Emre beyin hastaları yorum yapmakdan çekiniyormu yoksa, hadi kızlar deneyimlerinizi paylaşın lütfen.
bende hapsuruyorum valla ne olcak ki hapsurunca anlamadım
oyal ben de sendenim sanırım:) herkes çok tehlikeli olduğunu söylemesine rağmen kafama göre içiyordum hiç de bir şey olmuyordu:) şimdi gene içmek istiyorum ama bu sefer gözüm korktu çünkü normalde bile dudaklarımı ve burnumun içini çok kurutuyor, hatta bazı arkadaşlarda burun kanaması bile yapıyordu. o yüzden içmeye korkuyorum ama içsem tüm bu yağlanma geçicek biliyorum. ne yapsam?benneyaptımki sen içiyor musun, çok kurutuyor mu? ben içersem günde 10 mg içmeyi düşünüyorumwalla livali kendimi ona göre ayarladım ..bu hafta pineklyip haftaya cuma coşacam eller havaya yapacam die düşünmüştüm(kendimce tabi)alçı çıkınca taş gibi olmıycaz yani dimi..çok mu hayal kurdum ne:)o yağlanma probmemi benden de var ..dayanamayıp roacutane içiyorum wallaa
Gecmis olsun canim.Burun ucunun sert ve hissiz olmasi gayet normal,bikac ay sonra gecer. sevgiler :1hug:
Canım bende İzmirde olacam..Doktorun kimdi?:uhm:cnm ben izmirde oldum tanınmış bi doktor değil.kulak burun boğaz uzmanı.ama izmirde olcaksan ben ismini vereyim sana.ben memnun kaldım
livali iner mi derken şişlikten mi bahsediyorsun yoksa çok mu kalkık olduğunu düşünüyorsun[/QUOTE
burun ucumuncok kalkık oldugunudusunuyorum havada gelıyo bana,barıs beydun aradı ve burunucuındırmek sorun degıl ama ıstemıceksın herseybıtınce dedı ıcım rahatladı tabı baya ama ucu ınermıburun kuculdukce merak edıyorum tabı burda ındıgını soyledı bazıarkadaslar bana-tatlicadiarzu-
benim doktorum burun ucunu indirmek kaldırmaktan çok daha zordur demişti...ben de mi barış çakırla görüşsem acaba..kocaman kalkık bir burun sahibi oldum çünkü...
oyal ben de sendenim sanırım:) herkes çok tehlikeli olduğunu söylemesine rağmen kafama göre içiyordum hiç de bir şey olmuyordu:) şimdi gene içmek istiyorum ama bu sefer gözüm korktu çünkü normalde bile dudaklarımı ve burnumun içini çok kurutuyor, hatta bazı arkadaşlarda burun kanaması bile yapıyordu. o yüzden içmeye korkuyorum ama içsem tüm bu yağlanma geçicek biliyorum. ne yapsam?benneyaptımki sen içiyor musun, çok kurutuyor mu? ben içersem günde 10 mg içmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?