Slm Arkadaslar,
yaklasık 8-9 aydır bu sitede sizlere ameliyat olacağımı yazıyorum ve harıl harıl doktor arastırması yapıyordum İzmir ,istanbul derken ameliyatımı kendi şehrimde yanı Ankarada olmaya karar verdim...bi ton doktor arastırdım eminim hepsibirbirinden iyilerdir amaben tercihimi Ankara Onep ten yana kullandım Bu Cumartesi günü 20 eylül de Ünal Şahine Ameliyat oluyorum...
Doktorumla 2 gün önce görüstüm baya beni sakinlestirdi...Cumatesi eminim elinden geleni yapacak ve umarım güzelbir burnum olur.....
Hala inanamıyorum aylardır arastırmalarımdan sonra ciddi ciddi gidip ameliyatımı oluyorum:)))
Bana sans dilerseniz sevinirim:))
Umarım ameliyat güzel geçer ve bu site aracılığıyla gelecek aylarda sizlere olumlu tecrübelerimi anlatırım.....
Doktorumbazı tahliller verdi onları yaptıracgım yarın....
Herkese bolsans....
arch ve yemen beni merak eddıgınızı bılıyorum kızlar bulsamda şöyle bir öpsem sizi:))alcım cıkdı burnumu begendımmmmm valla ama hala şiş önüde kalkık baya havalı duruyo ama barıs bey bı dusun ıstersen ındırırım dedi zaten,şimdilik kalsın böyle şişler insin biraz daha kesın kararımı verırım okonuda diyorum
burnumu yaptıralı 35 gün oldu. resmimi profilime ekliyorum.arkadaşlar sizce nasıl olmuş?
moza ben içiyorum 10 miligram..dudak kurutuyo sadece..beni rahatlatıyo,kaşınmak ve o görüntü daha çok sinirimi bozacağı için insiyatifimi kullanıyorum:))
burnumu yaptıralı 35 gün oldu. resmimi profilime ekliyorum.arkadaşlar sizce nasıl olmuş?
valla benim de aklıma girdin şimdiasositososito bi de şöyle bişey kalmış aklımda, prospektüsünde yazıyodu sanki, kemiklerde değişim falan yapabiliyormuş omurgada falan, o yüzden burun şeklini de etkiler diye korkuyorum şu an hala alçıda çünkü burnum. doktora sorsam diyorum ama dermatolog değil ki sonuçta.. 2 ay sonra iç demişti ama yine de sorcam
selam kızlar dün pansuman die gittim dr lakk die çıkardı alçıyı falan ..hadi git dedi...ilk aynaya baktım (maymunlar cehennemi die bi film vardı..aynı ordaki maymun artı insan karışımı bişey gördüm(biliyodum zaten)..alçı çıktıktan kaç gün sora normal bir görünüm alabilerem acabaa?perşembe ameliyat oldum pazartesi alçı çıktı..üff hızlandırılmış estetik:teytey::teytey::teytey:
ahsenyaren seni merak ettım ya gelınce mj yaz lutfen
canım kusura bakmayın ne olur.
bir türlü fırsat bulup giremedim foruma. alçım alındı. artık burnum tamamen açık. geceleri yapıştırmam için bant verdi doktor. sana da verdi mi
sanırım dr.barış çakır beye ameliyat oldun hastaya yaklaşımı nasıl bende barışa beye ameliyat olmayı düşünüyorum
gayet iyi. ben memnunum en azından. şu ana kadar hakkında kötü bir yorum da okumadım. barış beyin ameliyatlarında morluk diye birşey yok. bu çok önemli bir avantaj. benim cildim hassa ve yağlı olmasına rağmen şişliklerim 4-5 günde indi. yaptığı işte gayet titiz.
görüştün mü canım sen barış beyle. nasıl bir izlenim bıraktı sende
Kızlar sonunda büyük gün geldi bugün öğleden sonra ameliyata giriyorum. Hafta başından beri stresliydim çünkü nezle oldum malum ameliyat ertelenebilirdi.Hala da öyle bir ihtimal var. Bugün hastaneye gittiğimde doktor duruma göre karar vericek. Biraz burun akıntım var umarım sorun olmaz.Bana şans dileyin kızlar nolur:çok üzgünüm:
Kızlar sonunda büyük gün geldi bugün öğleden sonra ameliyata giriyorum. Hafta başından beri stresliydim çünkü nezle oldum malum ameliyat ertelenebilirdi.Hala da öyle bir ihtimal var. Bugün hastaneye gittiğimde doktor duruma göre karar vericek. Biraz burun akıntım var umarım sorun olmaz.Bana şans dileyin kızlar nolur:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?