Yaa bize de atar mıısn o ilacı bizde alalım :)Hiç evden cıkmıyorum günes görmüyorum:)))
Vallahi bende şaşırdım kaldım,kullanım alanlarını okudum nerdeyse herşeye kullanılıyor harika bisey:))
Aslında ilaç tavsiye etmek doğru değil ama bu reçetesiz de satılıyor bi de doktor dikiş yerlerine ve içine sür diye verdi. Aynı amaçla kullanılırsa bi sakıncası olacağını düşünmüyorum. Kremin adı, terramycın canım. Ben günde 3 kez suruyorum.Yaa bize de atar mıısn o ilacı bizde alalım :)
Valla genelde doktorlar zaten Yazıyor diye duydum bizim ki es geçmiş sonuçta krem bi zararı olmaz bence :)Aslında ilaç tavsiye etmek doğru değil ama bu reçetesiz de satılıyor bi de doktor dikiş yerlerine ve içine sür diye verdi. Aynı amaçla kullanılırsa bi sakıncası olacağını düşünmüyorum. Kremin adı, terramycın canım. Ben günde 3 kez suruyorum.
Aynen serin yer bulmak sıkıntı akşam sıkıntı yokta gündüz evler bile sıcakKızlar bende maydanoz suyunu duymuştum ödem attırıyor fakat aynı zamanda zayıflatan da bı etkisi varmış. Zaten ameliyat sonrası 3 kilo verdim,yüzüm çöktü gibi oldu daha fazla kilo vermemek için içmiyorum onu:) bol bol su içiyorum bende günde en az 2 litre. Onun disinda,hep serin ortamda buluyorum,geceleri iki yastıkla uyuyorum. Yemeklerde çok az tuz kullaniuorum. Sanırım başka yapılacak bişey yok:))
Ameliyat izi olarakta benim de açık amelîyat oldu burun ucundan kesi yapıldı. Fakat benim o iz çoktan geçti şuan hiç yok. 9. Günden beri pürüzsüz. Ben teramisin krem surdum hergun. O iyi geldi baya. Baya herşeye kullanılıyor,dudaklarım kurumustu sürdüm hemen iyi geldi , dun uçuk cikcak gibi oldu dudağımda sürdüm bikac saat sonra yok etti. Mucize bişey :)))
Bence kullan canım ben bı zararını görmedim,dikiş izimden de eser bırakmadı. Bi de antibiyotik içerikli oldugu için aynı zamanda enfeksiyon riskine karşı da koruyor.Valla genelde doktorlar zaten Yazıyor diye duydum bizim ki es geçmiş sonuçta krem bi zararı olmaz bence :)
Aslında serin dediğime bakma,yine de sıcak evin içi ama bizim ev herzaman normalden serin oldugu icin kötünün iyisi diyim:)Aynen serin yer bulmak sıkıntı akşam sıkıntı yokta gündüz evler bile sıcak
Aynı canım bizim de öyle dışardan hallice:)Aslında serin dediğime bakma,yine de sıcak evin içi ama bizim ev herzaman normalden serin oldugu icin kötünün iyisi diyim:)
Valla bizim ev yanıyor resmenAynı canım bizim de öyle dışardan hallice:)
Yaaa nerdesin kiValla bizim ev yanıyor resmen
Ben Gaziantep liyimYaaa nerdesin ki
Doğru daha sıcak tabi canımBen Gaziantep liyim
Doğru daha sıcak tabi canım
Kızlar arada burun direginiz sızlıomu tam sızlamakta degilde
Yok canım bana da vermedi krem dikişleri kendisi aldı ama ben Pomad Tarzı merhem sürüyorum yine de doktoruna sor istersenKızlar benim burun ucu dikişlerimin bazısını doktor almıştı gerisi duruyor olduğu gibi 15. Günüm düşmedi de krem sürmemi falan da söylemedi ben hiç bişey sürmüyorum neden vermedi ki hepiniz sürüyor musunuz ucuna krem ?
Benimde bir tanesini bırakmıştı diğer kontrolde aldı canım sor bi doktora krem sürebilir misin diyeKızlar benim burun ucu dikişlerimin bazısını doktor almıştı gerisi duruyor olduğu gibi 15. Günüm düşmedi de krem sürmemi falan da söylemedi ben hiç bişey sürmüyorum neden vermedi ki hepiniz sürüyor musunuz ucuna krem ?
Kime olmuştunuz ameliyatınızıŞimdi sana hemen sisligini gösteren görsel atiyorum:))) benim kaviste sorun yok uç kisimlar cok ödemli. Bu arada suratım hala tam iylesmedu bu yüzden yine kırptım resmi:)
Dr. Talha Tanyeli Devlet Hastanesi'nde oldum kendisi KBB uzmanıKime olmuştunuz ameliyatınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?