- 11 Nisan 2011
- 510
- 112
- 123
ilk ameliyatta doktor maalesef ki zarar verdi burnuma. sol burun kanadı gözden baslayarak yana dogru yayılmıştı ameliyat sonrası. ikinciye girdim ve umutluydum . hatta o günler alçıdaydı da burnum . ama alçı çıkınca tam bir fiyasko oldu benim için . soldaki sıkıntının giderilmesini bırak bu sefer sağ tarafımda aynı problem vardı. doktor önceleri buna şişlik zamanla gecer dese de . gecen tek sey zaman oldu. burnumda ki sorun gecmedi. o nedenle çok çok dikkatli olun bu konuda ve doktorunuzun her dediğine itimat etmeyin.kontrollere baska doktorlara da görünün.iyi arastırın.gercekten yasayan biri olarak yeterince dilim yandı bu süreçte. bu öyle bir sektör ki çoğu doktor işi paraya bağlamış. senin benim psikolojim yada ameliyat sonrası durumumuz hiç önemli deil onlar için.Neden bir ay arayla iki ameliyat geçirdiniz sorun neydi
Çok hakkısın canım ben de 5 aydır bekliyorum düzelmek bi yana farklı sorunlar çıkıyo upuzun sipsivri yamuk ve kalın bir burun yüzümün ortasında.daha ne olsun. Ameliyat öncesi böyle dikkat çekici değildi hiçilk ameliyatta doktor maalesef ki zarar verdi burnuma. sol burun kanadı gözden baslayarak yana dogru yayılmıştı ameliyat sonrası. ikinciye girdim ve umutluydum . hatta o günler alçıdaydı da burnum . ama alçı çıkınca tam bir fiyasko oldu benim için . soldaki sıkıntının giderilmesini bırak bu sefer sağ tarafımda aynı problem vardı. doktor önceleri buna şişlik zamanla gecer dese de . gecen tek sey zaman oldu. burnumda ki sorun gecmedi. o nedenle çok çok dikkatli olun bu konuda ve doktorunuzun her dediğine itimat etmeyin.kontrollere baska doktorlara da görünün.iyi arastırın.gercekten yasayan biri olarak yeterince dilim yandı bu süreçte. bu öyle bir sektör ki çoğu doktor işi paraya bağlamış. senin benim psikolojim yada ameliyat sonrası durumumuz hiç önemli deil onlar için.
Geçmiş olsun canım.çok iyi anlıyorum seni ama yinede beklemeni tavsiye ederim . ben mecburen ikincisini oldum .çünkü çok çok kötüydüm gercekten.baska doktor ameliyatı kabul etmeyince aynı doktora oldum bide . O da çok daha kötü sonuçlandı. üçüncü olarak da özel yerinde burnumu uyuşturup ufak bi müdahsle etti. Ilk ikiye göre nispeten iyi olssda istediğim bu değildi tabi. Zamana bıraktım .güzel bi burnun ortaya çıkmayacagını biliyorum ama en azından idare edebileceğim bi buruna dönerse kesinlkle olmayı düşünmem. O nedenle idare edebileceksen hiç bu acıyı yaşama derim.sıkıntı olmazsa Fotogafını gönderir misin en azından burun bölümünü merak ettim .belkide sana kötü geliyordurÇok hakkısın canım ben de 5 aydır bekliyorum düzelmek bi yana farklı sorunlar çıkıyo upuzun sipsivri yamuk ve kalın bir burun yüzümün ortasında.daha ne olsun. Ameliyat öncesi böyle dikkat çekici değildi hiçpsikolojim berbat durumda aylardır. Doktor hiçmi hiç ilgilenmiyor başıbdan beride ilgilenmedi kontrollerde max 2 dakka bakıp yolladılar hiç abartmıyorum. Parayı alana kadar hepsi başımdaydı halbuki. Tekrar ameliyat olmak istemiyorum çünkü narkoz çok kötü etti ölüyodum. Çaresizim kısacası :'(
Selam canım üzerinden biraz geçmiş ama burdaysan bişeyler sormak istiyorum bende olalı 20 gün oldu şuanki halinden çok memnunum bende morluk hiç olmadı şişliklerde bitti gibi ama 4. Ayım demişsin 20. Günün gibi kaldımı yoksa farklılıklar oldumu ben küçük kavisli istedim doktorumdan şuan memnunum ama sence değişir mi senin değişti mi?4. ay bitti. Fotografta ameliyat oncesi- ilk 1-2 ay - en sin fotograf ise suanki hali. Artik burnum oturmaya basladi
Bugün ameliyatımın 9. günü burnuma hafif bir darbe aldım. Hiç acımadı ama kanama oldu,sizce bir şey olmusmudur? Doktoruma ulaşamıyorum.. Ameliyatım güzel geçti burnumu çok beğendim ama burnumun ust kısmında şişkinlik var, kemerli gibi ama dışarıdan çok belki olmuyor,darbeden öncede vardı sizce gidermi korkuyorum
Selam canım üzerinden biraz geçmiş ama burdaysan bişeyler sormak istiyorum bende olalı 20 gün oldu şuanki halinden çok memnunum bende morluk hiç olmadı şişliklerde bitti gibi ama 4. Ayım demişsin 20. Günün gibi kaldımı yoksa farklılıklar oldumu ben küçük kavisli istedim doktorumdan şuan memnunum ama sence değişir mi senin değişti mi?
