he bide kocişimde ameliyatından sonra saclarını kazıttı adam ne meraklımıs sacını kazıtmaya kaydirigubbakcemile3
o burunla yakısmasdı şimdi cok yakısıo dio opuyorumnanaktan
ben ameliyata sacımı boyatıp gittim :)
ameliyattan sonra diyete basladım 63 kg dan 57 ye dustum :)
suan gene 59 oldum ama olsun 60 gormedim henuz :)
sonracıma evimin seklini deiştim :)
bi ferahlık geldi ustume ya o heycanla
soracıma sacıma kahkul yaptım :)
cok guzel oldu kızzz bende cabuk iyileşti sonucları super vala kıskancımdan catlıcam kaydirigubbakcemile3kocişin nasıl gızzz
sekerim sen ameliyatini ne zaman oldun resimlerin varmi varsa gorebilirmiyim tsk
cnm senle aynı şeyleri düşünüyomuşuzsengözlerimebaksanabEvet arkadaşlar. Şuan burnum alçılı ve ben alçım çıkınca saç rengimi değiştirmeyi ve saçımı kestirmeyi düşünüyorum. Sonrada sıkı bir diyetle zayıflamak istiyorum. Çünkü bu zamana kadar yüzüm ufak ve kilo verince burnum hemen ortaya çıkıyordu ve sinirim bozuluyordu şimdi ise amacım fazla kilolardan kurtulmak ve kışın streç kot giyinmekkaydirigubbakcemile3 Sizlerinde böyle değişiklik isteğiniz oldu mu ameliyattan sonra merak ettimkaydirigubbakcemile5CADIARZU
cok guzel oldu kızzz bende cabuk iyileşti sonucları super vala kıskancımdan catlıcam kaydirigubbakcemile3
canım ben resim eskiden ekliyodum ama şimdi eklemiyorum buraya ( 13 temmuzda oldum )
istersen ozelden msn atabilirsin ordan gosterebilirim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?