- 15 Şubat 2008
- 997
- 87
- 118
Ameliyat olmadim ama eger yazin ameliyat olursam ilk isim saclarimi topuz yapip disari cikmak ve saclarimin onlerini geriye dogru tutturmak olcak. Burnum cok ortaya cikiyo diye saclarimi hc toplayamiyorum(
raporluydum, evdeydim....
doktorum sigara içme dedi...
bende sigarayı bıraktım, yemeğe dadandım....
5 kilo artıdayım
Ameliyat olmadim ama eger yazin ameliyat olursam ilk isim saclarimi topuz yapip disari cikmak ve saclarimin onlerini geriye dogru tutturmak olcak. Burnum cok ortaya cikiyo diye saclarimi hc toplayamiyorum(
Ben de ameliyattan sonra biraz zayıflarım diye düşünüyordum. Ameliyatıma 8-9 gün kaldı. Dün çok sıkı olmayan bir diyete başladım. Şöyle 1 kilo versem ne güzel olurdu...
aynı dertten muzdaribiz onu bende yapcam hiç toplu saçlı yandan fln fotom yoktur çünkü benden önce hep burnum çıkar fotolarda
doktorunuz süper değilse, hayal kurmayın
ameliyat olalı 1 ay oldu... bugün işe başladım veeee kimse birşey farketmedi....
sebep; burnum kocamandı ve yine kocamannnn
ayy bende senin gibiydim ameliyat oldum suan bandajlı istediğim gibi topluyorum Sacımıben ameliyat olsam, doya doya sacimi baglardim, topuz flan yapardim. burnum dikkat cekmesin diye hep sacimi salik birakiyorum :gitme:
kuzu 1 ay olmuş daha 1 sene olduktan sonra hala büyükse sorun var demektir bence
canım tamam biraz şiş olurda, haftanın 5 günü, sabahtan akşama kadar karşı karşıya çalıştığın iş arkadaşında mı fark etmez
en azından sende değişik birşeyler var falan demesi lazım dı değil mi....
dün ablama uğradım, oda fark etmedi bile
sadece eşim iyi oldu diye beni avutuyor...
düşün benim palyaço burun şeklinde burnum vardı... burun estetiği geçiriyorum ve kimse farketmiyor.... bunda bir yanlışlık yokmu sizce
kuzuuum sakin olben olsam kesin farkederdim bence onlar çok dikkatsizmiş takma kafana
Saçım ya topuz yada tepeden bağlı.. Makyaj yapıorum doya doya veeee kafamı yere eğmeden yürüyorumm ha birde durmadan foto çekimiyorum.. Eskiden saadece hayal edebildiklerimi şimdi rüya gibi yaşıyorummmm.. Darısı isteyen herkezin başına inşallahhh
ah canım
sen ne güzel bir pencereden bakıyorsun öyle
ama ciddi şekilde panik yapmak üzereyim... hatta revizyon için doktor seçenekleri düşünüyorum
hangi ildesin doktorunu çok araştırmış mıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?