- 6 Mart 2019
- 418
- 689
- 103
- 34
- Konu Sahibi gizlikiz22
-
Aynı benimde çok kalkık oldu sizin indi mi 1.5 ay oldu
Sizin kaç ay oldu?benim de kalkik ya iner mi bu...kalkik sevmiyorum baya da kalkik puf
ben cuma ameliyat oldum bugun pzt silikonlari aldirdim cok acidi bi de acimiyo diyolar bagirdim resmen cok acidiSizin kaç ay oldu?
sag kanatta golge var bilerek mi yaptirdiniz oyle?
doktorunuz kimdi ?
vee ucu duser fln dedi mi uc dusuyor mu acaba
Merhaba benimde burnum çok kalkık 2 ay oldu sizin kaç ayda indi?Gölgeyi göremedim belki makyajdan kaynakladır bu programlardan yapıyorum çünkü.Bir sorun yok yani burnumda.
Gökalp dizdar
Ucu düşer gibi bir şey demedi hiç zamanla oturdu yerine ilk zamanlar çok kalkıktı şuan gayet iyi tam oturdu
Merhaba benimde burnum çok kalkık 2 ay oldu sizin kaç ayda indi?
İnmeye devam eder yani değil mi?Tam ay hatırlamıyorum ama 6 aydan sonra oturmaya başladı burun
İnmeye devam eder yani değil mi?
İnşallah deneyimlileri görünce umut oluyor, ucu çok büyük sizinde öyle miydi küçüldü mü doktor ucunu küçülttük dedi eskisinden büyükEvet eder
İnşallah deneyimlileri görünce umut oluyor, ucu çok büyük sizinde öyle miydi küçüldü mü doktor ucunu küçülttük dedi eskisinden büyük
Teşekkür ederim ama baktım bulamadım yeni güncellemeden sanırım nerden bakılıyor isterseniz mesajla gönderin zahmet olmazsa çok mutsuzumevet çok büyüktü fotoğraflarda var zaten incelersen görürsün burnumu
Cnm gecmis olsn ben kemik kikirdak sinuz et ne varsa oldum agri sizi agri kesici bisey almadim koca burundu kuculdu ve kisiden kisiyedegisir bu arada burun ucu daha hassastir tek sıkıntı su ki burnumun icinde bisey olmasi alindiginda rahat ettim 1,ayim hala agrim yok burun ucum hassas uyusuk okdr3.günümdeyim bugün Ben sadece uç kısmından oldum içerde herhangi bir tampon olmadı alçı atel konmadı sadece bantlıydı ama şişlikten nefes alınmıyor ağrıyor o gece berbat yaa birde kemik kıkırdak düzelttirenler ne yapıyor diye hep düşündüm Allah yardımcıları olsun
MerhabaGölgeyi göremedim belki makyajdan kaynakladır bu programlardan yapıyorum çünkü.Bir sorun yok yani burnumda.
Gökalp dizdar
Ucu düşer gibi bir şey demedi hiç zamanla oturdu yerine ilk zamanlar çok kalkıktı şuan gayet iyi tam oturdu
Hangi hastaneAmeliyatını devlet hastanesinde oldum 1360 tlye
Cnm gecmis olsn ben kemik kikirdak sinuz et ne varsa oldum agri sizi agri kesici bisey almadim koca burundu kuculdu ve kisiden kisiyedegisir bu arada burun ucu daha hassastir tek sıkıntı su ki burnumun icinde bisey olmasi alindiginda rahat ettim 1,ayim hala agrim yok burun ucum hassas uyusuk okdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?