- Konu Sahibi dagcicegi33
-
kızlar bir arkadaşım ameliyat olduğunda tamponların burnunun içinde kendiliğinden eridiğini söylemişti sizinkiler nasıl oldu alınan cinsten miydi herkesinki? Acaba neye göre tampon maddesini değişitirebiliyorlar bilen var mı ?
benim 16. günüm aynı vaziyetteyim,siteye üye oldum,sırf bu yüzden,başka böle düşünen var mı merek ettimBenim canım çok tatlı değildir o nedenle rahatça temizliyorum dünden beri sümkürerek bile temizlediğim oldu yoksa rahat edemiyorum, ben şu an şişliklerden rahatsızım, yapay bir gülüş, ayrık gözler bakışlarım değişti bir an önce eski içtem gülüşüme ve sıcak bakışlarıma kavuşmak istiyorum
gözlerim sanki ayrık,birbirine uzak gibi,dudak-burun arası mesafe artmış.böyle hisseden ve sonra düzeldiğini düşünen var mı acaba
neye göre değişiyor bilmiyorum sanırım doktora baglı olabilir benim silikon tampondu çıkarken çok canım yanmadı ama canı tatlı insanımdır agrı eşiğim düşük ve aç oldugum için tansiyonum düştü.Arkadasımın da eriyen tampondu hapşırınca eline gelmiş parçaları öyle çıkmış damlası varmış erisin diye sanırım öyle.
Ben kendim için soru soracaktım aslında benim su an 12. gün falan 2-3 gün önce alçım çıktı ve burnum sola dogru yamuk doktor eskiden saga dogru yamuk oldugu ıcın su an sola dogru yamuk yaptıık kendını zamanla o sağa çekecek dedi.Zaten alçım da yamuktu, ben demeden doktor kendi demişti ama ben kendi burnum yamuklugunu ameliyata girmeden iki saat önce farketmiştim öyle bariz değildi şu an ise eskisine göre ters yönde daha yamuk geliyor :/
Kızlar bisey sormak istiyorum ameliyattan kaç saat önce yemeyi içmeyi kestiniz?doktorum akşam mı sabah mı 6 ne demişti oruç gibi dedi ama saati tam algılayamadım heyecandanperşembe arayacağım gerçide siz ne yaptınız?Su bile içmediniz mi tatlılar?
gece 12den sonra yemek içmek yoktu benim bildiğim su bile içmiyeceksin..şimdiden cok geçmiş olsun allah yardımcın olsun canım
Merhaba aynen dediğiniz gibi bir durum söz konusu, diğer tarafa yamuk şu anda, geçeceğini düşünüyorum, alçı çıktığında çok bakamadığım için fark etmedim,doktorada sormadım o yüzdenburnum yamuk dedim arada kaynamasın böyle bir durumu olan arkadas varsa iyi ya da kötü söylesin :)düşünüyorum da bilerek yaptık dıyorlarsa illa bildikleri vardır ama nasıl garanti edip de insan alçıyı yamuk yapar ki :S
Merhaba aynen dediğiniz gibi bir durum söz konusu, diğer tarafa yamuk şu anda, geçeceğini düşünüyorum, alçı çıktığında çok bakamadığım için fark etmedim,doktorada sormadım o yüzden
:O Yamuk mu canım!!!! Geçici bir durumdur büyük ihtimalle.
:O Yamuk mu canım!!!! Geçici bir durumdur büyük ihtimalle.
valla benim de yamuk daha alçı varken doktor geldi sen inceleyip alçının yamuk oldugunu da farketmişssindir dedi evet dedi doğal olarak sonuc da aynı dogrultu da yamuk oldu doktor zamanla burnunum eskiden oldugu yöne çekecegini düz yapsalardı zamanla eski yönüne çekip yamuk olacagını dedi.Ne zaman düzelir dedim hemen düzelmez dedi.
Çoğumuzun ters yöne yamuk olduğuna göre var sanırım doktorlarımızın bir bildiği:) tesadüf olamaz bu kadar değil mi?:)
:) benimde aynı ki sanmıyorum iki burun deliği orantılı olan birisi olsun ameliyattan hemen sonra, şiş sonuçta ve şişlikler aynı orantıyla inmiyor, hemen de inmiyor, ben sorun yaptım ilk günler ama artık kızmaya başladı herkes:) sabırla beklemeye başladım, 20. günüm bugün ve hala bir gün bakıyorum, güzel olacak evet evet diyorum diğer gün bakıyorum hayır ya çok kötü diyorum:) Ciddi sabır işi...benim burun deliklerimden özellikle belli oluyorvalla ilk düz yapsalardı ben 6 ay sonra inceleyip bu yamuldu demezdim
:) benimde aynı ki sanmıyorum iki burun deliği orantılı olan birisi olsun ameliyattan hemen sonra, şiş sonuçta ve şişlikler aynı orantıyla inmiyor, hemen de inmiyor, ben sorun yaptım ilk günler ama artık kızmaya başladı herkes:) sabırla beklemeye başladım, 20. günüm bugün ve hala bir gün bakıyorum, güzel olacak evet evet diyorum diğer gün bakıyorum hayır ya çok kötü diyorum:) Ciddi sabır işi...
işin ilginç tarafı eskiden burnumun yamuk oldugu ameliyat olmadan iki saat önce farkettimdoktor fotograf cekıyordu kızı aa yamuk mu dedi evet diye basını salladı sonra baktım fotolara harbi hafif yamukmuş şu an da abartı yamuk değil ama eskisine göre ters yönde daha yamuk ben demeden anlamıyorlar diyip elimle hafif düzeltip gösterince burun deliklerim de eşitleniyor burnum da düz oluyor herkes aa evet öyle olması lazımmış diyor
Bende kardeşim sayesinde öğenmiştim:) çok dikkatli bakmak gerekiyordu,ama yandan bakıldığında kötü görünüyordu:) ara sıra özlüyorum eski burnumu:) yandan çekilmiş fotograflarımı görünce vazgeçiyorum özlemekten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?