kızlar acil yardımm . Bu benım 8 günlük burnum tecrübeli olanlardan yorum beklıyorum bu burun kavislenir mi evet se ne kadar nasıl bi kavisim olur çok merak ediyorum sabrım kalmadı artık
1 ayı buluyor hatta geçiyor canım düşmesi. okyanus suyuyla ıslat oraları bol bol kuruyunca batıyor daha cok acı veriyor gibi geliyor. arada bir çok zorlamadan çekmeye çalış ama zorlama. düşecekse zaten azcık çekince pıt diye kopuyor ama kuruyken yapma bunu acır.17 gün oldu ameliyat olalı ama dikislerim hala erimedi. Doktor almadı eriycek onlar dedi ama burnumun ucunda çok rahatsız edici duruyorne zaman gidecek bunlar?
benim de 3 ay oldu ve aynen dediğin gibi tüm şişlik burun ucuma indi çok uzun görünüyor. Geçeceğini düşünüyorum benKizlar 21 ekimde burnum 2 aylik olacak ama ucu uzun istedigim gibi degil acaba burun sirtinda sislikler gectide burun ucu hala sis oldugu icinmi boyle yoksa hep boylemi kalacak lutfen cvp yazin
benim de 3 ay oldu ve aynen dediğin gibi tüm şişlik burun ucuma indi çok uzun görünüyor. Geçeceğini düşünüyorum ben
dr zaten 6 aydan önce inmesini bekleme demişti, bir de burdan ve çevremden gördüğüm kadarıyla şişlikler iniyor, kemikte bir sıkıntı yoksa öyle kalmaz bence.ben acaba oylemi kalcak diye düşünüyorum druna sordunmu ne kadar küçülür acaba yaa of
çok normal daha 2 gün olmuşKizlar merhaba bende 2 gun once esabil eker beye ameliyat oldum..cok ilgili iyi bir doktor ama bende asiri sislik ve morluk oldu taninmaz haldeyim ve israrla burun deliklerim karsidan gozukmesin dedigim halde burun deliklerim kocaman sizce simdilik bunlar normalmi lutfen yardmci olun ...
normal canım hepsini herkes yasıyor ilk 20gün çirkin olucaksın,pişman olucaksın ama ondan sonra hepsi geçiyor inanTesekkurler umarim ole olur
normal canım hepsini herkes yasıyor ilk 20gün çirkin olucaksın,pişman olucaksın ama ondan sonra hepsi geçiyor inan
Tesekkurler umarim ole olur
Burun deliklerim çok büyük diye ben de üzülmüştüm ama içinde tampon olduğu için öyle duruyormuş. doktor tamponları çıkarınca dev gibi burun deliklerim minnacık kaldı. Korkma küçülecek onlar :)Kizlar merhaba bende 2 gun once esabil eker beye ameliyat oldum..cok ilgili iyi bir doktor ama bende asiri sislik ve morluk oldu taninmaz haldeyim ve israrla burun deliklerim karsidan gozukmesin dedigim halde burun deliklerim kocaman sizce simdilik bunlar normalmi lutfen yardmci olun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?