beğenmezsem tekrar yapacakmış, az beklemem lazımmış mış mış
ilkinde yapamayan doktor, revizyon gibi daha zor bir ameliyatı nasıl başarıp çıkacaknasıl güvenebilirim ki bir daha
burnumun ucunda 1 adet pinpon topu taşıyorum... o vaziyetteyim yani
Evet evet her acidan fotomuz olcaaaak yaşasnaylarca topuz sac kullancam, defalarca yan profil foto cekilcem :))
Amin kuzum hepimiz istediğimiz gibi hem estetik açıdan güzel hem de sağlıklı burunlara sahip olalım :)Yandan fotoğraf çekilme işi tam bana göre poz poz çekinirim ve kendimi bildim bileli saçım salıktır onu toplar gezerim oh sefam olsun tabi burnum da güzel olsun inaşşşşaaaaaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaah hepimizin Allah kalbine göre versin, hayal ettiğimiz burun bizim olsun
Haklısın aslında, revizyon daha zor diyorlar. Bu arada benim burnumun ucu da top gibi, doğal hali yani. İnşallah ben de bu toptan kurtulurum.
bende şaçlarımı değiştirdim, kaşlarımı bir ay hiç almadım çok inceydi kalınlaştırdım. Sonracıma sevgiliyi de değiştirdim yok onu değiştirmedim tam sadece ayrıldım diyelimbiraz da giyim tarzımı değiştirdim artık kendime yakıştırmadığım şeyleri yakıştırır oldum. ruj sürmezdim acık renkler de olsa da ruja başladım.
Sen baya bi değişiklik yapmışsın canım, ben sadece saç rengimi değiştirdim. Burnum istediğim gibi olmadığı için moral olsun dedim. Giyim tarzımı ben de değiştirmek istiyorum ama ha deyince olmuyor o. dolabı yenilemek lazım. Elimi neye atsam o bana yakışmaz bu bana yakışmaz modundayım.
bende şaçlarımı değiştirdim, kaşlarımı bir ay hiç almadım çok inceydi kalınlaştırdım. Sonracıma sevgiliyi de değiştirdim yok onu değiştirmedim tam sadece ayrıldım diyelimbiraz da giyim tarzımı değiştirdim artık kendime yakıştırmadığım şeyleri yakıştırır oldum. ruj sürmezdim acık renkler de olsa da ruja başladım.
bende kaşlara basıcam sarımsagı zaten evde olucam 1 ay :)))
aha aha ya benim de çıkmıyordu ben çıkan hiç bir kaşı almadım 1 ay çünkü az az alınca kaş küsüyor dönmüyor dedi biri bana. gerçekten almayınca baya baya çıktı kaşım.
aslinda benim niyetim , ameliyattan ciktiktn hemen sonra sacimi boyatmakti .. ama ciktigimda o kadar kotu oldumki , puruzsuz yuzumde ilk kez sivilceler cikti deri degistirdim surekli , disari cikmadim ondan alcim ciktiktn sonra 1 hafta:/ we tabi bende hemen saclarima kostum onun disindada birsey degismedi:) yuzum disinda=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?