- Konu Sahibi dagcicegi33
-
arkadaslar ameliyat sonrası duş alınabilinir mi alçı varken daha, ama yuze su gelmeyecek şekilde tabi?
biz genelde saçları kuaförde vücudu evde yıkadık:))tabi ki alçı ıslanmasın da nasıl alırsan al canım:)
Sızlatmadım sızlatmadım, son gün gülmekten( artık tutamadım) dikişlerim hafif hafif sızlamaya başladı, yada yarın veda edeceğiz ya ayrılmak koyuyor sanırım :) Neyse herkese iyi geceler kızlar, benim için dua edin de yarın hayal kırıklığı yaşamayayım:)
neye güldün o kadar :)))))))
Ya bizim evde kardeşler hep farklı şehirler de okuyorr, bende dahil, annem-babam ve kardeşim bir araya geldiler mi kimse tutamaz onları ufaklık fena, dayanamadım en sonunda:)
hayırlı olsun canım:)) heroes kahramanım benim:)))ben bir hafta rapor alıcam..okula gitmeyi düşünmüyorum..toz toprak, bir de soğuk..şimdi gerek yok riske atmaya..
burnunu beğenmşsin..süper bu..benim de çok tatlı oldu..hiç bir yamukluk ve çıkıntı yok çok şükür:))mutluyum halimden.. tek sıkıntım bursaya evime gelemedim bu ameliyat yüzünden
inşallah çok guzel olur canımcım
Aldırdık her şeyi, pek acıdığı söylenemez:) Görüntüye gelince sayenizde çok garipsemedim çünkü hala şişlik var, ama çıkıntı vs yok, açıkcası biraz heyecan da yaptım sanırım pek odaklanamadım ama gözüme batan bir şey yoktu, bakalım şişlikler inince göreceğiz:) Tek sıkıntı burun deliğimde çok hafif bi asimetri var(mış)sağ burun deliğimde ödemden kaynaklanabilir dedi, ya da olmadı bir ay sonra az çok belli olur eğer hala böyleyse çok ufak bir operasyonla destekleriz dedi o biraz moralimi bozdu ama gerisinde prob. yok, bilemedim onu kafaya taktım onun haricinde iyiyim sanırım :)
O asimetri bende de var tatlım ama hernagı bır operasyon yaptırma bence o delılerın asımetrısı 5 ay da duzelen ınsanlar okudum burda telaş yapma ,gecmış olsun :)
Bilmiyorum bir ay sonraki duruma göre karar veririrz dedi, çok hafif bi çöküntü gibi bir şeyler dedi, biraz daha ufak ama dikkat edince belli oluyor sadece, moralim bozulmadı desem yalan olur ama bakalım, teşekkürler canım:)
miska ne kadar zor bir yol seçmişsin sen öyledüğün işi başlı başına zor iki ayrı şehirde hele çok daha zor. Allak kolaylık versin. Ameliyatın için de bol şanslar
Aldırdık her şeyi, pek acıdığı söylenemez:) Görüntüye gelince sayenizde çok garipsemedim çünkü hala şişlik var, ama çıkıntı vs yok, açıkcası biraz heyecan da yaptım sanırım pek odaklanamadım ama gözüme batan bir şey yoktu, bakalım şişlikler inince göreceğiz:) Tek sıkıntı burun deliğimde çok hafif bi asimetri var(mış)sağ burun deliğimde ödemden kaynaklanabilir dedi, ya da olmadı bir ay sonra az çok belli olur eğer hala böyleyse çok ufak bir operasyonla destekleriz dedi o biraz moralimi bozdu ama gerisinde prob. yok, bilemedim onu kafaya taktım onun haricinde iyiyim sanırım :)
Ameliyat olalı 15 gün oldu fakat bazı sorunlarım var birincisi burun deliklerim küçültürken cıkan deri ve et leri doktorum burnumun içinde burun deliğimin en üst kısmına doğru birleştirmiş ve dışardan gözüküyor doktorum yapışacak dedi ama hala yapışmış olsada gözüküyor.ikincisi kemer aldırmıştım simdi burun ucuna kadar yine hafif ama sert bir kemer var üçüncüsü burnumun yan tarafında sert ve az bir cıkıntı var bu sorunlar gecer mi bilmiyorum 5 gün önce doktor sorun yok dedi bunları gösterince ama bu sorunlar gidecek gibi değil endişelenmekte haklı mıyım sizce? bende öğretmenim rapor alıcam zaten bu halde nasıl işe başlayacağm bilmiyorum.
doktorun mu fark etti canım asimetrik olduğunu..valla bravo demek bir sorun olsa sümen altı yapmayacak hemen bilirkişi gözüyle söyleyecek..bence sevinmelisin..farketmediysen sen takma kafaya..bekle zamanla şekllenir..hem benim etrafımda bir çok gerçek burnun da delikleri asimetrik..bunu bir tek onlar söylerse farkederiz..kimsenin burun deliğini ölçmüyor kimse:)
fotoları belki yarın yüklerim ben..sonra vın kullanıyorum kotası bitebilir her an..15 gün sonra sahalara dönücem tekrar..bekleyin beni anacım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?