Simdi burnunuz nasil oldu merak ediyorum.b[/QUOTE]464"]iki hafta önce ameliyat oldu büyük ve kemerliydi. Doğal bir burun istedim. Cok kavisli ve kalkik olması gibi bir talebim olmadı. Alçım bir hafta evvel , bantlar da bugün cikarildi. Kemerim gitmiş, burun kanatlarım küçültülmüş, bunlarda sorun yok ama burun sirtim biraz fazla duz geldi, ozellile profilden bakinca sanki burnum kaşlarimin altindan basliyor ve duz iniyor. Daha çok yeni biliyorum ama ogrenmek istiyorum burnun üst kismi sonradan kavisleniyor mu ? Sizin tecrubeniz ne yonde ? Tesekkurler
Simdi burnunuz nasil oldu merak ediyorum.b[/QUOTE]464"]iki hafta önce ameliyat oldum. Burnum büyük ve kemerliydi. Doğal bir burun istedim. Cok kavisli ve kalkik olması gibi bir talebim olmadı. Alçım bir hafta evvel , bantlar da bugün cikarildi. Kemerim gitmiş, burun kanatlarım küçültülmüş, bunlarda sorun yok ama burun sirtim biraz fazla duz geldi, ozellile profilden bakinca sanki burnum kaşlarimin altindan basliyor ve duz iniyor. Daha çok yeni biliyorum ama ogrenmek istiyorum burnun üst kismi sonradan kavisleniyor mu ? Sizin tecrubeniz ne yonde ? Tesekkurler
Burnun ucunun dusmesini neden istiyorsun cokmu kalkikbende burnumun ucu düşse diye dua ediyorum:/ gözler küçülmüyor yuvarlaklaşıyor malesef kemer gidince
Biraz kişinin ne istediğine bağlı olmakla beraber doktorun yeteneği bence.Mesela benim ilk ameliyatımda bikaç ay çok şeklinin çok güzel olmasına rağmen burun sırtından fazla kıkırdak alındığı için ödemler indikçe burun sırtı inceldi,çökme oldu ve uç kısım sarkmıştı.Ama revizyonda tam tersi oldu .Doktorum bana başında ne söylediyse öyle oldu.Ben kalkık ve kavisli bir burun istemiştim..İlk başlarda ödemlerden dolayı kavis belli olmuyordu ve uzun görünüyordu.. Ama doktorum tam olarak oturması ve gerçek şeklini almasının bir yılı bulabileceğini söylemişti.Dediği gibi ödemler indikçe inanılmaz değişti. 1 senem doldu ve şimdi tam istediğim gibi kavisli ve kalkık..Alttaki fotoğraftan zamanla ne kadar değiştiğini görebilirsiniz..Eki Görüntüle 1439517
Burun epey kuculmusBiraz kişinin ne istediğine bağlı olmakla beraber doktorun yeteneği bence.Mesela benim ilk ameliyatımda bikaç ay çok şeklinin çok güzel olmasına rağmen burun sırtından fazla kıkırdak alındığı için ödemler indikçe burun sırtı inceldi,çökme oldu ve uç kısım sarkmıştı.Ama revizyonda tam tersi oldu .Doktorum bana başında ne söylediyse öyle oldu.Ben kalkık ve kavisli bir burun istemiştim..İlk başlarda ödemlerden dolayı kavis belli olmuyordu ve uzun görünüyordu.. Ama doktorum tam olarak oturması ve gerçek şeklini almasının bir yılı bulabileceğini söylemişti.Dediği gibi ödemler indikçe inanılmaz değişti. 1 senem doldu ve şimdi tam istediğim gibi kavisli ve kalkık..Alttaki fotoğraftan zamanla ne kadar değiştiğini görebilirsiniz..Eki Görüntüle 1439517
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?