Burun ameliyatı sonrası burun temizliği

Şimdi sana hemen sisligini gösteren görsel atiyorum:))) benim kaviste sorun yok uç kisimlar cok ödemli. Bu arada suratım hala tam iylesmedu bu yüzden yine kırptım resmi:)
Benim alçım çıktı ama bantlı hala burnum o yüzdende tuhaf geliyor olabilir bana :)
O gözdeki sarılıklar hergün hızla geçiyor bende öyle oldu :)
Benim burunda bildigin patates gerçekten :)

Bugün alçı atelim çıkıyoo heyecanla karışık bir korku var. Bi de doktor burnumun içinde kurumuş kanları görünce kızacak diye de panik oldum Dikişler filan nedeniyle temizleyemedim yanlis bişey yaparım diye, umarım öyle bırakmaz beni: )

Aayy hadi bakalım bende heyecan yaptım :) o paniği bende yapmstm ama doktor sorun yok dedi biseyle temizledi:) seninkini de öyle yapar canım

Merak etme kızmaz bende kurumuş kanla gitmiştim yanlış bişey yapmaktan iyidir :)

Veee çıktı alçımm. Burnum şiş, doktorum da dedi şiş diye ama içime sindi, çok umutsuzdum perişan etmistim kendimi. Şimdi iyi hissediyorumm kendimi allahıma şükürler olsun. Burnum bantlı bantlar çıksın fotoğraf eklerimm
Bir de kurumuş kanlar için kizacak dedim ama kizmadi acıtsa da bi güzel temizledi :) ohh kuş gibiyim şuan tüm nefesimi tıkıyomuş o kanlar

Çook gecmis olsun canim :) Rahatlamış olmana sevindim,kanlardan kurtulma da sevindimm. İnsllah bundan sonra daha güzel süreçler bekliyor bizi burunlarımız gittikçe oturcak güzelleşcek çünkü :) bantlar çıkar çıkmaz foto bekliyorz tatlım :)))

Bugün nasılsınız kızlar :)
Bugün çok iyiyimmm, üst dudak hassasiyetim gittikçe azalıyor ve rahatça yemek yiyebiliyorum konusabiliyorum,burnuma da alışmaya başladım sanki:) şuan benim için tek sorun sivilceler ve burnumun üstündeki elleyemedigim yağ tabakası:)) Sen nasılsın canım :)

Bugün nasılsınız kızlar :)

Ya bugün dikisimin olduğu yer uyuşuktu ona taktım sonra bi baktım sağ tarafımin kemiği ağrıyo biraz ağrıyı dinledim:) Yani hergün garip garip şeyler yaşıyorum. Herseyi takiyorum,ağzımı acamiyorum biliyorum çok iğrenç ama bu yüzden dişimi fircalayamiyorum günlerdir: ((
Fiziksel olarak iyiyim ama şu psikolojim nasıl düzelecek hiç bilmiyorum: ((
Sende durumlar nasıl?

Dudak hassasiyetim devam ediyo benim gergin botokslu gibi dudak üstüm yaa

Benimde ara ara kemikleri ağrıyo, bu çok normal canım :) diş konusunda bende sıkıntılıyım valla. Psikolojik olarakta iyi düşün iyi olsun derler ya aynen öyle iyi ve güzel düşünelim her daim. Ve tabiki sabır:)

Dudak hassasiyetim devam ediyo benim gergin botokslu gibi dudak üstüm yaa
Benim de hala var,ne zaman tamamen gecicek acaba. Bide şey,ben gün içinde kendimi tutamiyorum gülümsüyorum canım çok yanıyor. Sizede oldu mu bu? Ağzımı tutuyorum gülümsememek için ama nafile. Artk yanımda bişey soyleyemiyo kimse, mimiklerime hakim olamiyorum diye :)))

Ya tabii az bile gülsem acıyo burun tabanim. Ellerimle yanaklarımi tutuyorum gülme geldiği zaman: ))

Ben de gülerken yanaklarımı tutuyorum ama yine de acıyo dikişler arada Burnunuzu nasıl temizliyosunuz kızlar genel olarak deniz suyunu kaç kere sıkıyosunuz ben gün içinde 5-6 kere deniz suyu sıkıyorum bide akşam yatmadan krem ama gün içinde sürekli peçeteyle doşıyorum düzenli olarak çok az da olsa su akıyo sanki size de oluyo mu bide burun kanatlarınız da dikiş var mı kızlar varsa krem falan sürüyomusunuz

Benim açık amelîyat oldu,uçtan kesi yapıldı. 10. Günümdeyim. Ama kesi izi tamamen yok oldu bile. Çünkü oralara düzenli olarak bol bol krem sürdüm. Senin burun kanatlarında dikiş varsa mutlaka krem sür orası hıc kuru kalmasın. İz hemen gidiyor :) burun içi temizligine gelirsek,doktor bana sprey tarzı bişey vermedi. Serum fizyolojik damla verdi. Günde 1 kez sabahtan uyguluyorum. Geriye dogru eğiliyorum burun deliklerimden damlatiyorum ne var ne yoksa temizliyor,hiç oyle aman aman bi tıkanıklik sorunu yaşamadım. :) Onun dışında akıntı vs. yasamiyorum. Çoğu kişi sprey kullanıyor doktor neden bana damla verdi bilmiyorum ama şuan memnunum

Doktor bana 3 tane sprey ve antibiyotikli pomad verdi. Deniz suyu, bi tane nemlendirici sprey,bi tane de enfeksiyon giderici ve önleyici sprey. Deniz suyunu 2 saatte bir sıkıyorum.Hatta eşim gece 2 saatte bir uyandırıp sıktırıyo deniz suyunu. Nemlendirici spreyi günde 4-5 defa sıkıyorum bu da burnun nemli kalmasını sağlıyor kurutmuyor. Diğer spreyi bırakırtırdı doktor artık kullanmıyorum. Burun kanatlarımdaki ve burnumun orta kısmındaki dikişlere antibiyotikli pomad sürüyorum. Ama tüm bunlara rağmen burnum tam anlamıyla temizlenmedi akan kanlar uç kisma yakın yerde kurudu çünkü içine bişey sokup temizlemeye korktum. En niyetinde doktor temizledi. Temizlemek için çok kurcalamayın bırakın ilk günlerde kendi haline.

Hangi kremi sürüyodun canım dikiş olan kısımlara bana günde bir kez bepanten plus krem verdi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…