Burun ameliyatından sonra ilk neyi değiştirdiniz???

ben sac rengimi degistirdim.amelyiat yüzünden zten cok kilo vermistim. hala da almadim allaha sükür:)estetikli ve kilo vermis halimi gören arkadaslar beni taniyamadi, hep ben önce seslenmek zorunda kaldim. ve beni sac rengim yüzünden taniyamadiklarinizannediyorlar. burnu bazilari anlamadi

ben hem kaynak yaptırdım hem renk valla baya bı ugrastım.. mutsuz oldugum zaman degiştırırım sac rengımı oynarım sacımla hep geneldede oyledır sanırım

raporluydum, evdeydim....

doktorum sigara içme dedi...

bende sigarayı bıraktım, yemeğe dadandım....

5 kilo artıdayım

benim ameliyat olmama daha çook var. en erken 3 ay sonra olabilirim ama şimdiden sigarayı bıraktım ve cildim çok kötüydü stresten hep yolduğum için. dokunmamaya başladım. garip ama 1 haftada bayağı bi düzeldi. bi ara dermatoloğa gidip verdiklerini de düzenli olarak kullanmak istiyorum. :)

Ameliyat olmadim ama eger yazin ameliyat olursam ilk isim saclarimi topuz yapip disari cikmak ve saclarimin onlerini geriye dogru tutturmak olcak. Burnum cok ortaya cikiyo diye saclarimi hc toplayamiyorum (

Ameliyat olmadim ama eger yazin ameliyat olursam ilk isim saclarimi topuz yapip disari cikmak ve saclarimin onlerini geriye dogru tutturmak olcak. Burnum cok ortaya cikiyo diye saclarimi hc toplayamiyorum (

Ben burnuma rağmen topluyorum saçlarımı ama ameliyattan sonra istediğim sonucu alırsam daha bir rahat toplarım sanırım.

raporluydum, evdeydim....

doktorum sigara içme dedi...

bende sigarayı bıraktım, yemeğe dadandım....

5 kilo artıdayım

Ben de ameliyattan sonra biraz zayıflarım diye düşünüyordum. Ameliyatıma 8-9 gün kaldı. Dün çok sıkı olmayan bir diyete başladım. Şöyle 1 kilo versem ne güzel olurdu...

aynı dertten muzdaribiz onu bende yapcam hiç toplu saçlı yandan fln fotom yoktur çünkü benden önce hep burnum çıkar fotolarda

Ben de ameliyattan sonra biraz zayıflarım diye düşünüyordum. Ameliyatıma 8-9 gün kaldı. Dün çok sıkı olmayan bir diyete başladım. Şöyle 1 kilo versem ne güzel olurdu...

ameliyat öncesi diyet genelde tavsiye edilmez... ama hafif yapıyorum diyorsanız siz bilirsiniz... ya da en iyisi doktorunuza danışabilirsiniz...

aynı dertten muzdaribiz onu bende yapcam hiç toplu saçlı yandan fln fotom yoktur çünkü benden önce hep burnum çıkar fotolarda

doktorunuz süper değilse, hayal kurmayın

ameliyat olalı 1 ay oldu... bugün işe başladım veeee kimse birşey farketmedi....

sebep; burnum kocamandı ve yine kocamannnn

doktorunuz süper değilse, hayal kurmayın

ameliyat olalı 1 ay oldu... bugün işe başladım veeee kimse birşey farketmedi....

sebep; burnum kocamandı ve yine kocamannnn

kuzu 1 ay olmuş daha 1 sene olduktan sonra hala büyükse sorun var demektir bence

kuzu 1 ay olmuş daha 1 sene olduktan sonra hala büyükse sorun var demektir bence

canım tamam biraz şiş olurda, haftanın 5 günü, sabahtan akşama kadar karşı karşıya çalıştığın iş arkadaşında mı fark etmez

en azından sende değişik birşeyler var falan demesi lazım dı değil mi....

dün ablama uğradım, oda fark etmedi bile

sadece eşim iyi oldu diye beni avutuyor...

düşün benim palyaço burun şeklinde burnum vardı... burun estetiği geçiriyorum ve kimse farketmiyor.... bunda bir yanlışlık yokmu sizce

Saçım ya topuz yada tepeden bağlı.. Makyaj yapıorum doya doya veeee kafamı yere eğmeden yürüyorumm ha birde durmadan foto çekimiyorum.. Eskiden saadece hayal edebildiklerimi şimdi rüya gibi yaşıyorummmm.. Darısı isteyen herkezin başına inşallahhh

kuzuuum sakin ol ben olsam kesin farkederdim bence onlar çok dikkatsizmiş takma kafana

ne mutlu sana

hangi ildesin doktorunu çok araştırmış mıydın?

ben çok acele ettim canım...

Ankaradayım...

birkaç olumlu yoruma kandım, konulardan birinde...

Ankara Üniversitesi Plastik Cerrahide bir prof. a ameliyat oldum sanıyorum belkide ameliyata asistan girdi hiç güvenemiyorum....

sonuçta hiç iyi olmadı işte...

birde fiyat uygundu, ona kandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…