lütfen şimdiki burnunuzu esas almayın.
açık ameliyat olmuşsun ki açık ameliyatta kapalıya göre daha fazla ödem olur
benim çevremde kapalı olan insanlar oldu kapalı olmasına ragmen burunlarının 1. ayıyla 3 ayı arasında dağlar kadar fark var(olumlu yönde) gerçekten burnun şeklinin oturması süreci sabır gerektiriyomuş.
ben de kasımda olucam ameliyatımı..insan merak ediyo alçı değişirken ben de bakmak isterim biraz fikir verir diye ama o burun o kadar şiş oluyoki normal burnunu bile aratabiliyo bazen insanın.
hepimize güzel nefesli güzel profilli güzel burunlar inşallahh sositososito
aouatha ozelden mj atmak ıstedım ama ozelın kapalı,burun ucu zamanla ınermı sende inme oldumu merak edıyorum,doktorum istersen onu ındırmem 5 dkmı alır uzulme sakın dedı gercı ama sormak ıstedım sanada
livali iner mi derken şişlikten mi bahsediyorsun yoksa çok mu kalkık olduğunu düşünüyorsun[/QUOTE
burun ucumuncok kalkık oldugunudusunuyorum havada gelıyo bana,barıs beydun aradı ve burunucuındırmek sorun degıl ama ıstemıceksın herseybıtınce dedı ıcım rahatladı tabı baya ama ucu ınermıburun kuculdukce merak edıyorum tabı burda ındıgını soyledı bazıarkadaslar bana-tatlicadiarzu-
arkadaşlar selam dün tamponlar çıktı ohh yaşasın nefes almak...çıkar çıkmaz bi maske taktım kendimi parklara attım...2 gündür yürüyorum,nerdeyse koşacam o kadar yani...az öncede tunalıya kızılaya gittim yürüyerek..sadece alçı kaldı deliklerim ve dikişlerim açıkta hafif şişlik var..dilim damağımda mor biraz..ama tazı gibiyim onun haricinde..yarın şu rapor işini hallettikten sonra spor salonuma gitcem fazla kasmadan bisiklet falan çeviriyim..normal yaşamak acaip iyi geliyo,ödemi atıyo vs...sakın kendinizi hapsetmeyin eczaneden maske aldım dart vedır gibi geziorum ortalıkta..perşembe alçı çıkcak..şey diycektim perşembe alçıdan sora böle giyinip süslenip çıkabilecekmiyim dışarı yoksa..hadi anam biraz daa eve mi diyecekler çok mu şişiyo yaaa..fotolarıda koyarım birazdan
arkadaşlar ben emre ilhana ameliyat oluyorum cuma günü, barış çakır da aklımda kaldı açıkçası biraz ancak 22 eylüle görüşme için randevu veriyordu, ben de okul açılmadan olmak istediğim için barış beyi eledim seçenekler arasından. emre beyin hastaları beni biraz rahatlatabilir mi, şu an biraz korkuyorum açıkçası:) doğru seçimi yaptığımı hissediyorum ama bi yandan da korkuyorum.. emre bey hakkında bildiklerinizi yazabilir misiniz desem olmaz yazdınız çünkü biliyorum:) tüm forumu yaladım yuttum. barış çakıra olsam daha mı iyiydi bana bi akıl verin lütfen
Emre beyin hastaları yorum yapmakdan çekiniyormu yoksa, hadi kızlar deneyimlerinizi paylaşın lütfen.
Kızlar bu cuma burnumdan ameliyat oluyorum. Çevremdeki herkes grip, ben de kaparım diye çok korkuyorum. Grip olunca ameliyat erteleniyormuş galiba. Doktora da soracağım ama bilen varsa benimle paylaşır mııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?