burun ameliyatından sonra yapmamız gereken uygulamalar.

Yaklaşık 10 sene önce kullanmıştım bu ilacı, çok faydasını gördüm. Evet cildi çok kurutuyor hatta beni çok zayıflatmıştı, ama depresyon konusunda hiçbir problem yaşamadım bence zaten depresif eğilimi olanları olumsuz etkiliyor, yan etkisi çok ama ciddi anlamda sivilceler için kesin çözüm, yalnız ilacı kullandıktan sonra 1 yıl hamile kalmaman gerekiyor, ameliyat olacağın drunla da konuş onaylarsa kullan. Geçmiş olsun

Aslında biliyorum ama yine de kabullenmek mi istemiyorum anlamadım, şimdi, yani alçıdayken çok garip gelmiyor yazılanları okudukça geriliyorum acaba alçı çıkınca dehşet bir şeyle mi karşılaşacağım diye düşünüp duruyorum.

Hiç panik olma derim.Şişlikleri geçtikçe daha da çok sevebileceğin bir burnun olacak.

canım alcıdan cıkınca dehşet bi görüntün olmayacak ama yapay bir burun gibi gelcek sana takma burunmuş gibi zaten alışman zaman alıyor onun için korkma derim zamanla şekil oturdukca daha güzelleştikce ne demek istediğimi anlarsın kötü düşünme yani zaman herşeyin ilaçı burun ameliyatı zahmetli ve sabır işi

inşallah dediğiniz gibi olur güzel düşünmek için elimden geleni yapıyorum

anammmmm....kız nası dayandın bırrrrr yahhh...ben genel anestesiyle oldum.uyndığımda kemiklerimi getirdiler böööööö bakadım aklıma geldikçe ayyyyyy

Arkadaşlar konulara baktım da doktoru masaj vermediği halde diğer arkadaşlar masaj yapıyor diye, onların anlattıkları doğrultusunda masaj yapanlar var, aman diyeyim. Böyle bir şey yapmayın her doktor burnun ihtiyacına göre masaj veriyor ki eğer ödem yoksa masaj vermiyor. Benim kemiğimde vs. masaj gerektirecek kadar ödem olmadığı için doktorum masaj yapma dedi, sizi de uyarayım. Doktorunuz demediği sürece böyle atraksiyonlara girmeyin, tehlikeli olabilir:)

Geldim kizlar :) pazartesi akşam ameliyatım oldu, gece hastanede kaldım. bugun tamponlarim cikti, ancak kendimi iyi hissedebildim. Kimsenin gozunu korkutmak istemem ama ben zor atlattim bu 3 gunu. Bogazim anestezi sirasinda fazlaca tahris olmus, o yuzden agizdan nefes almak ve bi seyler yemek neredeyse imkansizdi, bi de cok bunaldim ben burnum kapaliyken. Anestezinin etkisiyle bas donmelerim ve mide bulantilarim oldu. Cogu psikolojik, bi kismi da fiziksel sikintilar yasadim ama su an iyiyim. Burnumdaki tamponlar cikinca rahatladim. Su anda sisliklerim maksimum duzeyde, yarindan itibaren inmeye basliycakmis.

Doktorumun dedigine gore ameliyatim dort dortluk gecmis. Burun deliklerimi kucultmek zorunda kalmamis, o yuzden disarda dikisim yok. Burnumun ucu asiri kalkik, ama zamanla inecegini biliyorum. Ameliyattan cikmadan az evvel fotograf cekmis doktorum, genuz hicbir sislik ve odem yokken, bebek gibi olmusum :) burnumun yarisi gitmis resmen. Dedi zaten, %30 civari kuculttum dedi, kocamandi burnum zaten. Neyse simdi sabir zamani, sislik ve morluklarin gecmesini beklemem lazim. ucu aşırı derecede kalkık ve her yeri şişlik-morluk içinde ama yine de burnumu sevimli buldum :)) iyileştikçe daha da güzel olcak, inanıyorum :)

şimdi okyanus suyuyla doğru bi şekilde temizlemeyi becerebilrsem daha rahat edebilcemi umuyorum. hala nispeten tıkanığım çünkü, bi hayli de sızıntı var burun deliklerimden. alnımdaki ödeme bastırdı doktor, burnumdan aktı bütün o ödemler, çok tuhaftı. bana da bunu günde bi kaç kere yap, ödemi atmana yardımcı olur dedi.

size inanamıyorum bu kadar abartmayın kızlar benm burnum 4 yerden kırıktı ameliyat oldum bugün 12. günüm ve dün bandajım alındı bandajım cıkmadan önce kaç kez çıkıp avmlerde gezdim kimse umrumda değildi bakanlar oluyo elbette ama hiç takmayın sonra güzel olacağınızı düşünün :)) dün alçım ve bantlarımı çıkardı doktorum çok beğendim burnumu yaa :)

Burnumun sol tarafı simetriyi bozuyor şuan.Sol uçta baya büyük bir şişlik var,biraz yamuk algılıyorum burnumu.Doktorun ödemlerim için verdiği özel masajı yapıyorum.Günde iki defa dedi ama.Ben tv karşısında,masa başında otururken de hafif hafif oynuyorum.Geçicidir bunlar değil mi,bazı kalıcı ödemler varmış ama,o şekilde kalıcı ödemi olan var mıydı aranızda?

Burayı baştan aşağı okudum valla kızlar :) Tüm yazdıklarınızı beynime kazıdım resmen.17 Şubata hazırım sanırım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Bende de hafif korku başladı ara ara inanılmaz baş gösteriyor özellikle yatağa yattığım zaman Sanki ameliyatta hissedicekmişim gibi sırf o yani engel olamıyorum kendime

Ameliyat işin en kolay kısmı bence.Ben ameliyathaneye indirilirken cesaret ilacı enjekte edilmişti.Güle güle girdim içeriye güle güle de çıktım narkozdan.

Ameliyat işin en kolay kısmı bence.Ben ameliyathaneye indirilirken cesaret ilacı enjekte edilmişti.Güle güle girdim içeriye güle güle de çıktım narkozdan.

O ilaçtan bende istiyorum o zaman :) Hemen olsun bitsin.Tabi daha sonrası eminim daha zor bir süreç ama hissedicekmiş gibi olma duygusu saçmalıyorum biliyorum

O ilaçtan bende istiyorum o zaman :) Hemen olsun bitsin.Tabi daha sonrası eminim daha zor bir süreç ama hissedicekmiş gibi olma duygusu saçmalıyorum biliyorum

Offf ben garip garip rüyalar görüyordum ameliyattan aylar önce.Ya narkoz yetmezse ya uyanırsam ortasında diye.Komik düşünceler gerçekten.Daha bi şırınga cesaret ilacıyla döndü her yer,narkoza nasıl dayanıyım.Uyudum gittim mışıl mışıl.Geçmiş olsun şimdiden,hiç panik yapma.Hem ne güzel ki tecrübelerini gayet güzel aktaran insanların olduğu böyle bi platformdan bilgi sahibi olabiliyoruz.Şanslıyız bence.

Sağol canım.İnşAllah hayırlısıyla atlatıcam ameliyatı.Evet bencede çok şanslıyız her soruma mutlaka cevap buluyorum burda.Hem önceden yaşayan arkadaşlar sağolsun hemen bilgilendiriyorlar.Çok çok sanslıyız :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…