Burun ameliyatından sonra 1 ay ile 6 ay arasındaki değişimler

kızlar acil yardımm . Bu benım 8 günlük burnum tecrübeli olanlardan yorum beklıyorum bu burun kavislenir mi evet se ne kadar nasıl bi kavisim olur çok merak ediyorum sabrım kalmadı artık

Eklentiler

• 10646959_308966032617395_2819968365236996688_n.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 1.314
ben ilk ameliyat olduğumda burnuma bayılıyordum çok güzeldi ucu kalktık falandı ama 6.ayımı doldurduğumda şişlikler indi ve burnumun ucunun kalkıklığıda geçti yani yine kalkık ama o kadar fazla değil ilk ameliyattan sonra herkes ay burnun yüzüne çok şirin bi ifade katmış demişti ama sonra kimse farketmedi bile yani çok doğal fln dediler iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim ama ben ilk halini çok daha fazla sevmiştim...

kızlar acil yardımm . Bu benım 8 günlük burnum tecrübeli olanlardan yorum beklıyorum bu burun kavislenir mi evet se ne kadar nasıl bi kavisim olur çok merak ediyorum sabrım kalmadı artık

Tatlım burnun daha 8 günlük. Bu kadar panik olma içini ferah tut herseyden once herseyi doktoruna sorarsan daha doğru cevaplar alırsın cunku burdaki kimse doktorunun ne kadar kalkık bi bırın yaptığını bu fotograftan anlayamaz. Benim burnum 14 günlük ben de bira daha kalkık isterdim ama doktorumla görüştüğümde burun ucundaki ödemin genelde en son geçtiğini ve zaman içinde kavisin ortaya cıkacagını söylüyor bende güveniyorum sende suan sakin ol ve ödemler geçtikçe kavisleneceğini düşün. Forumdan da bi çok kişiyle konustum inan bana ödemler geçtiğinde daha farklı bi burunla karşılasıyosym kısaca sakin ol burnun böyle düz kalmayacaktır

17 gün oldu ameliyat olalı ama dikislerim hala erimedi. Doktor almadı eriycek onlar dedi ama burnumun ucunda çok rahatsız edici duruyor ne zaman gidecek bunlar?

17 gün oldu ameliyat olalı ama dikislerim hala erimedi. Doktor almadı eriycek onlar dedi ama burnumun ucunda çok rahatsız edici duruyor ne zaman gidecek bunlar?
1 ayı buluyor hatta geçiyor canım düşmesi. okyanus suyuyla ıslat oraları bol bol kuruyunca batıyor daha cok acı veriyor gibi geliyor. arada bir çok zorlamadan çekmeye çalış ama zorlama. düşecekse zaten azcık çekince pıt diye kopuyor ama kuruyken yapma bunu acır.

Kizlar 21 ekimde burnum 2 aylik olacak ama ucu uzun istedigim gibi degil acaba burun sirtinda sislikler gectide burun ucu hala sis oldugu icinmi boyle yoksa hep boylemi kalacak lutfen cvp yazin

Kizlar 21 ekimde burnum 2 aylik olacak ama ucu uzun istedigim gibi degil acaba burun sirtinda sislikler gectide burun ucu hala sis oldugu icinmi boyle yoksa hep boylemi kalacak lutfen cvp yazin
benim de 3 ay oldu ve aynen dediğin gibi tüm şişlik burun ucuma indi çok uzun görünüyor. Geçeceğini düşünüyorum ben

Kizlar merhaba bende 2 gun once esabil eker beye ameliyat oldum..cok ilgili iyi bir doktor ama bende asiri sislik ve morluk oldu taninmaz haldeyim ve israrla burun deliklerim karsidan gozukmesin dedigim halde burun deliklerim kocaman sizce simdilik bunlar normalmi lutfen yardmci olun ...

çok normal daha 2 gün olmuş

normal canım hepsini herkes yasıyor ilk 20gün çirkin olucaksın,pişman olucaksın ama ondan sonra hepsi geçiyor inan

canim cok sagol burun deliklerim bole kalirsa mahvolurum valla..cunku israrla burun delikleri gozukmesin demistim..seninde olemiydi fotolarin varsa ozelden yazisalimmi ???

Burun deliklerim çok büyük diye ben de üzülmüştüm ama içinde tampon olduğu için öyle duruyormuş. doktor tamponları çıkarınca dev gibi burun deliklerim minnacık kaldı. Korkma küçülecek onlar :)

Tesekkurler kizlar umarim ole olur artik yapcak biseyim yok cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…