banada bugün altı gün oldu.....ve daha hiç hapşırmadım...korkuyorum.... üstelik alerjisi olan biriyim ve hapşırmaya başlayınca 15 i bulur çoğu kez... hapşırmamak için şöyle yapıyorum... hemen aklıma farklı şeyler getiriyorum,, yani hapşırmaya odaklanmıyorum...
benimde bugün 3.günüm ve aynaya bakamıyorum buzları sürekli koymama rağmen inanılmaz bir şişiklik var ve gripmişim gibi burnum ve gözlerim akıyor.burun ve gözlerin akması normal mi?
işte benim en büyük korkum 4. günüm bitiyor bugün. 4 gündür ortalarda inşallah hapşurmam diye geziyorum
hapşur hapşur kız bişey olmaz :2:
yok valla şekerim çok korkuyorum hapşurmaktan . yarın gidicem tamponlarım çıkıcakama korkuyorum tabi acır mı ki diye . bide seninde burnunda yağlı bi tabaka oluştu mu ?:44::44:
Valla senin tamponlar çok geç çıkıyor benimde bugün 4. günüm 2. günde çıkardı doktor.Eh biraz sızladı tabi çıkarırken ama dayanılmayacak gibi değildiBide bi aletle burnumun içini temizlemeye kalktı ölecektim acıdan:18: Neyse canını yakmayım dedi yarım bıraktı.Yağlı tabaka derken? benim şuan alçı var canım üzerinde senin yokmu? birde sen estetikte yaptırdınmı:44:
yok canım ben estetik yaptırmadım . burnum kırıktı ayrıca septum deviasyonu ve komka hipertrofisi oldum . onun için alçım yok . burnumdaki kırıklardan dolayı sanırım bu kadar geç çıkıyor tamponum . bende bu kadar geç çıkmaz diye beklemiyordum ama yarın çıkıcak sonuç olarak
anladım geçmiş olsun canım bendede nefes alma problemi, kemik eğriliği ve dışarıdan bakınca hafif bi yamukluk vardı hepsini yaptırırken birde estetik yaptırayım dedim bende
çok aprın oluyor mu canım ya ? bende senin şikayetlerinle gittim ve burnumda + olarak kırık vardı. hala biraz ağrım var ve az önce elimi çarpıştım biraz kanamış
Yok canım hiç ağrım yok maşallah.İkinci gün inanılmaz şişip morardım gözlerimi açamıyordum bugün morluklar yeşilimsi hal aldılar gözlerimin şişlikleri tamamen geçti sadece yanaklarım şiş şuan birde üst dudağım silikonlu gibiBenimde ödüm kopuyor burnumu biyere çarpıcam diye.Perşembe günü alçım çıkacak ama baya bir süre sanırım burnumuzu korumamız gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?