- 19 Şubat 2015
- 86
- 29
- 38
ilk aylara göre öndende inceldi tabi sizin ne kadar geçti ameliyatınızın üzerinden?Ben fotoğraflarınızı inceledim kavisin arttığını anladım ancak önden görünümün incelip incelmediğini çok anlayamadım , ben önden görüntüsünden rahatsızım burnumun iki yanı çok geniş duruyor bu durum sizde değişime uğradımı?
2 ay olduilk aylara göre öndende inceldi tabi sizin ne kadar geçti ameliyatınızın üzerinden?
ya işte iki gözüm birbirinden çok uzak görünüyo şişlikten dolayı gözüm takılıyo kötü görünüyo kalkıklığı iyi aslında ama bu dikişin olduğu uç varya o aşağıda biraz şişlik gittikçe toparlanır dedi ve kavislenirse istediğim gibi olacak zaman geçmiyo hiç bi an önce geçse iki ay bi de şimdi kaş aldırmaya gitsem sıkıntı olurmu elleri falan çarpar diye korkuyorum ve esneme yeme içme konusunda bi sorun oluyomu alçı alındıktan sonra heyecandan hep unuttum dr a sormayı
kızlar acil yardımm . Bu benım 8 günlük burnum tecrübeli olanlardan yorum beklıyorum bu burun kavislenir mi evet se ne kadar nasıl bi kavisim olur çok merak ediyorum sabrım kalmadı artık
ya arkadaşlar çok faydalı bir konu ama 10-15 günlük ameliyatlılar hariç 6 ay ya da 1 yıl olanlar hemen hemen hiç yazmamış
önemli olan zaman içinde ne gibi değişimler oldu en çok öğrenmek istediğim bu..
internette şöyle bir resim buldum gerçekten böyle bir değişim oluyor mu yoksa bu uç bir örnek mi?
Bence 1yil sonraki hali daha guzel oturmus ve kendi burnu gibi olmus 1ay sonraki halini daha yapay buldum ama tabi bunlar hep goreceli seylerOfffff, ortalama olarak 1 yılda bu kadar değişim oluyorsa çok feci.. resimdeki "1 ay sonra" hali "bence" gayet mükemmelken, 1 yıl sonra burun sırtı çöktüğü için burun ucu pinokyo gibi belirginleşmiş...
siz ne dersiniz?
(ilgili resim bu forumun 26. sayfasında arkadaşlar, kolay bulmanız açısından yazıyorum)
Biraz kişinin ne istediğine bağlı olmakla beraber doktorun yeteneği bence.Mesela benim ilk ameliyatımda bikaç ay çok şeklinin çok güzel olmasına rağmen burun sırtından fazla kıkırdak alındığı için ödemler indikçe burun sırtı inceldi,çökme oldu ve uç kısım sarkmıştı.Ama revizyonda tam tersi oldu .Doktorum bana başında ne söylediyse öyle oldu.Ben kalkık ve kavisli bir burun istemiştim..İlk başlarda ödemlerden dolayı kavis belli olmuyordu ve uzun görünüyordu.. Ama doktorum tam olarak oturması ve gerçek şeklini almasının bir yılı bulabileceğini söylemişti.Dediği gibi ödemler indikçe inanılmaz değişti. 1 senem doldu ve şimdi tam istediğim gibi kavisli ve kalkık..Alttaki fotoğraftan zamanla ne kadar değiştiğini görebilirsiniz..Eki Görüntüle 1439517
Tabiki de öyle anlatmaya çalıştığım zaten bu.ben doktorumdan tam olarak böyle olmasını istemiştim .kendisininde bana söylediği istediğim gibi olduğu ama sonuca ulaşmam için 1yıl geçmes gerektiğiydi4. ay ve 11. ay olarak koyduğunuz resimler arasında bile bayağı bir fark olduğunu düşünüyorum, 11. ayda burun sırtı inerek kavis bayağı bir artmış ama bu benim istediğimdi zaten diyorsunuz.. sonuçta istediğiniz gibi olduysa güzel ama örneğin bu kadar kavis istemeyen bir kişi için bu istenen bir değişim olmayacaktır.
iki hafta önce ameliyat oldum. Burnum büyük ve kemerliydi. Doğal bir burun istedim. Cok kavisli ve kalkik olması gibi bir talebim olmadı. Alçım bir hafta evvel , bantlar da bugün cikarildi. Kemerim gitmiş, burun kanatlarım küçültülmüş, bunlarda sorun yok ama burun sirtim biraz fazla duz geldi, ozellile profilden bakinca sanki burnum kaşlarimin altindan basliyor ve duz iniyor. Daha çok yeni biliyorum ama ogrenmek istiyorum burnun üst kismi sonradan kavisleniyor mu ? Sizin tecrubeniz ne yonde ? Tesekkurler
İçin rahat olsun canım zamanla kavislenir mutlaka ..iki hafta önce ameliyat oldum. Burnum büyük ve kemerliydi. Doğal bir burun istedim. Cok kavisli ve kalkik olması gibi bir talebim olmadı. Alçım bir hafta evvel , bantlar da bugün cikarildi. Kemerim gitmiş, burun kanatlarım küçültülmüş, bunlarda sorun yok ama burun sirtim biraz fazla duz geldi, ozellile profilden bakinca sanki burnum kaşlarimin altindan basliyor ve duz iniyor. Daha çok yeni biliyorum ama ogrenmek istiyorum burnun üst kismi sonradan kavisleniyor mu ? Sizin tecrubeniz ne yonde ? Tesekkurler
sonradan kavislenir cnm için rahat olsun 6 ay sabır[/QUOT
Umarım söylediğiniz gibi olur. Çok teşekkürler.sonradan kavislenir cnm için rahat olsun 6 ay sabır
Tecrübeli birinden böyle olumlu yorum almak çok sevindirici. Çok teşekkürler. Sizin karşılaştırmalı fotonuzda gördüm, bayağı bir değişiklik olmuş bir yol içinde.İçin rahat olsun canım zamanla kavislenir mutlaka ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?