Burun ameliyatı sonrası burun temizliği

Yaa bize de atar mıısn o ilacı bizde alalım :)
Aslında ilaç tavsiye etmek doğru değil ama bu reçetesiz de satılıyor bi de doktor dikiş yerlerine ve içine sür diye verdi. Aynı amaçla kullanılırsa bi sakıncası olacağını düşünmüyorum. Kremin adı, terramycın canım. Ben günde 3 kez suruyorum.

Valla genelde doktorlar zaten Yazıyor diye duydum bizim ki es geçmiş sonuçta krem bi zararı olmaz bence :)

Aynen serin yer bulmak sıkıntı akşam sıkıntı yokta gündüz evler bile sıcak

Valla genelde doktorlar zaten Yazıyor diye duydum bizim ki es geçmiş sonuçta krem bi zararı olmaz bence :)
Bence kullan canım ben bı zararını görmedim,dikiş izimden de eser bırakmadı. Bi de antibiyotik içerikli oldugu için aynı zamanda enfeksiyon riskine karşı da koruyor.

Kızlar benim burun ucu dikişlerimin bazısını doktor almıştı gerisi duruyor olduğu gibi 15. Günüm düşmedi de krem sürmemi falan da söylemedi ben hiç bişey sürmüyorum neden vermedi ki hepiniz sürüyor musunuz ucuna krem ?

Yok canım bana da vermedi krem dikişleri kendisi aldı ama ben Pomad Tarzı merhem sürüyorum yine de doktoruna sor istersen

Benimde bir tanesini bırakmıştı diğer kontrolde aldı canım sor bi doktora krem sürebilir misin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…