burun ameliyatından sonra yapmamız gereken uygulamalar.

miska ne kadar zor bir yol seçmişsin sen öyle düğün işi başlı başına zor iki ayrı şehirde hele çok daha zor. Allak kolaylık versin. Ameliyatın için de bol şanslar

Sızlatmadım sızlatmadım, son gün gülmekten( artık tutamadım) dikişlerim hafif hafif sızlamaya başladı, yada yarın veda edeceğiz ya ayrılmak koyuyor sanırım :) Neyse herkese iyi geceler kızlar, benim için dua edin de yarın hayal kırıklığı yaşamayayım:)

Sızlatmadım sızlatmadım, son gün gülmekten( artık tutamadım) dikişlerim hafif hafif sızlamaya başladı, yada yarın veda edeceğiz ya ayrılmak koyuyor sanırım :) Neyse herkese iyi geceler kızlar, benim için dua edin de yarın hayal kırıklığı yaşamayayım:)

neye güldün o kadar :)))))))

Ya bizim evde kardeşler hep farklı şehirler de okuyorr, bende dahil, annem-babam ve kardeşim bir araya geldiler mi kimse tutamaz onları ufaklık fena, dayanamadım en sonunda:)

benim de kuzenim gelecek ameliyattan sonra deli dolu insanı gülmekten kırıp geçiriyor mümkün olduğunca köşe bucak kaçmaya çalışıcam ondan her dakika gülüorum çünkü :)bu arada yarın için bol şans :)

ben de tatili yata yata geçiriyorum çıkıp hava bile alamıyorum insan içine karışamıyorum ama değer tabi ki herşeye,sonuçtan memnun olmak hayalkırıklığı yaşamamak yeter de artar burnumu gördüğümde çok garipsemedim doktorun bi aynası vardı bombeli normalde ben öyle bi aynaya bakıp moralimi bozmam çünkü çok ablak göateriyo suratı,o aynada bile beğendim burnumu kemik ovalleşmiş bi yamukluk yok kavis tam kıvamında bu hali bile hoş,gitgide daha da güzelleşicek burun.aslında cok buyuk bı burnum yoktu ama bu baya kucuk olmus sankı deniz akkayanınkı gıbı bısey cıkcak ortaya öyle tahmın edıyorum

Ameliyat olalı 15 gün oldu fakat bazı sorunlarım var birincisi burun deliklerim küçültürken cıkan deri ve et leri doktorum burnumun içinde burun deliğimin en üst kısmına doğru birleştirmiş ve dışardan gözüküyor doktorum yapışacak dedi ama hala yapışmış olsada gözüküyor.ikincisi kemer aldırmıştım simdi burun ucuna kadar yine hafif ama sert bir kemer var üçüncüsü burnumun yan tarafında sert ve az bir cıkıntı var bu sorunlar gecer mi bilmiyorum 5 gün önce doktor sorun yok dedi bunları gösterince ama bu sorunlar gidecek gibi değil endişelenmekte haklı mıyım sizce? bende öğretmenim rapor alıcam zaten bu halde nasıl işe başlayacağm bilmiyorum.

Son düzenleme:
inşallah çok guzel olur canımcım

Aldırdık her şeyi, pek acıdığı söylenemez:) Görüntüye gelince sayenizde çok garipsemedim çünkü hala şişlik var, ama çıkıntı vs yok, açıkcası biraz heyecan da yaptım sanırım pek odaklanamadım ama gözüme batan bir şey yoktu, bakalım şişlikler inince göreceğiz:) Tek sıkıntı burun deliğimde çok hafif bi asimetri var(mış)sağ burun deliğimde ödemden kaynaklanabilir dedi, ya da olmadı bir ay sonra az çok belli olur eğer hala böyleyse çok ufak bir operasyonla destekleriz dedi o biraz moralimi bozdu ama gerisinde prob. yok, bilemedim onu kafaya taktım onun haricinde iyiyim sanırım :)

O asimetri bende de var tatlım ama hernagı bır operasyon yaptırma bence o delılerın asımetrısı 5 ay da duzelen ınsanlar okudum burda telaş yapma ,gecmış olsun :)

O asimetri bende de var tatlım ama hernagı bır operasyon yaptırma bence o delılerın asımetrısı 5 ay da duzelen ınsanlar okudum burda telaş yapma ,gecmış olsun :)

Bilmiyorum bir ay sonraki duruma göre karar veririrz dedi, çok hafif bi çöküntü gibi bir şeyler dedi, biraz daha ufak ama dikkat edince belli oluyor sadece, moralim bozulmadı desem yalan olur ama bakalım, teşekkürler canım:)

benm de sag burun delıgım dıgerıne göre daha farklı duruyo bu durum herkeste oluyo sanırım o kadarcık olur ya belkı ödem bı tarafta daha fazladır şöyle bı ıkı ay gecsın de ondan sonra cok göze batarsa yaptırırsın operasyon ama bence gerek duymıcaksın.sen moralını bozma sakın ;]

miska ne kadar zor bir yol seçmişsin sen öyle düğün işi başlı başına zor iki ayrı şehirde hele çok daha zor. Allak kolaylık versin. Ameliyatın için de bol şanslar

canım sorma, çıktık bi yola ama... benim ailem ankarada, nişanlımın ailesi manisada, ben istanbulda yaşıyorum, nişanlım izmirde.. var gel sen düşün durumu :)) neyse ben uzaktan uzaktan çoğu şeyi hallettim çok şükür, mekanı tuttum, fotoğrafçıyı ayarladım falan. gerisini nasılsa hallederim diyorum, inşallah öyle olur :) bi de burnum sorunsuz bi şekilde iyileşirse değme keyfime :)

canım umarım ikinci bi operasyona gerek kalmaz. ama ben senin yerinde olsam, aşırı derecede rahatsız edici bi durum yoksa, bu kararı vermeden önce ne olursa olsun 6 ay beklerim.

doktorun mu fark etti canım asimetrik olduğunu..valla bravo demek bir sorun olsa sümen altı yapmayacak hemen bilirkişi gözüyle söyleyecek..bence sevinmelisin..farketmediysen sen takma kafaya..bekle zamanla şekllenir..hem benim etrafımda bir çok gerçek burnun da delikleri asimetrik..bunu bir tek onlar söylerse farkederiz..kimsenin burun deliğini ölçmüyor kimse:)
fotoları belki yarın yüklerim ben..sonra vın kullanıyorum kotası bitebilir her an..15 gün sonra sahalara dönücem tekrar..bekleyin beni anacım:))

geçmiş olsun canım...doktorun çıkan kıkırdakları yanlara destek yapmış galiba..muhtemelen o tarafta bir zayıflık vardı..güçlendirmek istedi.benim de oldu öyle bir şlem.onlar zamanla kaynıyormuş zaten..çıkıntı kemer vs. problemi yaşayanlara denk geldim forumda..zamanla düzeldiğinde bahsedilmiş genelde.

canım benim çok sag ol, sayenizde moral buluyorum. Aynen doktorum direkt kendi dedi actigi gibi eger odemler indikten sonra duzelmezse ki duzelecegni bekliyorum ama olasi bi durumda duzeltiriz dedi, forumlara baktim duzeliyor demis herkes, ins.kismet:) bu arada ben de yazliga geldim 1haftaligina cepten giricem boyle arada bir, ozlesinler bizi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…