burun ameliyatından sonra yapmamız gereken uygulamalar.

sağol canım cevabın için benim bi arkadaşımın da ilk başlarda yamuktu ama şimdi çok güzel bence de doktorlar onu bilerek yapıyordur.

ben ameliyat olalı bu gün 1 hafta oldu ve halaa tamponlarım duruyor deli olucam nefes alamıyorum yemek yerken boğuluyorum.. kabus oldu bana. yarın inşallah artık tamponlar çıkacak ve rahat nefes alamaya başlayacağım

olsun olsun tampon cıkınca o an hayatının en güzel nefesini alıcan bir de öyle yemek daha iyi ben 2 kilo vermiştim şimdi geri aldım

canım sen nerde ve kime oldun ameliyatını?? memnunmusun şimdi??

benim arkadaşımın babası kbb onun hocası osman karaaslan yaptı ama her şeyimle arkadaşımın babası ilgilendi, genel olarak memnunum o dedıgım hafif yamukluk dışında çocukluk burnuma cok benzıyor benım burnum 14 yaşlarında falan bozuldu ondan önceki haline benziyor şu anda açıkçası alışamadım yadırgıyorum ister istemez bant takmayacaktı doktor, ben bu ne takma burun falan dedim taktı

Evet canım, öyle abartı birşey değil ama şiş bir taraf daha gayet belli, o yüzdendir diye düşünüyorum

Şişliklerdendir sanırım çoğu estetik olan arkadaşların sorun ettiği bu çünkü.Benimde şuan belli olmasada dikkatli bakıldığında hafif bir eğiklik var.Hepimiz için hayırlısı olsun kızlar valla

benımde amelıyat olalı 21.gunum . tecrubelerımı anlatabılırım arkadaslar . suankı durumum gayet ıyı burun ıcı dıkıslerım kalmıstı oda 17.gunde dustu.suan sadece masaj yaparkken acı kaldı=)

benımde amelıyat olalı 21.gunum . tecrubelerımı anlatabılırım arkadaslar . suankı durumum gayet ıyı burun ıcı dıkıslerım kalmıstı oda 17.gunde dustu.suan sadece masaj yaparkken acı kaldı=)

canım sen ne zamandır masaj yapıyosun? bana doktorum 21.günde, daha doğrusu 3.haftamda masaja başlamamı önerdi de, ondan sordum.

kızlar 30. günümdeyim..herşey çok güzel allaha şükürler olsun:))burnum için göz merhemi var ya teramicin ondan aldım..mikrop kapmasın diye gece yatmadan önce kulak pamuğuna biraz sürüp öyle yatıyorum.deniz suyu almıştım alçılar alındıktan sonra..bitince bir daha da gerek duymadım..ne o yaa çok pahalı ve gereksiz bir pahalılığı var..altı üstü okyanus suyu..
burnumun üstündeki sivilceler için losyon kullanıyorum ama pek faydası olmadı..yüzümdeki şişlikler de hoş duruyo..hiç geçmezse de gıkım çıkmaz:))

bende yarın amelıyat olucam açıkcası korkuyorum

en kolay kısmı ameliyat uyuyorsun uyanıyorsun ama yazık kı ılk ıkı gun cok zor ben nasıl pişman oldum sık dişini hepsi 10 güne gidiyor :) 10 gün sonra burnuna kavusuyorsun ayrıca 3 günden sonra gayet rahat agrı sızı morluk geçmeye başlıyor.

Arkadaşlar reçeteye yazılan bepanten plus nezamn burnumuza sürüyoruz iyleşmesi için bnm tamponlarım çıktı dr.bişey söylemedi alçıları alıncamısürücez acaba :s ??????

canım sen ne zamandır masaj yapıyosun? bana doktorum 21.günde, daha doğrusu 3.haftamda masaja başlamamı önerdi de, ondan sordum.

benim doktorum alcılarımı cıkardktan sonra yanı 15.gununde masajları ogrettı ve hemen baslattı sıslıkler ınene kadarda yapıcam sanırım zararı olmaz

benim doktorum alcılarımı cıkardktan sonra yanı 15.gununde masajları ogrettı ve hemen baslattı sıslıkler ınene kadarda yapıcam sanırım zararı olmaz

benim doktorum hiç masaj vermedi..3 hafta üstüste gittim kendi masaj yaptı..benim yapmama gerek yokmuş..kendiğinden indi zaten bir ayda..hem bakalım masajı doğru yapabilecek miyiz..burnun şeklini bozarız allah korusun...

Arkadaşlar reçeteye yazılan bepanten plus nezamn burnumuza sürüyoruz iyleşmesi için bnm tamponlarım çıktı dr.bişey söylemedi alçıları alıncamısürücez acaba :s ??????

ben alçılar alınıncaya kadar ne okyanus suyu ne de krem kullandım..hep önüne tampon bez koyuyordum.alçılardan sonra önce okyanıs suyu bitirdim bir şişe.sonra da göz merhemi aldım antibiyotikli..onu sürüyorum yatmadan önce..

Gerçekten çok zor bende dün oldum ameliyat şuan ekrana bakarken bile beynim dönüo.Morardım baya ameliyatım 3 saat sürdü.Ağızdan nefes almak işkence boğazda tam açık değil gece zor uyudum sabaha karşı.İğne vurunca rahatladım anca.Pazartesiyi iple çekiyorum Hayydiii tampişler size elveda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…