Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Tiliciğim, umarım ameliyatın iyi geçmiştir bence oturduğun şehirde ameliyat olmakla en doğru kararı vermişsin. İyi haberlerini bekliyorum öptüm canım

ibeğenmene çok sevindim canım.yerimseniben indirme konusunda başka ne dedi barış bey, ne konustunuz livali?

elif canım bana 5 dklık bır operasyonla ındırebılcenı soyledı ama tabı senın doktorunla aynı teknıklerımı kullanıyorlardır bılmıyorum,ben bıraz beklıcem duruma gore ısterswm ındırcek burnumu resmım varbakarbılırsın ozelımden

moza ben içiyorum 10 miligram..dudak kurutuyo sadece..beni rahatlatıyo,kaşınmak ve o görüntü daha çok sinirimi bozacağı için insiyatifimi kullanıyorum:))

valla benim de aklıma girdin şimdiasositososito bi de şöyle bişey kalmış aklımda, prospektüsünde yazıyodu sanki, kemiklerde değişim falan yapabiliyormuş omurgada falan, o yüzden burun şeklini de etkiler diye korkuyorum şu an hala alçıda çünkü burnum. doktora sorsam diyorum ama dermatolog değil ki sonuçta.. 2 ay sonra iç demişti ama yine de sorcam

Selam arkadaşlar benim bugün 20. günüm.Yüzümdeki şişlikler yüzde 60 oranında gitti.Alçı ilk çıktığında çok fenaydı.Burun ucum şiş ve sert.Herkes çok beğeniyor ama ben hala yeni suratıma alışamadım.Kusur arayıp duruyorum.Göz altımda hala koyuluk var onlarıda kapatıcıyla hallediyorum.Göz altında koyuluk olan var mı 20 gün sonra bile.?/B]

ay mozi olur mu öyle şey yaa ...bilimkurgu filmi mi bu:)) sen sor bi..benim alçım çıktı yamulmamış burnum merak etme...

Son düzenleyen: Moderatör:

ya varya cok guldurdün beni,maymunlar cehennemiyle ilgili söylediklerini aynen ben söyledım evde annemlere senin yazdıklarını görünce yalnız değilmişim dedim:))aynı cumleyı kurdum sana yemın ederım alcım degısırken kendımı gordugumde 5 gun ıcınde ınıyo baya ıcınrahat olsun ben kendımı yemişdim ozaman çünkü-tatlicadiarzu-

oyal merak etme iki hafta içinde normale dönüyosun, şişliklerin tamamen geçmiyo ama maymun görünümünden kurtuluyosun en azından.

canım kusura bakmayın ne olur.
bir türlü fırsat bulup giremedim foruma. alçım alındı. artık burnum tamamen açık. geceleri yapıştırmam için bant verdi doktor. sana da verdi mi

sanırım dr.barış çakır beye ameliyat oldun hastaya yaklaşımı nasıl bende barışa beye ameliyat olmayı düşünüyorum

sanırım dr.barış çakır beye ameliyat oldun hastaya yaklaşımı nasıl bende barışa beye ameliyat olmayı düşünüyorum

gayet iyi. ben memnunum en azından. şu ana kadar hakkında kötü bir yorum da okumadım. barış beyin ameliyatlarında morluk diye birşey yok. bu çok önemli bir avantaj. benim cildim hassa ve yağlı olmasına rağmen şişliklerim 4-5 günde indi. yaptığı işte gayet titiz.
görüştün mü canım sen barış beyle. nasıl bir izlenim bıraktı sende

Kızlar sonunda büyük gün geldi bugün öğleden sonra ameliyata giriyorum. Hafta başından beri stresliydim çünkü nezle oldum malum ameliyat ertelenebilirdi.Hala da öyle bir ihtimal var. Bugün hastaneye gittiğimde doktor duruma göre karar vericek. Biraz burun akıntım var umarım sorun olmaz.Bana şans dileyin kızlar nolur:çok üzgünüm:

ben barış beyle mailleşiyorum.gerçi ben burun değilde başka bir estetik operasyonu olmayı düşünüyorum.maillerinde gayet ilgili ve motive edici konuşuyor.ben çok kararsızım.bakalım nasıl olcak

tavuskusu Allah yardımcın olsun canım ,inşallah herşey çok güzel geçer ,dualarımız seninle :Saruboceq:

canım inşallah herşey yolunda gider. eve dönünce bize yaz olur mu? dualarımız seninle.

:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…