- Konu Sahibi dagcicegi33
-
neye göre değişiyor bilmiyorum sanırım doktora baglı olabilir benim silikon tampondu çıkarken çok canım yanmadı ama canı tatlı insanımdır agrı eşiğim düşük ve aç oldugum için tansiyonum düştü.Arkadasımın da eriyen tampondu hapşırınca eline gelmiş parçaları öyle çıkmış damlası varmış erisin diye sanırım öyle.
Ben kendim için soru soracaktım aslında benim su an 12. gün falan 2-3 gün önce alçım çıktı ve burnum sola dogru yamuk doktor eskiden saga dogru yamuk oldugu ıcın su an sola dogru yamuk yaptıık kendını zamanla o sağa çekecek dedi.Zaten alçım da yamuktu, ben demeden doktor kendi demişti ama ben kendi burnum yamuklugunu ameliyata girmeden iki saat önce farketmiştim öyle bariz değildi şu an ise eskisine göre ters yönde daha yamuk geliyor :/
sağol canım cevabın için benim bi arkadaşımın da ilk başlarda yamuktu ama şimdi çok güzel bence de doktorlar onu bilerek yapıyordur.
ben ameliyat olalı bu gün 1 hafta oldu ve halaa tamponlarım duruyor deli olucam nefes alamıyorum yemek yerken boğuluyorum.. kabus oldu bana. yarın inşallah artık tamponlar çıkacak ve rahat nefes alamaya başlayacağım
ay ben fena zayıfladım yaa zate 46 falandım şimdi oldum 44 çocuk gibi(
canım sen nerde ve kime oldun ameliyatını?? memnunmusun şimdi??o zaman bol bol çikolata ye :)
canım sen nerde ve kime oldun ameliyatını?? memnunmusun şimdi??
Evet canım, öyle abartı birşey değil ama şiş bir taraf daha gayet belli, o yüzdendir diye düşünüyorum
valla benim de yamuk daha alçı varken doktor geldi sen inceleyip alçının yamuk oldugunu da farketmişssindir dedi evet dedi doğal olarak sonuc da aynı dogrultu da yamuk oldu doktor zamanla burnunum eskiden oldugu yöne çekecegini düz yapsalardı zamanla eski yönüne çekip yamuk olacagını dedi.Ne zaman düzelir dedim hemen düzelmez dedi.
Bende kardeşim sayesinde öğenmiştim:) çok dikkatli bakmak gerekiyordu,ama yandan bakıldığında kötü görünüyordu:) ara sıra özlüyorum eski burnumu:) yandan çekilmiş fotograflarımı görünce vazgeçiyorum özlemekten:)
benımde amelıyat olalı 21.gunum . tecrubelerımı anlatabılırım arkadaslar . suankı durumum gayet ıyı burun ıcı dıkıslerım kalmıstı oda 17.gunde dustu.suan sadece masaj yaparkken acı kaldı=)
bende yarın amelıyat olucam açıkcası korkuyorum
canım sen ne zamandır masaj yapıyosun? bana doktorum 21.günde, daha doğrusu 3.haftamda masaja başlamamı önerdi de, ondan sordum.
benim doktorum alcılarımı cıkardktan sonra yanı 15.gununde masajları ogrettı ve hemen baslattı sıslıkler ınene kadarda yapıcam sanırım zararı olmaz
Arkadaşlar reçeteye yazılan bepanten plus nezamn burnumuza sürüyoruz iyleşmesi için bnm tamponlarım çıktı dr.bişey söylemedi alçıları alıncamısürücez acaba :s ??????
en kolay kısmı ameliyat uyuyorsun uyanıyorsun ama yazık kı ılk ıkı gun cok zorben nasıl pişman oldum sık dişini hepsi 10 güne gidiyor :) 10 gün sonra burnuna kavusuyorsun ayrıca 3 günden sonra gayet rahat agrı sızı morluk geçmeye başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?