Tecrübeli birinden böyle olumlu yorum almak çok sevindirici. Çok teşekkürler. Sizin karşılaştırmalı fotonuzda gördüm, bayağı bir değişiklik olmuş bir yol içinde.
Uzun burun nasıl kısalsın durduk yerde onu anlayamadım ben fizik kurallarına aykırı değil mi bu ah keşke kısalsa(
Bi kontrole git istersen ama doktorum bana da söylemişti gozlemledigim kadariylada burnum rüzgara soğuğa maruz kalınca yada yere doğru başımı çok eğik tutup çalıştığım zamanlarda şişlik oluyor sonra iniyo geri 6 aya kadar dikkat et dedi bana yere eğilmek yüz üstü yatmak hatta burnuma su çekince sümkürmek fln dahi yasakMerhaba arkadaşlar,
3. Ayım ve burnumun son tarafında ve burun sırtımda ele gelen bir şişlik var asimetri gibi durmuyor ama ele geliyor korkuyorum büyümesindensizce geçer mi yardım edin lütfen
Çok güzel yazmışsınız. Benimde aynı şekilde sizin gibi. Ama sizin kadar pozitif bakamıyorum. Plastik destek ve bantlar çıktıktan sonraki hali benimde harikaydı.ama sonra hemen burnum şişti. Bunlar olağan şeyler ama beklemek çok sinir bozucu.Arkadaşlar ben ameliyat olalı 10 gün oluyor . Açık teknikle olmuştum , bu teknikle şişlik daha fazla oluyormuş . Burnum genel itibariyle çok düzgün görünüyor , burnumun altındaki kesi izi tamamen yok oldu , hiç ameliyat olmuş gibi görünmüyorum . Kontrol etmek amaçlı parmağımı hafifçe burnun deliğimin giriş kısmına sokuyorum ve dikiş yerlerine bakıyorum , o kısım hala şiş , sert bir doku var , burun ucum uyuşturulmuş gibi hissiz , bütün bunları ameliyat olmadan önce iyice araştırdığım için ve karşılaşacağım durumları iyice aklıma soktuğum için içim rahat . Burun ameliyatlarında şişliğin en son indiği bölge burun ucuymuş . 1 aylık burunlar çok yeni panik yapmayın . 6 ay sonra bile burnunuz %90 son halini almış olacak , geriye kalan %10'luk kısmın oturması son şeklini alması için ameliyatın üzerinden 1-1,5 sene geçmiş olması gerekecek . Burnumun üstündeki koruyucu ve şişmeyi önleyici plastik destek ilk çıkarıldığında harika bir burnum vardı , fakat sonra git gide uç kısmı şişmeye başladı , bu şişlik zamanla inecektir , içinizi rahat tutun .
arkadaslar bende 14 nisanda ameliyat oldum buyuk ve oldukca genis burnum vardi kikirdak eklemeside yapildi 10.cu gunumdeyim hafif gulumserken direk ust dislerim gorunurdu simdi ise alt dislerimi goruyorum sizce karar vermek icin erkenmi yoksa yuz ifadedem deismis olabilirmi
arkadaslar bende 14 nisanda ameliyat oldum buyuk ve oldukca genis burnum vardi kikirdak eklemeside yapildi 10.cu gunumdeyim hafif gulumserken direk ust dislerim gorunurdu simdi ise alt dislerimi goruyorum sizce karar vermek icin erkenmi yoksa yuz ifadedem deismis olabilirmi
insallah oyledir yuregime bir su serptiniz bence ust disler insana sempati kazandiran en guzel sey simdi aynaya bakim guluyorum aa yalandam guler gibi dislerimi gorunce cok sevincem anlasilanMrb bende bir ay arayla ilki.açık ikincisi kapalı olmak üzere iki ameliyat geçirdim. Bahsettiğin durumu her iki ameliyattan sonra yasadım.üst dişlerin görünmemesi burunda meydana gelen ödem sonucu oluşan bir durum.burundaki şişlk çeneyede bi baskı yapınca üst çene içe giriyyo gibi bir his uyandırır. Bu durum 3 4 haftadan sonra gecmeye baslar korkma :) ikinci ameliyatımın alçısı yarın alınacak. Mesela gülerken şu an üst dişlerim
görünmüyo .
Neden bir ay arayla iki ameliyat geçirdiniz sorun neydiMrb bende bir ay arayla ilki.açık ikincisi kapalı olmak üzere iki ameliyat geçirdim. Bahsettiğin durumu her iki ameliyattan sonra yasadım.üst dişlerin görünmemesi burunda meydana gelen ödem sonucu oluşan bir durum.burundaki şişlk çeneyede bi baskı yapınca üst çene içe giriyyo gibi bir his uyandırır. Bu durum 3 4 haftadan sonra gecmeye baslar korkma :) ikinci ameliyatımın alçısı yarın alınacak. Mesela gülerken şu an üst dişlerim
görünmüyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?