliği gidip uç şiş kalana kadar doktorum bana gülmüştü elime ayna verdi bak nasıl dedi bebeğenmediğin yeri söyle ben dedim yok bakmıycam iyidir falan çünkü alışmak zok zor up uzun bi burnum vzrken şimdi orta boy tombul bi burnum var ne acayip değil mi :)

selam arkadaşlar,

bende 22 eylülde amel,yat olacaktım fakat ertelettirmek zorunda kaldım.22 ekimde lacağım Ufuk Bilkaya ,yazdıalrınızı okudum,acıkcası cesaretim kırıldı yine:)) inşallah vazgeçmem.Ama sabretmek lazım,sanırım 1 ayda ödem lerin gitmesi lazım,bende ameliyat olunca pek aynaya bakmamaya calışacağım bir süre:))

Cesaretin kırılmasın canım.Korkulcak ,abartılcak hiçbir şey yok.Bence çok tatlı bir heyecan bu.2haftada morluklar zaten geçiyor.3.günden sonra hızla iyileşmeye başlayacaksın.Aynayı elinden düşürmeyeceksiniz,size söyleyeyim.kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar..dün bende deviasyon artı burun ucu kaldırma operasyonu geçirdim..ne bir morluk ne bir şişlik var sanırım kemiğe dokunmadıkları için...yARIN TAMPONLAR ÇIKICAK..ACIRMI DİYE SORACAKTIM Kİ yanıtını aldım...ama çok zor kızlar tampona dayanamıyorum yazarkende ağlıyorum..acaip hassaslaştım bide şişliklerin inmesinimi bekliycem ..boşlukta gibiyim .narkozdan çıkamamış gibi...

kızlar merhaba ben dün çıktım ameliyattan.Morluk yok ama şişmeye başladım.Siz buzu sadece gözlerinize mi uyguluyordunuz?

gecmis olsun arch,umarim iyisindir,kime amaliyat oldugunu ve memnun kalip kalmadigini ogrenebilirmiyim,jasmine sen kime amaliyat olmustun canim?tesekkurler,tekrar gecmis olsun ikinizede...a.s.

slm oyal,
öncelikle geçmiş olsun.
sen ankarada kime ameliyat olmuştun?

merhaba kızlar,şişliklerim azda olsa indi ama hala şişim alnımın ortası falan acaıp şiş burnum havada bıde gezıyorum boyle sokaklarda,oyal tamponla neden acıyo anlamadım ben hıssetmedım bıle oysakı tamponları.yalnız arkadaslar bısey sorucam yuzumden resmen yag akıyo ılgınc cıldım cok yaglanıyo bı anda yıkıyorum tekrar yaglanıyo bunu yasayan varmı merak edıyorum aranızda,bu arada yenı resım ekledım bugun yorumlarınızı beklıyorum

cnm ben izmirde oldum tanınmış bi doktor değil.kulak burun boğaz uzmanı.ama izmirde olcaksan ben ismini vereyim sana

cnm ben izmirde oldum tanınmış bi doktor değil.kulak burun boğaz uzmanı.ama izmirde olcaksan ben ismini vereyim sana.ben memnun kaldım

livali canım dedigın kadar kötü görünmüyor burnun,bir de sen uzun bir operasyon geçirmiştin sanırım(4 saat), şiş olması da çok normal ,biraz sabır diyorum canıma.s.

livali canım dedigın kadar kötü görünmüyor burnun,bir de sen uzun bir operasyon geçirmiştin sanırım(4 saat), şiş olması da çok normal ,biraz sabır diyorum canıma.s.

canım ben alcı degısırken gordum ve cok korkdum gercekden ,4 saat surmus evet canım1.30 da gırıp 6 .30 da odama alındım ben,burun ıcınde devıasyon vardı sol taraf yuzde 80 kapalıydı benım ,normal sanırım sıs olması ama korkutuyo ınsanı canım ya

canım haklısın tabi,aynı şeyleri bende yaşayacağım kesin:) ama 1 aydan önce ödem gitmiyormuş zaten,onun için hiç sıkma kendini, benim doktorum da benım ameliyatım için 3 saat sürer dedi,bendede sola doğru eğrilik tasarım falan yaptık,beğendim bakalım,nasıl olacak tabi bilemiyor insan:)

kızlar merhaba ben dün çıktım ameliyattan.Morluk yok ama şişmeye başladım.Siz buzu sadece gözlerinize mi uyguluyordunuz?

çok geçmiş olsun arch. hep aklımdaydın. iyi geçmiştir umarım. ben buzu sadece gözlerime koyuyordum.
benden sana bir tavsiye sakın hasta yatağı yapıp yatma bütün gün. ben doktor eldivenine su doldurup buz yapmıştım bir kaç eldivenle. elime eldiveni alıp bir gözümün üstüne koyuyordum ve evde dolaşıyordum. daha sonra diğer gözüme tutup dolaşıyordum. çok işe yarıyor bence yürümek. bana ameliyat olan bir arkadaşım (buradan tanıştığım) tavsiye etmişti. barış çakırda doğruladı.
evin içinde dolaş mümkün olduğunca. ben mesela yarım saat yürüyordum yarım saat oturuyordum. veya 15 dk yürüyüp 15 dk oturuyordum.

lütfen şimdiki burnunuzu esas almayın.
açık ameliyat olmuşsun ki açık ameliyatta kapalıya göre daha fazla ödem olur
benim çevremde kapalı olan insanlar oldu kapalı olmasına ragmen burunlarının 1. ayıyla 3 ayı arasında dağlar kadar fark var(olumlu yönde) gerçekten burnun şeklinin oturması süreci sabır gerektiriyomuş.
ben de kasımda olucam ameliyatımı..insan merak ediyo alçı değişirken ben de bakmak isterim biraz fikir verir diye ama o burun o kadar şiş oluyoki normal burnunu bile aratabiliyo bazen insanın.
hepimize güzel nefesli güzel profilli güzel burunlar inşallahh sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…