- Konu Sahibi dagcicegi33
-
bu arada banyoyu ne zmn yapabileceğiz tam olarak benim ameliyattan sonraki 4.günüm daha fazla dayanamıcam saçımı ayrı vucudumu ayrı yıkattırcam bugün.sorun olmaz umarım
Sen ne olur ne olmaz bandajını ıslattırma.Kuaförde başını geriye attırarak yıkatırsan daha sağlıklı olabilir.Benden randevumun olduğu günler yıkanmamı istiyor doktorum.Alçıda o şekildeydi.Ben sabah yıkandım ıslatıp alçımı yumuşatmıştım,öğlen de onlar çıkarmışlardı.
çok teşekkürler cnm en doğrusu bu olur sanırım
ben uzun süre koku alamazsam bittim ki ne bittim, mesleğim bu benim( ayy allah korusun düşünmek bile istemiyorum.
kızlar alçım alındı ben tabi sabah baya panik oldum yamuk mu olcak kemik nasıl çok mu düz çok mu kavisli diye diye harap ettim kendimidağçiçeği yine kızıcak bana ama alçı çıkarken de canım yanmadı hatta dikişlerimi alırken çok az bişey hissettim doktor masaj yapmadı bana biraz bant yapıştırırken mıncıkladı onda da bi sıkıntı olmadı.burnumu gördüm şiş olmasına rağmen bayıldım tam istediğim gibi bi kavis var zatn çok büyük bi burnum yoktu bu da fındık kadar olmuş kalkıklığı falan süper aşırı değil şu an çok mutluyum hayal kırıklığı yaşamadım doktorumun ellerini öpesim geldi yalnız şimdilik sol burun deliğim sağ tara göre daha şiş duruyo ucunda ödem var ve sanırım solda daha fazla ama yamukluk yok inceledim çünkü ordayken bi hafta da bantlarım durcak salıya kadar öf ben okula bu bantlarla mı gıtcem ya :S çocuklar korkmasın benden
lilycim çok çok sevindim beğenmene...en önemli günleri atlattın . en önemliside içine sinmesiydi zaten.. bu aradaa şimdiki fotolarımı yükledim..ameliyat öncesi fotolar.. bu aralar pek giremiyorum nete canım
Evet canım tek bir tarafımda kemik eğriliği var. Ve 4ay sonra düğünüm olacak tedirginim açıkçası. Burnumda şekil bakımından bir değişiklik olurmu diyeama kurtulmak istiyorum artık sık olan boğaz iltihabımdan.
ben de bantlar çıktıktan sonra yenilerini eklicem canım az kaldısenin de bi haftan kalmış heyecan doruktadır stres yapma sakın
lilyim yeni fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum canım :)
az kaldı gratellacım koyucam yakında coming soon
arkadaslar benim bantlar bugün çıktı da burnumun ucu top gibi ve çok sert nolur bana şiş olduğunu ve ineceğini söyleyinn???sizinde böyle olmuş muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?