Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Emre beyin hastaları yorum yapmakdan çekiniyormu yoksa, hadi kızlar deneyimlerinizi paylaşın lütfen.

Neden çekinelim ki??? Çekinecek bir şey yok, yaşadıklarımı paylaştım zaten emre ilhan için açılmış başlıktaşakkıdı Çok çok mutluyum emre beye çok şey borçluyum:) ben bu kadar ilgili bu kadar işinin ehli bir doktor görmedim. Allaha çok şükür ona ameliyat olmuşum iyi ki:Saruboceq: Ameliyattan önce geldi, sonra geldi, ameliyattan bir gün sonra geldi, ameliyattan 2 gün sonra aradı. Ağrım sızım yok çok mutluyum:) Çok da hoş bir burnum oldu şiş olmasına rağmen belli oluyor:) tamponlar çıksın resmni koyarım:dance:

oyal ben de sendenim sanırım:) herkes çok tehlikeli olduğunu söylemesine rağmen kafama göre içiyordum hiç de bir şey olmuyordu:) şimdi gene içmek istiyorum ama bu sefer gözüm korktu çünkü normalde bile dudaklarımı ve burnumun içini çok kurutuyor, hatta bazı arkadaşlarda burun kanaması bile yapıyordu. o yüzden içmeye korkuyorum ama içsem tüm bu yağlanma geçicek biliyorum. ne yapsam?benneyaptımki sen içiyor musun, çok kurutuyor mu? ben içersem günde 10 mg içmeyi düşünüyorum

Merhaba:) Doktorunun adı neydi acaba? Bu işlerde en önemlisi doktor çünkü. Benim bir arkadaşım İhsan Başaran 'a burun ameliyatı oldu ve sanırım ikinci bir düzeltme ameliyatı düşünüyor. Ve sanırım farklı bir doktora gidecek. Pek emmnun kalmadı.

kaan akacun bnm doktorum.ama hastane ismini özel msj atarak verebiliom sanırım. özel msj atamıom ki sana istersen bi ayarlarına bak cnm

arkadaşlar şişliklerden dolayı ilk başta burun ucu çok kalkık oluyo ama zamanla iniyo ben ilk 10 gün domuz gibiydim şimdi yavaş yavaş normale döndü.

alçılıyken de biraz indi ama asıl alçı çıktıktan sonra indi. sakın moralini bozma çünkü benimki gerçekten çok korkunçtu alçı ilk çıktığında çok kalkıktı şu an tam 3 hafta oldu yavaş yavaş normal bi burun oldu ama hala şişleri var tabi sabretmek gerekiyo

selam kızlar dün pansuman die gittim dr lakk die çıkardı alçıyı falan ..hadi git dedi...ilk aynaya baktım (maymunlar cehennemi die bi film vardı..aynı ordaki maymun artı insan karışımı bişey gördüm(biliyodum zaten)..alçı çıktıktan kaç gün sora normal bir görünüm alabilerem acabaa?perşembe ameliyat oldum pazartesi alçı çıktı..üff hızlandırılmış estetik:teytey::teytey::teytey:

moza ben içiyorum 10 miligram..dudak kurutuyo sadece..beni rahatlatıyo,kaşınmak ve o görüntü daha çok sinirimi bozacağı için insiyatifimi kullanıyorum:))

Son düzenleyen: Moderatör:
arch ve yemen beni merak eddıgınızı bılıyorum kızlar bulsamda şöyle bir öpsem sizi:))alcım cıkdı burnumu begendımmmmm valla ama hala şiş önüde kalkık baya havalı duruyo ama barıs bey bı dusun ıstersen ındırırım dedi zaten,şimdilik kalsın böyle şişler insin biraz daha kesın kararımı verırım okonuda diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…