burun ameliyatından sonra yapmamız gereken uygulamalar.

bu arada banyoyu ne zmn yapabileceğiz tam olarak benim ameliyattan sonraki 4.günüm daha fazla dayanamıcam saçımı ayrı vucudumu ayrı yıkattırcam bugün.sorun olmaz umarım

Sen ne olur ne olmaz bandajını ıslattırma.Kuaförde başını geriye attırarak yıkatırsan daha sağlıklı olabilir.Benden randevumun olduğu günler yıkanmamı istiyor doktorum.Alçıda o şekildeydi.Ben sabah yıkandım ıslatıp alçımı yumuşatmıştım,öğlen de onlar çıkarmışlardı.

çok teşekkürler cnm en doğrusu bu olur sanırım

ben uzun süre koku alamazsam bittim ki ne bittim, mesleğim bu benim ( ayy allah korusun düşünmek bile istemiyorum.

miska panik yapma zamanla bu endişelerinin yersiz olduğunu göreceksin. bir müddet koku alamayacağını sen de biliyorsun tıkalı olacak burun. ama ondan sonra her şey yoluna girecek hiç merak etme :)

lilycim çok çok sevindim beğenmene...en önemli günleri atlattın . en önemliside içine sinmesiydi zaten.. bu aradaa şimdiki fotolarımı yükledim..ameliyat öncesi fotolar.. bu aralar pek giremiyorum nete canım

Arkadaşlar burun ameliyatı derken estetksel mi yoksa burunda et veya kemik fazlalığınımı aldırdınız. Benim burnumda kemik eğriliği var ve ameliyat olucam. Bahsettiğiniz şey ile aynısı mı....yardım

bendeki kemik eğriğinde gerek yok aslında estetiğe..ama ihtiyaç olanlar oluyo.. çünkü burunda bir değil bi kaç kemik içten kırık ve eğri olduğunda dışarıdan mecburen bir müdahele yani estetik gerekebiliyo.. tek bişr taraında kemik eğriliği varsa estetik mecburi değil..

lilycim çok çok sevindim beğenmene...en önemli günleri atlattın . en önemliside içine sinmesiydi zaten.. bu aradaa şimdiki fotolarımı yükledim..ameliyat öncesi fotolar.. bu aralar pek giremiyorum nete canım

ben de bantlar çıktıktan sonra yenilerini eklicem canım az kaldı senin de bi haftan kalmış heyecan doruktadır stres yapma sakın

Evet canım tek bir tarafımda kemik eğriliği var. Ve 4ay sonra düğünüm olacak tedirginim açıkçası. Burnumda şekil bakımından bir değişiklik olurmu diye ama kurtulmak istiyorum artık sık olan boğaz iltihabımdan.

Şekil için doktorunla görüşme yaparsan senin istediğin biçimde müdahale eder ya da olduğu gibi bırakır.Benim nefes almamı zorlaştıran içteki kemik eğriliğinin yanı sıra burun üzerinde kemerim de vardı.Hem estetik oldum hem de nefes alma problemimden kurtuldum.Mutluyum,memnunum.

Son düzenleme:
ben de bantlar çıktıktan sonra yenilerini eklicem canım az kaldı senin de bi haftan kalmış heyecan doruktadır stres yapma sakın

heyecan azbuz değil epeyce dorukta lilyimm.. şu günlerde şu sıkıntımda var grip olmamaya çalışıyorum.. istanbul okadar soğukki.. dışarı çıkarken ağzımı burnumu kulaklarımı sarıyorum sıkı sıkı.. sinüzit olmaya yatkınım çünkü.. olursam ameliyat iptal olur canım.. hafif hafig bozağım yanıyo ama ılık nane ıhlamur limon vs engellemeye çalışıyorum olmamaya..bide ameliyata yakın 3 gün önce antibiyotik alcam.. kurutur iltihap varsa nolurrr nolmazzzzz :) aspirin almamak gerekiyomuş ameliyattan bi hafta önce. çünkü kanı sulandırıyomuş

arkadaslar benim bantlar bugün çıktı da burnumun ucu top gibi ve çok sert nolur bana şiş olduğunu ve ineceğini söyleyinn???sizinde böyle olmuş muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…