Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Gerçekten katılıyorum. Burada yazmıştım ama tekrarlamakta fayda var diye görüyorum. Doktorum alçımı çıkardığında ben aynaya bakmadan önce beni şöyle uyarmıştı: "Sakın korkma, aynada göreceğin burun gerçek burnunun 2 misli kadar şiş olacak!"

Dediğinde haklı çıktı. Gerçekten de kocaman bir burun vardı karşımda ve bugün ameliyat sonrası 23. günüm ve kimse estetik olduğumu anlamıyor (şişler büyük ölçüde indi) hatta daha şimdiden üniversite arkadaşlarımdan 2 kişi estetik yaptırdığımı bile fark etmedi.

Sakın şişler, morluklar sizi endişelendirmesin arkadaşlar. Hepsi zamanla yüzünüzü terk-i diyar edecek ve geriye fıstık gibi burnunuz kalacak! Sadece biraz sabır!

aouatha ozelden mj atmak ıstedım ama ozelın kapalı,burun ucu zamanla ınermı sende inme oldumu merak edıyorum,doktorum istersen onu ındırmem 5 dkmı alır uzulme sakın dedı gercı ama sormak ıstedım sanada

aouatha ozelden mj atmak ıstedım ama ozelın kapalı,burun ucu zamanla ınermı sende inme oldumu merak edıyorum,doktorum istersen onu ındırmem 5 dkmı alır uzulme sakın dedı gercı ama sormak ıstedım sanada

Canım sanki biraz indi gibi geliyor bana ama gözüm alıştığı için de olabilir. Onu tam ayırt edemiyorum. Sanırım şu anda sende bandaj vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bandaj daha da kalkık görünmesine neden oluyor. Bandaj çıktıktan sonra oturmaya başlıyor masajla da birlikte. Takma kafana... Özelim açıktı ama tekrar kontrol ederim. İstersen MSN'den de görüşebiliriz, ama ben önce bir özele bakayım...

arkadaşlar selam dün tamponlar çıktı ohh yaşasın nefes almak...çıkar çıkmaz bi maske taktım kendimi parklara attım...2 gündür yürüyorum,nerdeyse koşacam o kadar yani...az öncede tunalıya kızılaya gittim yürüyerek..sadece alçı kaldı deliklerim ve dikişlerim açıkta hafif şişlik var..dilim damağımda mor biraz..ama tazı gibiyim onun haricinde..yarın şu rapor işini hallettikten sonra spor salonuma gitcem fazla kasmadan bisiklet falan çeviriyim..normal yaşamak acaip iyi geliyo,ödemi atıyo vs...sakın kendinizi hapsetmeyin eczaneden maske aldım dart vedır gibi geziorum ortalıkta..perşembe alçı çıkcak..şey diycektim perşembe alçıdan sora böle giyinip süslenip çıkabilecekmiyim dışarı yoksa..hadi anam biraz daa eve mi diyecekler çok mu şişiyo yaaa..fotolarıda koyarım birazdan

oyal cok gecmıs olsun atlattın sende:)alcıdan sonra bandaj olcak ama onla yınede cıkabılırsın bende alcıyla gezıyorum taksım ,kadıkoy demeden valla evde olunca ınsan sarıyo bide.

walla livali kendimi ona göre ayarladım ..bu hafta pineklyip haftaya cuma coşacam eller havaya yapacam die düşünmüştüm(kendimce tabi)alçı çıkınca taş gibi olmıycaz yani dimi..çok mu hayal kurdum ne:)o yağlanma probmemi benden de var ..dayanamayıp roacutane içiyorum wallaa

evde oturma zaten ya,oyal eller havaya yap yıne alcı cıkınca bandaj olcak ama alcı kadarbüyük olmıcak bıldıgım kadarıyla yıne yaparsın eller havaya :))ya bandajlada taş gıbı olursun çık gez bosver,ben sureklı yıkıyorum yuzumu urun kullanmıyroum şuan için ama alcımcıkınca hemen başlıcam narkozun etkısıymiş yağlanma.roacutane ne gıbı bı işlevi var ?

ya eskiden kalma bi akne ilacı cnm yaa...çünki harıl harıl kaşınıyorum ..ne narkozmuş beni benden aldı...şimdi benim h.sonuna önemli bi randevum varda ondan kasıyorum bu kadar yaaa:)))bandajla falan çok mu abest kaçar ya(koyun can derdinde kasap et derdinde oldu biraz ama:) miss pigyy gibide gidemem ki,

:))anladım canım,bende kasınıyorum yüzüm hemde ama gecdı bıraz daha,bence abest falan kacmaz gıyin şıkır şıkır çık dışarı bosver yanı ama bulusma onemlıyse 1 hafta ertele derim :)

canim amelyatdan sonra bi kac ay spor yapmak yasak oluyor, yapmadan önce doktoruna danis istersen..

Livali resimlerine baktım da burnun gayet güzel olmuş, ayrıca çok kalkık degil.Ameliyatın daha yeni oldu ve burun alçılı.Ucunun sana öyle gözükmesi oldukça normal.Alçıların tamamen çıktıktan hemen ertesi gün burnunun ucu inmeye başlıyacak.Sadece zaman gerekiyor,Gecmis olsun dileklerimle.Sevgiler..a.s.

Emre beyin hastaları yorum yapmakdan çekiniyormu yoksa, hadi kızlar deneyimlerinizi paylaşın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bu cuma burnumdan ameliyat oluyorum. Çevremdeki herkes grip, ben de kaparım diye çok korkuyorum. Grip olunca ameliyat erteleniyormuş galiba. Doktora da soracağım ama bilen varsa benimle paylaşır mııııı

Kızlar bu cuma burnumdan ameliyat oluyorum. Çevremdeki herkes grip, ben de kaparım diye çok korkuyorum. Grip olunca ameliyat erteleniyormuş galiba. Doktora da soracağım ama bilen varsa benimle paylaşır mııııı

doktorunuza somanızda fayda var ama benimde bildiğim kadarıyla ameliyat yapmıyolar.Şimdiden geçmiş olsun diliyorum inşallah istedğiniz gibi bir burun olur

arkadaşlar 7 ağustosta ameliyat oldum. yaklaşık 1,5 ay oldu.ama hala burun ucum hissiz ve sert. acaba bu durum normal mi, ne zaman geçer

evet doktoruna da danış ama ameliyat yapılmıyor gripliyken . hatta anestezi uzmanı bana ameliyat günü sormuştu bunu .demekki önemli bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…