Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

aquatha öyle çok kafaya takacak kadar dikkat çekici bir şişlik yok emin ol. bana sanki zamanla geçecek birşeymiş gibi geldi. ama ben senin yerinde olsam doktora bir gösterirdim. bir dahaki randevun ne zaman? eğer daha çok varsa arada bir uğrayıp bunu sorabilirsin bence
burnun çok güzel olmuş bu arada

tili ve oyal ikinize de ameliyatta bol şanslar diliyorum. umarım sizde benim gibi sorunsuz geçirirsiniz. herşey gönlünüzce olsun.
mutlu haberlerinizi bekliyoruz

evet ahsene katılıyorum oveg gerçekten slavlar(beyazrus)gibi olmuş...ahsen kemiğe dokunmayacakları için şişlik morluk olmayacak dendi sadece ucu kaldırılacak ama bu akşam gitcem görüşmeye

slm arkadaslar,
ameliyatıma 3 gün kaldı ve bende biraz kafam karısık
burnum benim zaten küçük iyice küçülmez insallah birde hani bazı tipler varya burun orta kısımları asırı dar oluyor çok çirkin bir görünüm yada domuz burnu misalı tipler varya onlarda çok çirkin yada ucu düşük burunlar en az çok kalkık kadar itici (
birde çökme grubu var ameliyattan sonra iyi 6 ay geçince berbat olan çöken burunlar!!!
umarım söyle havalı hos bir burnum olur:)) ama yukarıda saydığım seyler olmasın lütfen....
BENCE İYİ BURUN YAPMAK ASLINDA ZOR DEGİL SADECE HASTAYI İYİ TANIMAK VE BURUN YAPISINI İYİ DEGERLENDİRMEKLE ALAKALI....GEÇEN ONEPE GİTTİGİMDE ONEP DERGİSİNDE PETEK DİNÇÖZÜN RESİMLERİNİ GÖRDÜM ACAYIP GÜZEL OLMUS DOKTORUN ELİNE SAĞLIK KADIN BAYA ÇİRKİNMİŞ ÇOK GÜZELLEŞMİS...NASIL GÜZEL BİR BURUN KALEMLE ÇİZİLMİŞ GİBİ.....
AHHH AHHH ACABA BENİMDE GÜZEL BİR BURNUM OLACAK MI!!!
UMARIM BURDAN GÜZEL ŞEYLER YAZARIM SİZLERE BENİM GİBİ KAYGILI BİR TİP AMELİYAT OLUYORSA HERKES OLABİLİR HİÇ KORKMAYIN:)
AMA SONUÇ ÖNEMLİ TABİ GÖRECEGİZ.....
DOKTORUMA ÇOK GÜVENİYORUM UMARIM HAKLI ÇIKARIM:))
BENİM KADAR KAYĞI DUYAN VARMIYDI AMELİYAT OLMADAN ÖNCE???

tili ameliyattan sonra şişlikler ve burnun 6 ay yerine oturmaması sinirimi bozuyo açıkcası..herkes ilk açıldığında burnunu beyenmessen sakın üzülme diyor((

oveg burnun çok güzel görünüyor. umarım sende beğenmişsindir.

Kızlar yorumlar için teşkkürler moralim yerine geliyor gerçekten.Açıkcası ben şuan çok beğenmedim burnu deil ama sanki yüzüm değişti.Çok tuhaf geliyor.Önden bakınca ben değilmişim gibi geliyor.Yeni yüzüme alışmak sanırım biraz zaman alacak.Birde çok şiş geliyor bana umarım hızla iner oturur.
Alçı çıktığında çok güzel bir burun beklemeyin.Eve geldim ağladım yani düşünün çok çirkin göründüm kendime genel olarak.Ama tabiki burnumun eski kemikli hali daha kötüydü.Alçı dün çıktı bugün şişlikte azalma var biraz.Burun işi sabır işi beklemek gerekiyor.
Tili ben ameliyat olmadan önce hiç ama hiç kaygılı değildim.Güzel olacak diyip duruyordum ama keşke biraz kaygı duysaymışım:)

bende burun ameliyatı olmak istiyorum tunç şafağı düşünüyorum ama henüz cesaretim yok ameliyat beni çok ürkütüyo ameliyat olan arkadasları tebrik ediorum gercekten 1 yıldır nerdeyse burdaki burun yorumlarını okuyorum resimlere bakıyorum bi türlü cesaret edemiyom yaa:1no2::1no2:

Burnun çok güzel olmuş:) Ama evet sırtında biraz şişlik gibi bişey var umarım oda geçer zamanla..
Geçmiş olsun.

aquathacım ben muzaffer çelik'e olmuştum ilk ameliyatımı, benim de ucuna greft koymuş, ben anlamamıştım bile ama önde bi şişlik oluşmuştu aynen seninki gibi. Benim başka problemlerim de olduğu için sol tarafı çöktüğü içim emre ilhandan ameliyat günü aldım, o söyledi zaten greft olduğunu burnumda. yoksa anlamamıştım:)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
ameliyat olan arkadaşlar buz tedavisini kaç gün yaptınız. benim bugün 5. günüm. yüzümde hiç şişlik kalmadı. artık buz koymuyorum. koymam gerekmez değil mi
bir de aklıma geldi. alçı çıktıktan sonra burun şiş olacak ya, burnumuza buz koyacak mıyız şişliklerin inmesi için

hyr cnm 5günden sonra gerek yok buz koymana.alçı çkıncada bz koyma.burun şişliklerini doktorunun sana önerdiği masajları yaparak önleyebilirsin.o zaten masaj şeklini gösterir bantlar çıkınca

Estetik için ameliyatı yapacak doktor hakkında iyi araştırma yapmak gerekiyor.
Ben 2 kere ameliyat burun estetiği geçirdim.Burnumda ufak tefek sorunları gidereyim derken arkası gelmeyen bir ameliyat zincirinden geçmek zorundayım.
Ameliyat sonrası yaşadığım sıkıntılar diğer ameliyatları geciktirmeme neden oluyor.

nerde ve kime oldunuzz..geçmiş olsun ..umarım herşey düzelirr...sevgilerr...

arkadaslar bugun alcım degısdı,burnumu gordum ve tamponlarım alındı ,tamponların alınısı hıc bıacı falan yok kımse korkmasın oncelıkle,yalnız acaıp moralım bozuk burnum ınanılmaz şiş ıgrenc gozukuyorum ve kalkık gecermi kendımden nefret ettım gorunce ne olucak bılmıyorum

Livali ilk gün öyle hissetmen çok normal gerçi benim alçı çıkalı 3 gün oldu hala aynı durumdayım.göz çevrem şiş ve koyu renkli yüzüm şiş burun çevrem şiş.Ve hala çirkinim ve çok kötü hisssediyorum.Ama ilk güne göre indi biraz şişi ilk gün çok feciydi.Sabır işi gerçekten beklemek zorundayız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…