- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.338
- 398
- Konu Sahibi gizlikiz22
-
Merhaba oncelikle cok memnunum gecen subat ayinda oldum, prof dr Murat Sarı doktorum istanbulda kendisiyle konusunca ne demek istedigimi anlayacaksinizSiz nerde oldunuz benimde aynı sıkıntılarım var dr araştırıyorum
Istanbul dami neresinde fiyat nekadarMerhaba oncelikle cok memnunum gecen subat ayinda oldum, prof dr Murat Sarı doktorum istanbulda kendisiyle konusunca ne demek istedigimi anlayacaksiniz
Evet istanbul anadolu yakasinda bagdat caddesinin sonuna dogru kiziltoprakta.Ben 10bine olmustm ama bircok islemdi sinuzit ameliyati deviasyon konka hepsi dahildi siz yuzyuze konusun belki indirim sozkonusu olur ya da sizin daha az islemdirIstanbul dami neresinde fiyat nekadar
Benimde aynı işlemler teşekkür ederimEvet istanbul anadolu yakasinda bagdat caddesinin sonuna dogru kiziltoprakta.Ben 10bine olmustm ama bircok islemdi sinuzit ameliyati deviasyon konka hepsi dahildi siz yuzyuze konusun belki indirim sozkonusu olur ya da sizin daha az islemdir
Merhaba
Bende gökalp beyi dusunuyorum ortalama fiyat hakkında bılgı alabılırmıyım
Cok tesekkur ederımgeçen seneyle bu senenin fiyatları cok farklıdır
o yüzden benim verdiğim fiyat yanıltıcı olabilir tek tavsiyem sıkı pazarlık yapın muhasebeyle o zaman düşüyorlar fiyatı en son tanıdığım 2. ameliyatını yani revizyonu yanlıs hatırlamıyorsam 5*6 civarına oldu sıkı pazarlıkla
Merhaba bende gokalap beye olmayi dusunuyorum son haliniz nasil sislik indimi resim atabilir misinizay inanmıyorum bademcik ameliyatı oldum yazmısım.bademcik iltihabı oldum.doktor ameliyat gerekli dedi aklım oraya gitmiş.kullandığım antibiyotik antidepresan etkisinde.unutkanlık ve mahosluk yapıyor.gerçekten böyle bişi nasıl yazdım bilmiyorum
bana da sırt cok iyi olmus dedi.herkesin sırtını sağlam yapıyor galiba doktorburun uucum cok şiş.benim yanlardan yukarı doğruda kesi yapıldı baya ugrasıldı.daraltma oldu.ucu cok geniş etli yayvandı.
bende 9 martta gidicem kontrole 45 günlük kontrol olacak.aramızda 1 hafta falan vr ortalama galiba.
geçmiş olsun canım irtibatta kalalım süreçlerden birbirimiz haberdar edelim
Dr sizin fotograflarinizi cekip dosyasina koyuyor ama bunu ameliyat tarihi alacaksaniz yapiyor pcde de dilerseniz shop yapiyor.Merhaba, siz murat sariya mi oldunuz 12 bin'e memnun kalmadiniz. Kendisiyle doktor arastirma surecimde gorustum,üslubu güzel bilgili bi doktor yalnız kafama takılan bir şey oldu ona olmaktan vazgeçtim şimdilik. Ilk randevuda ameliyat tarihi almamı bekledi sanırım, ameliyat öncesi bir görüşme daha sağlayacağız değil mi diy3 sordum hayır dedi :) what ? Bana 3 ay sonraya ameliyat tarihi verecek ve daha hiç görüşmeyeceğiz,nerden hatırlayacak nasıl bir burun istediğimi,cizim de yapmıyor. Saçma değil mi
Merhaba7000 tl yi gecirmiyor dr Can Ercan ben hastalarina sordum kimisi 5500 kimisi 6000 kimisi 6500 burundaki yapilacak isleme göre fiyati degisiyor benim cok problemliydi ben 7000 e oldum
Ben de Dr Can beye geçen hafta ameliyat oldum ama burun ucum yamuk duruyor sizde se öyle olmuşmuydu ya da bu geçer mi. Doktora sordum sağ tarafa çok çalıştığımız için normal böyle olması düzelir dedi. Siz ne düşünüyorsunuz hastası olarakMerhaba
merhabalar, her şey yolunda gayet memnunumgizlikiz22 merhaba ameliyat üstünden baya zaman geçmiş. Şu an ne durumda bilgi verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?