Burun ameliyatı sonrası hapşırma korkusu

ben de ameliyatın hemen çıkışında Reha hocaya hapşurursam ne olur demiştim..o da " çok yaşa derler " dedi..ilk günden beri hapşuruyorum.bişey olmaz, korkmayın.(28.günüm bugün)

geçmiş olsun,bende 13 ocakda reha hocaya ameliyat olacağım,nasıl geçti ameliyatın ve iyimisin şu an,tarih yaklaştıkça çok endişeleniyorum da:),hapşırmak konusunda çok rahatladım bu arada çok sağolun ya,benimde alerji sorunum var korkuyordum ne olcak diye:)

bi hafta oldu ameliyat olalı alçılar alındı
ve ben üşütmüşüm
hapşuruyorummm
öksüürüyorumm
bişi olur mu?
korkuyorumm

canım hapşırmadan değil de burnunun akması sorun olur.Sağlıklı bir burun bile hasta olunca kızarıyor,şişiyor,tahriş oluyor.Bir an önce iyileşmek için ilaçlarını al.Kendini sıcak tut.Gereken herşeyi yap...Geçmiş olsun.

oldukça iyiyim.Ameliyatım da rahattı genel olarak.Şişlikler var hala tabi ama ben ameliyat olalı 35 gün oldu.Normal.3 ayı bulacakmış inmesi.İnşallah senin de ameliyatın iyi geçer ve herşey istediğin gibi olur.

aQuatha siz hangi dr. ne zaman ameliyat oldunuz .Resimlerinize baktım çok güzel geçen sür içinde bi sorun yaşadnızmı sizden bilgi alabilirmiyim.

aQuatha siz hangi dr. ne zaman ameliyat oldunuz .Resimlerinize baktım çok güzel geçen sür içinde bi sorun yaşadnızmı sizden bilgi alabilirmiyim.

Ben 4. ayımı bitirdim ameliyat olalı. Doktorum Prof. Dr. Ege Özgentaş. İstanbul, Altunizade'deki Başkent Üniversitesi İstanbul Hastanesi'nde görev yapıyor.

Ameliyattan sonra bir sorun yaşamadım. Deviasyonum yani burun tıkanıklığım da vardı estetikle beraber o sorunum da halloldu çok şükür. Ben bir hekim tavsiyesiyle Ege Bey'e gittim, çok memnunum doktorumdan, tavsiye ederim! Soruların varsa özel'de cevaplayabilirim... Forumu eskisi kadar sık takip edemiyorum...

bende 38 gün önce amelyat oldum ve alçılar alındıktan sonra müthiş bir hapşırma isteğiyle evin içinde geziyordum hapşırığım geldiği anda annem öyle türlü değişik hareketlerle benim dikkatimi dağıtmaya çabalıyordu inanın o durumda ''keşke bi kere hapşırsam rahatlarım''diyor insan içinden ve gün geldi tutamadım hapşırdım :) çok korktum acaba bişi olmuşmudur die içindeki silikon tamponlar kaymışmıdır die ama hiç bişey olmadı bazı arkdşlarmınıda sölediği gibi içinde bulunan kabuk tutan yaralar,kanlar hapşırmanıza etken fakat deniz suyuyla burnunuzu yumuşatırsanız kendinize iyilik yapmış olursunuzyerimseniben

benm doktorum hapsırmamaya dikkat et demişti burnunun içinin iylşmesi lazım demişti o yüzden bi ilaç vermişlerdi

dr bana zamanında "agzını acarak hapşırabilirsin" demişti.sakın hapşırığınız geldiğinde kendinizi kasıp agzınızı kapamayın daha fazla basınc yaparak asıl öyle zarar verebilirsiniz.

ben de hapşuruyorum alçım çıktığından beri. bugün 12. günümdeyim. üşütmüşüm tutmaya çalışıyorum ama ondan da korkuyorum. bi şey olmadı ama şimdiye kadar.

Hapşurarak burun şekli bozulmaz. Rahatlıkla kendinizi sıkmadan ağızınız açık bi şekilde hapşurabilirsiniz.

bende ameliyattan bi gün sonra hapşurmaya başladım hemde 10-15 kere :2: önce çok korktum ama çok basınç olmadı burnumda tamponlardan dolayı oluyo bence korkulcak bişi deil :)

bende ilk 5 gün hapşırıgımı engelleyebildim ama 6. günde buna mani olamadım.Hapşırırken tutmadın ve resmen iter gibi gönderdim kendisini:) asla bir rahatsızlıı duymadım.Hergün 2 defa hapşırıyorum düzenli olarak:)

geçmiş olsun :) iyi canım sen düzene sokmuşsun ben tamponlarım varken ayağa kalktığım an hapşurmaya başlıyodum neyse ki alındıda kurtuldum sen kaçıncı günündesin :)

geçmiş olsun :) iyi canım sen düzene sokmuşsun ben tamponlarım varken ayağa kalktığım an hapşurmaya başlıyodum neyse ki alındıda kurtuldum sen kaçıncı günündesin :)
teşekürler canım sanada geçmişler olsun
benim bugün 10. günüm ucunda şişlik varya o burnumu uzun gösteriyor sanki :44:

Son düzenleme:
teşekürler canım sanada geçmişler olsun
benim bugün 10. günüm ucunda şişlik varya o burnumu uzun gösteriyor sanki :44:

bende teşekkür ederim canım :) şişliklerin inince bişeyin kalmaz ama aynı paronaya bende de mevcut :) bi gün yamuk geliyo bigün ucu çok şişko geliyo Ne yapalım artık burnumuz tam oturana kadar sabretcez

Benimdee 20 gün çok kez hapşırdım İnş. bir zararı olmazzzz..Aynennn bendede şişlik ve yamukluk var burnumdaaaa. Sabredeceğizzzzz

daha çok ağzımdan çıkararak sayısız kez hapşırdım bişi olmuyo hatta ben grip gibi oldum ameliyattan hemen sonra 2.gün hapşırmaya başladım burnumda hiç bişi hissetmedim ağzımdan çıkartım acaip bişi anlatılamaz yani ama kanama acı v.s bişey olmuyor aslında başta korkarak 1-2sefer tuttum ama imkansız tutmak eninde sonunda çıkar yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…