- Konu Sahibi gizlikiz22
-
Bence de ameliyat sonrası süreç çok zor size katılıyorum. Herkesin anesteziye verdiği tepki farklı komşumun kızı da kusmuş morarmış ağrısı da olmuş. Ama benim hiç ağrım olmadı kusmadım sonrasında rahat yemek de yedim. Benim burnumda kemer vardı ama küçükken araba çarptığı için burun içi karışık kaynamış kemer ondandı sanırım. Ama doktor da ameliyatta tekrar kırınca eşitlemesi zor oldu. Doktorum iğne yapacakmış Mart ayında şişlik işin. Ben çok beğenemedim burnumu Ma doktora beğendim dedim alışmaya çalışıyorum çünkü zaten kırıktı ameliyat bir kere daha olmak korkutucu.süreç çok zor çünkü.şimdi üç ay oldu ameliyat olalı. Bakalım alışırım inşallahKişiden kişiye değişiyor bunlar sanırım ben oldum gram acı agrı hissetmedim tek hissettigim ayıldıgımda sızlamaydı o da igneyle geçti tampon alınırken falan hic acım olmadı ama eger kırılmamıs olsa burnumu yaptırmazdm ameliyat degilde ameliyat sonrası cok zorr
Resmimiz var mı?valla kırk yıldır burnumdan nefes almıyorum nasıl alınır onuda bilmıoyorum
2 amelıyat geçirdim ikiside beceremedı , % 100 garinti veren dr bulsam hiç düşünmem yenıden olurum ,
5 sn acıyı ne kadar çok anlatmışsın bu kadar büyütülecek birşey oldugunu sanmıyorum ,
geçmiş olsun güzel olmuş burnun
Resmimiz var mı?
Özelden atabilirsiniz istersenizvarda buraya yukleyemem
Özelden atabilirsiniz isterseniz
İnsallah istediginiz gibi olur herşey. Bende asıırı ödemliyim iğne yaptırdım ama bu hali bile güzel en azından nefes alabiliyorum rahatlıkla. Anestezi cok kötü etkiledi sadece mide bulantısı yaptı kan kusmadım ama mahvetti beni. Katı yiyemedigim icin ilk üç gün cok kötüydüm. Sonra yumusak katı gıda yiyince normale döndüm. Sanırım ödemde az su ictiğim ve Yürümediğim içindi simdide bitki cayı arıyorum ödem atıcıBence de ameliyat sonrası süreç çok zor size katılıyorum. Herkesin anesteziye verdiği tepki farklı komşumun kızı da kusmuş morarmış ağrısı da olmuş. Ama benim hiç ağrım olmadı kusmadım sonrasında rahat yemek de yedim. Benim burnumda kemer vardı ama küçükken araba çarptığı için burun içi karışık kaynamış kemer ondandı sanırım. Ama doktor da ameliyatta tekrar kırınca eşitlemesi zor oldu. Doktorum iğne yapacakmış Mart ayında şişlik işin. Ben çok beğenemedim burnumu Ma doktora beğendim dedim alışmaya çalışıyorum çünkü zaten kırıktı ameliyat bir kere daha olmak korkutucu.süreç çok zor çünkü.şimdi üç ay oldu ameliyat olalı. Bakalım alışırım inşallah
Yeşil çay yeterli bence ödem içinİnsallah istediginiz gibi olur herşey. Bende asıırı ödemliyim iğne yaptırdım ama bu hali bile güzel en azından nefes alabiliyorum rahatlıkla. Anestezi cok kötü etkiledi sadece mide bulantısı yaptı kan kusmadım ama mahvetti beni. Katı yiyemedigim icin ilk üç gün cok kötüydüm. Sonra yumusak katı gıda yiyince normale döndüm. Sanırım ödemde az su ictiğim ve Yürümediğim içindi simdide bitki cayı arıyorum ödem atıcı
Burnunuzun resmimi merak ettim çöküntü nasıl duruyor diye benim burnum trafik kazalı ve ameliyat sonrası doktor bu kadar eşitleyebildim dedi benim de mi çökecek korkuyorumbildiğiniz bir dr varmı onumu önereceksınız ,
sebebnı ögrenebilirmiyim
Ne zmaan oldunuz ki ameliyat? Doktor şişlk icin krem vermedimi? Buzu direk uygulamayın yüzğnüz suan uyusuk his kaybı yapmasın ilerde İkinci günden sonra zaten uygulamak anlamsız şişecek olan şişiyo morarıyor :)Gözlerim şişti çok buz tutuyorum sürekli deneyimli olan arkadaslar kaç güne geçer bitirdi beni şişlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?