- Konu Sahibi dagcicegi33
-
konu sahibi çiçeğimizde kayboluverdi ortadannn :) napıyo acaba?
vınnı bitçekti 15 gün sonra dönerım aranıza demıstı
Merhaba arkadaşlar,
bende 17 şubatta ameliyat olacağım.Bugün cildiyeye gittim.Roaccutane vericekti ama ben ameliyatım olduğunu söyleyince ameliyattan 1 ay sonra gel dedi.İlacı bilen varsa ağır bir ilaç ama etkili benim aklıma takılan estetikten sonra bu ilacı kullanmak iyileşme sürecimi etkiler mi?
Benim burnum alçıdan çıkartıldığında şiş duruyordu.Açısı da çok doğal durmuyordu,fazla dikti.Fakat şuan bandajlıyım.Şişliklerim azaldı,ucunun açısı daha doğal artık,şekli yavaş yavaş kendini bulmaya başladı galiba.Bandajlar gittikten sonra bir müddet daha ufak şişlikler olması gayet normal.Hemen hemen herkeste görülen bir durum.Endişelenmeyin.
Aslında biliyorum ama yine de kabullenmek mi istemiyorum anlamadım, şimdi, yani alçıdayken çok garip gelmiyor yazılanları okudukça geriliyorum acaba alçı çıkınca dehşet bir şeyle mi karşılaşacağım diye düşünüp duruyorum.
Aslında biliyorum ama yine de kabullenmek mi istemiyorum anlamadım, şimdi, yani alçıdayken çok garip gelmiyor yazılanları okudukça geriliyorum acaba alçı çıkınca dehşet bir şeyle mi karşılaşacağım diye düşünüp duruyorum.
canım alcıdan cıkınca dehşet bi görüntün olmayacak ama yapay bir burun gibi gelcek sana takma burunmuş gibi zaten alışman zaman alıyor onun için korkma derim zamanla şekil oturdukca daha güzelleştikce ne demek istediğimi anlarsın kötü düşünme yani zaman herşeyin ilaçı burun ameliyatı zahmetli ve sabır işi
aşama aşama gidebiliriz..ilk aşama ameliyatta hissettiklerimiz:)
bana serum takmak için gelen acemi hemşire yüzünden kolumda 4 ayrı damar murdar oldu..içim geçti tabi bayılır gibi oldum..yukarı ameliyathaneye çıkınca herkes korkmuş ama ben nip-tuck filminde hissettim kendimi ...sanki maceraya atlayacakmışım gibi:)) sonrasında vücudum uyuştu dedim..artık başlayacaklar galiba dedim..mırıldanmaya başladım uyuşmaya başladım diye..meğer 2.5 saat geçmiş gitmiş..benim ameliyat bitmiş:) güzel bir tecrübeydi yaa..üzerinde harıl hurur çalışıyorlar sen hiçbirşey hissetmiyorsun.:)
vınnı bitçekti 15 gün sonra dönerım aranıza demıstı
dışarı çıkmaya başladın mı sen canım...sanırım benim gibi sadece doktora gitme oldu dışarı hayatın:))
benim kırığım vardı 10 yıl öncesinden..ne işse o kırık şimdi inanılmaz ağrıyo..yeni kırılmış gibi..dokunmam ne mümkün..burdaki en tırsak hasta benim galiba:)))
Burayı baştan aşağı okudum valla kızlar :) Tüm yazdıklarınızı beynime kazıdım resmen.17 Şubata hazırım sanırım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Bende de hafif korku başladı ara ara inanılmaz baş gösteriyor özellikle yatağa yattığım zamanSanki ameliyatta hissedicekmişim gibi sırf o yani engel olamıyorum kendime
Ameliyat işin en kolay kısmı bence.Ben ameliyathaneye indirilirken cesaret ilacı enjekte edilmişti.Güle güle girdim içeriye güle güle de çıktım narkozdan.
O ilaçtan bende istiyorum o zaman :) Hemen olsun bitsin.Tabi daha sonrası eminim daha zor bir süreç ama hissedicekmiş gibi olma duygusu saçmalıyorum biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?